Българско национално радио © 2022 Всички права са запазени

"Вход свободен" с юли в сърцето

Варна, 31.05.2022
Снимка: Д.Дончева

Отминалият в събота Джулай, дава началото на жадувания сезон на отпуските. Потокът към морето става все по- плътен, девствено белокожи летовници бързат по магистралите, за да придобият мечтания шоколадов тен като знак на принадлежност и слънчево доказателство за благородно прекаран отдих. Термометрите неуморно танцуват в интервала между 30 и 38 по Целзии, а заетото население гледа календара и тайно завижда на щастливците , с утехата че и техния ред ще дойде през август- ей го къде е.
Днес в предаването сме изцяло музикално и информационно потопени в духа на летните блянове и лежерното настроение , поддържано от радостното очакване на бъдещата почивка.
Започваме веднага след новините в 12 часа!

Още от категорията
Снимка от археологическите находки край с. Васил Левски

Археология и политически ходове в „Точно днес“

До дни партиите трябва да подготвят предизборните си листи и да стегнат редиците за предстоящата кампания преди вота на 2 октомври. Така отново се оказа, че вместо партийците да почиват в разгара на лятото, то те са подложени на ток под високо напрежение. И всичко това на фона на несигурността с газовите доставки и очакването КЕВР да..

публикувано на 11.08.22 в 16:02

"Добро утро, ден!" с д-р Васил Паница

Тази седмица в рубриката „Добро утро, ден!“ ни гостува доц. д-р Васил Паница – съдов хирург, политик -  два пъти депутат от ОДС и ДСБ в 39 и 40 НС и запален ловджия –от 10 години председател на Ловно-рибарско дружество „Сокол“. Сега вече пенсионер, които обаче продължава да практикува.  Казва, че обича сутрините, защото споделя разходката с двете..

обновено на 11.08.22 в 15:09

Четвъртък с усещане за петък в "Следобед с Едит"

Здравейте, мили мои! 🎉 Безвремието ни е налегнало всички, августовските дни бавно се топят, а аз искам да запазя лятното усещане завинаги! 🌊 Денят е четвъртък, мислим за останалата част от седмицата, прогнозата е за дъжд, но това няма да ни спре плановете за приключения и забавления, нали? ☀Зареди се с настроение и хубава музика и днес с мен, веднага..

публикувано на 11.08.22 в 13:00

"Вход свободен"- посоките на август

Още не сме преминали билото на месеца, отпуските са в самия си пик, а вече усещаме как септември наднича зад ъгъла. Със сигурност е установено, че колкото по-дълго продължава една ваканция, толкова по бързо свършва. Или поне така ни се струва. А очакването на почивката често е по- вълнуващо от нея. Все пак още е лято, щъркелите са още тук, посоките са..

публикувано на 11.08.22 в 09:40

На 11 август "Точно днес"

Четвъртък сутрин говорим по актуални теми: - за предстоящите избори и организацията на вота в Пловдивска област - говори областният управител Ангел Стоев  - за  намеренията и очакванията на политическите партии, които до дни трябва да са готови с предизборните листи, за напрежението с газовите доставки и геополитическата ориентация на страната, за..

обновено на 10.08.22 в 16:18