Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Вторникът е слънчев и усмихнат със "Следобед с Едит"

Здравейте, приятели! ✨

Наистина времето е спряло в Пловдив, жегата ни натиска и на мен лично ми се иска да прегърна климатика и да заживеем щастливо! 🤣Но....между 14 и 15ч. ще му изневеря с този в студиото на Радио Пловдив, защото ми е изключително важно да споделя час време с вас! 🎊Заповядайте и днес на нашата традиционна радио-среща, препълнена с готина музика, много настроение и (надявам се) не особено плоски шеги. 🏖


Още от категорията

"Точно днес" на 21 февруари

Утрото на 21 февруари посрещаме с актуалните теми от деня. Ето и какви са акцентите. Точно в деня на откриването на АГРА 2024 темата земеделие вълнуваше не само Пловдив, но и държавата. Представители на Инициативния комитет за спасяване на българското земеделие се срещнаха с министър-председателя акад. Николай Денков. Какви са резултатите от..

публикувано на 20.02.24 в 16:41

Намерения и действия „Ден след ден"

По-ефективна приходна администрация е целта на сливането на НАП и Агенция „Митници“. От фиансовото министерство, което анонсира идеята, посочват, че подобни структури има в други 9 страни от Европейския съюз. Търсим коментара на Любомир Дацов, бивш заместник-министър на финансите. След фермерите, които издействаха с протестите си отстъпки от..

публикувано на 20.02.24 в 14:14

Екология и традиции във „Вход свободен“

Този вторник, Румяна Киризиева от сдружение „БГ Бъди активен“ ни разказва за старта на кампанията, за еко община на България. С Петя Маринова секретар на НЧ "Проф. Кирил Дженев - 2018" Пловдив, говорим за тяхната работилница за мартеници и подарък за мама, тази събота. Тя ще ни разкаже и за още една инициатива, която предвиждат, свързана с..

публикувано на 20.02.24 в 09:30

На 20 февруари "Точно днес"

Ритъмът на деня ще следваме вторник сутрин в утринната ни програма, за да ви разкажем за събитията с днешна дата и пловдивски адрес. Преплитаме в делника и истории за надеждата, писмеността и езика. Ще ви запознаем с  Ники - момчето, което  докато седи в инвалидната количка прави мартенички, защото има нужда от средства за рехабилитация. Яница Марова..

публикувано на 19.02.24 в 15:13

Памет, настояще и бъдеще в "Ден след ден"

С репортажи от проявите по повод 151 години от гибелта на Васил Левски започва следобедната програма на Радио Пловдив "Ден след ден" на 19 февруари.  Стотици хора присъстваха на възпоменателния митинг в Карлово - родния град на Апостола на свободата.   Кметове, общественици , почетна рота и вонен оркестър участваха в честването, а д..

публикувано на 19.02.24 в 14:58