Здравейте, най - любими мои! 💓
Отново е време за споделен следобед! 🎉 Разхлаждаме се с хубава музика, интересни новини и лятно настроение. 🏖 Идва ми да се цамбурна в някоя река като риба мряна, което ми напомня, че имам поне дузина любопитни факта, свързани с риболова. 🐠 Като например къде е уловена най - голямата сладководна есетра, която тези 212,28 кг. и коя риба дава най - скъпият и рядък черен хайвер? 🐟 Ще разберете само, ако слушате предаването и днес. 🐳
▶ Очаквам ви веднага след новините в 14ч.
Шекспировата комедия „Много шум за нищо“ забавлява зрителите вече четири столетия. Във високотехнологичния 21-век „забавленията“ се пренасят на други „сцени“, но свързаните с тях емоции остават. Мнозина ги определят като „буря в чаша вода“. За „шума“ и „водата“ ще говорим в програма „Ден след ден“ в днешния понеделник“. Ето и темите : От рано тази..
Почти на финалната права на октомври споделяме следобедът си с Вас :))) и Ви отправяме покана за "Страшно забавано Хелоуин парти" :)) Коиз, конкурс и танци са предвидили организаторите от НЧ "Мустафа Кемал Ататюрк" в Пловдив. На 31 октомври ще очакват всички, които се осмеляват да бъдат част от "най-зловещото приключение" :))) Входът е свободен! Сердар..
Новата седмица с темите на програма "Точно днес": - Какво от политическото говорене може реално да доведе до резултати, как ще се случва преформатирането на властта, говорим по темата с политолога доц. Борис Попиванов, преподавател в Софийския университет. - Народният представител от БСП - Обединена левица Иван Петков ще представи визията на партията му..
Днес в предаването посрещаме Красимир Лозанов от ИК “Жанет 45”. Той ще бъде нашият специален литературен гид в света на книгоиздаването, който ще разкаже за най- значимите заглавия от последните три месеца , както от българската , така и от преводната литература. За най- впечатляващите автори, завоювали успех сред четящите българи по време..
Гостува ни и Марин Лесев, от Габрово. Човекът, който от 31 години изучава, съхранява и популяризира българската национална кухня. Той иска да създаде музей на българската кулинарна история. Най-старата книга в колекцията му е от 1870 година. Очаквайте интервю и с Иво Величков, психотерапевт, хипнотерапевт с повече от 20 години опит, изследовател на..