Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Вторник със "Следобед с Едит"

А добър ден!

Няма да имате нужда от пътни, за да стигнете до мен! Очаква ви 60 минутен концерт по ваше желание, без да ви говоря за политика, икономика или цените на газта. Предлагам ви един следобеден час споделено време, в което да се отпуснем, да послушаме хубава музика и да се позабавляваме. Хайде, чакам ви веднага след новините в 14ч.



БНР подкасти:



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Още от категорията

Празнично утро с "Шейкър"

В празничното утро на Малка Богородица  разглеждаме Молитвата като необходимост, традиция и научен феномен, като път към Бога в различните религии и като лична вътрешна изява на божественото в нас. Предстои ни една среща- разговор с психотерапевта Маги Ангелова. За чудесата случили се след упование в Божията майка, ни разказва Йорданка Петкова,..

публикувано на 07.09.24 в 16:05

"Добро утро, ден!" с хореографа Николай Серафимов

Хореографът Николай Серафимов е пловдивчанин. Създател е на Мюзикхолен театър Пловдив“, който основава и регистрира през 1993 г., работейки с изразните средства на музика, танц и театър. Зодия скорпион, спортен гимнастик и плувец с философски уклон и любопитство към живота.  Оттова до днес танцовата формация продължава да изненадва..

обновено на 06.09.24 в 15:17

"Вход свободен" в деня на Съединението

Добър ден на 6 септември! Честит празник, българи! Честит празник, Пловдив! Честваме 139 години от Съединението на България - най - единодушният и безспорен акт в новата ни история! Неслучайно сцена на Съединението е  Пловдив- градът, в който имаме привилегията да живеем. Днес празнуваме, днес се радваме, днес почитаме тази рождена дата на българската..

публикувано на 06.09.24 в 09:55

За Съединението и Пловдив „Точно днес“

На 6 септември отбелязваме 139 години от Съединението на Княжество България с Източна Румелия – събитие, с което българите изненадаха света и показаха, че са достойни за своята свобода. За случилото се през 1885 година, както и за ситуацията днес в България ще говорим в празничното утро с нашите събеседници, ето какво ще чуете във времето до..

обновено на 05.09.24 в 16:42

Отново в час с "Вход свободен"

На прага на новата учебна година и в днешното издание на предаването Ви срещаме със Станислава Йорданова - преподавател по призвание и по душа! Тази година тя е  избрана за втора поредна година в престижната категория SUPER STEM EUROPE УЧИТЕЛ.  Преборила е конкуренция от над 700 участници от цялата страна. Дни преди старта на първия учебен ден, ще я..

публикувано на 05.09.24 в 09:30