Българско национално радио © 2022 Всички права са запазени

Две пловдивски легенди в Клуб "Неделя"

Днес в предаването повтаряме срещите с двама емблематични пловдивчани, които гордо носят града ни в сърцата си и радват почитателите си. И двамата са тръгнали от радиото тук в Пловдив, макар и от различни медии и са постигнали много в развитието си. Единият е синоптик и журналист в една от най- популярните национални телевизии, а другият е успешен рекламист и писател.
Дами и господа, за мен е повторно удоволствие да ви срещна с Борислав Лазаров и Радослав Бимбалов!
Започваме веднага след новините в 16 часа!

Още от категорията

Геополитически завои и пътни ремонти "Точно днес"

Нова седмица, но с добре познатите политически игри – с такава заявка започва понеделник. След като поредното служебно правителство в рамките на две години влезе в Министерски съвет на дневен ред пред  министрите стоят за решаване няколко важни теми – организирането на честни парламентарни избори, борбата с купения вот и овладяване на енергийната..

публикувано на 07.08.22 в 16:35

По черно-белите клавиши в "Град под града"

В днешното издание на предаването "Град под града" ще можете да чуете втората част от разговора на Никола Николов с пианиста и фелибелия Йоан Балджиев.  В рамките на един час ще станат ясни различните измерения на класическата музика и премеждията, през които трябва да премине един музикант, за да може да се превърне в завършен изпълнител. Слушайте ни..

публикувано на 07.08.22 в 10:00

Ранно Утро с "Шейкър"

Предстои ни едно истински топло утро! В г орещените обаче, задължително изникват въпроси, размишления и обещания, за промяна в хранителния ни режим. Тук дори не споменаваме естетическите причини на тези тревоги! Все по-често спряган за „Големия виновник“ – глутенът е на фокус в „Шейкър“ тази неделя! За, против, причини, митове и истини за..

публикувано на 06.08.22 в 17:10

"Добро утро, ден!" с Леонард Капон

Режисьорът  Леонард Капон е сред вълшебниците в театъра. Подарил е безброй позитивни емо ции в куклено-театралните салони, правейки зрителите по-добри. Поставял е пиеси в Народния театър „Иван Вазов“, в Пловдивския драматичен театър, както и на много други театрални сцени в страната, в Гърция, Германия и Турция. Негови спектакли са участвали в..

обновено на 05.08.22 в 14:48

Петъчно с усмивки и "Следобед с Едит"

Здравейте! 😘 Петъците през лятото са особено вълнуващи! 💗 Притаяваме дъх пред предстоящите приключения и заслужена почивка, фантазираме си за морския бряг и дълбокото синьо 🌊 високите планини и успокояващото зелено! 🍃 Отдъхни и се отпусни и днес с мен, като за финал на работната седмица! ☀ Очаквам те веднага след новините в 14ч. 📻

публикувано на 05.08.22 в 13:00