Размер на шрифта
Българско национално радио © 2023 Всички права са запазени

Усмихнат старт на седмицата с „Вход свободен“

В разгара на лятото и в първия ден на август, питаме се - какво по-хубаво и приятно от това да си останете някъде на хладно :) и да споделите времето си след 12:00 с нас!

Да, и днес във "Вход свободен" ще се постараем да задоволим всяка музикална прищявка и всеки различен вкус, за да се насладим на един по-различен следобед.

Ще се посмеем с колегата Жоро Пеев и неговият "Виц на деня", ще чуем и първите за август "Предразсъдъци и следразсъдъци".

Няма да пропуснем да внесем глътка свеж полъх със забавния "Усмихнат коментар" на най-малките, разбира се очаквайте и любимата ни рубрика "За животните с любов".

А за тези от вас, които искат да подарят несравнимо преживяване на своите дечица, уверяваме ви, че имаме наистина страхотно предложение. То идва от Деси Десева, с която заедно ще ви поканим "С деца на тепе" - най-якото предстоящо събитие в нашия град.

За идеята на този фестивал и какво да очакваме от третото му издание - отговорите минути след 12:30!

Бъдете с "Вход свободен"! Започваме веднага след новините в 12:00!!!

БНР подкасти:

Още от категорията

Магичен и щастлив Клуб „Неделя“

Днес нашето ефирно пътешествие ще бъде по-различно и необичайно, затова Ви приканваме да изберете компанията на Клуб "Неделя"! Като начало и в първия час замахваме с магическа пръчица и ви гарантираме присъствието на един от най-добрите илюзионисти у нас Стефан Сунков. Той ни отвежда в тайнствения свят на фокусите и от самия него ще разберем кои..

публикувано на 10.12.23 в 15:23

Неделно с „Шейкър“

"Нека направим тази неделя ценна!" Днес в предаването ни гостуват Мариам Гарабедян, председател на  фондация „Аракс“ и Сърпухи Каприелян от фондацията, за да ни разкажат за отбелязването на 195-тата годишнина на Арменската апостолическа църква "Сурп Кеворк" – Пловдив и за ежегодното коледно тържество, което те организират в двора на храма,..

публикувано на 09.12.23 в 16:05

"Ден след ден" на 8 декември

В Народното събрание бяха приети на първо четене промените в Конституцията, които основно са в две посоки-съдебна реформа чрез промени в ръководството на прокуратурата и формирането на Висшия съдебен съвет, както и ограничаването на президентските правомощия при назначаването на служебни правителства. По темата ще разговаряме с Иван Брегов, правен..

публикувано на 08.12.23 в 14:37

Съвременно изкуство и Коледна изложба днес във "Вход свободен"

"Следствие: без хуманност, няма изкуство" е самостоятелната изложба на съвременния артист Наталия Йорданова, която представяме днес в предаването "Вход свободен". Наталия Йорданова е интердисциплинарна визуалнa художничка, родена през 1991г. в София, България, която е базирана и работи между Амстердам и София.Изложбата й в Пловдив се открива на 09.12...

публикувано на 08.12.23 в 09:20

"Точно днес" на 8 декември

Празнично в последния работен ден и с темите от деня, които следим в развитие. На 8 декември  честитим празника на българските студенти с призива "Празнувай отговорно!" и с пожелание да запазят академичния дух. С поздрав за студентите и с послание за младите хора ще чуем Богослав-Тервел Тодоров, студент четвърти курс българска филология  в СУ. Ще..

обновено на 07.12.23 в 16:53