Българско национално радио © 2022 Всички права са запазени

Усмихнат четвъртък с "Вход свободен"

В горещия юлски следобед ви посрещаме с усмивка и ви каним да останете с нас във времето до 14:00!

Като начало, ще ви заведем на изложбата на пловдивския художник Николай Пашков - "Пейзаж и рисунка". Откриването е на първи август, а с какво ще изненада почитателите си, ще разберем от самия Николай Пашков малко след 12:30.

Веднага след новините в 13:00 освобождаваме ефирното пространство, за да нахлуят в него всички възможни женски енергии. За тази цел извикваме на помощ психолога Петя Георгиева, която ще ни разкаже повече за видовете женски енергии и ще ни съдейства за това как да ги хармонизираме, за да се презаредим в разгара на лятото.

И днес ще се посмеем с Жоро Пеев и неговият 'Виц на деня", ще чуем и поредните "Предразсъдъци и следразсъдъци". А в ефирното време на редовните ни рубрики отново ще поговорим "За животните с любов", и ще чуем свежият "Усмихнат коментар" на децата от Детска градина "Ралица"-Пловдив.

Както се казва - това е по сценарий, от вас се иска само да останете с нас на вълните на радио Пловдив и във "Вход свободен"!

Започваме в 12:00!!!


Още от категорията

Посоката на избора "Точно днес"

Пореден избор, поредни предсрочни избори за НС - избрахме, подредихме и отговорността е в ръцете на тези, които получиха доверието ни. На къде ще тръгне България на прага на зимата и пред риска да се завъртим в омагьосания кръг на криза в криза - дори и политическа? Ще имаме ли правителство? На тези въпроси в първите часове след изборите търсим отговорите..

обновено на 02.10.22 в 21:43

"След избора" от Пловдив на 2 октомври

В програма "След избора" ще проследим нагласи, ще отчетем резултати и ще включим за разговори - политиците. До 20 часа ще бъдем с гласовете на младите хора от Пловдив, ще чуем една интересна астрологична прогноза, и ще разгърнем архивите с най-интересните моменти от гласуването през 20 век. Репортаж - Как гласуваха хората в наводнените села в Карловско?..

обновено на 02.10.22 в 17:56

Политик и артист гостуват в Клуба

Малко преди края на поредния ден, в който имаме право да упражним нашия вот, в предаването Клуб "Неделя“ няма да говорим за политически избори в прекия смисъл на думата. Ще се опитаме да дискутираме по малко по-различни теми.   С бившия председател на Общинския съвет в Пловдив Савина Петкова ще беседваме по една наистина необятна тема,..

публикувано на 02.10.22 в 15:35

Утрото в изборния ден с “Шейкър”

Посрещаме неделното утро с надежда и вяра в по-светлото бъдеще! С психоаналитика Йорданка Христозова разглеждаме правото на избор и отказа от правото на избор. Как младите се мотивират да гласуват, и как решават бъдещето си, през наследения пример и моделите на днешния ден? През погледа на социалната психология обсъждаме връзките между поведението..

публикувано на 01.10.22 в 18:03

Ина Иванова в "Добро утро, ден!"

В последната седмица на септември, в началото на есента в „Добро утро, ден!“ гостува Ина Иванова . Тя е автор на поезия и проза, нейни книги с разкази и стихотворения са издания на „Жанет-45“. Скоро ще излезе новата й стихосбирка "Нещата, за които мълчим". Книгата е сред одобрените за финансиране издания по програмата на Община Пловдив за 2022..

обновено на 30.09.22 в 16:57