Българско национално радио © 2022 Всички права са запазени

Да хванеш момента с „Вход свободен“

| обновено на 09.08.22 в 09:43

„В живота на човек има два важни момента, да издебнеш момента и да не изпуснеш момента“.

Говорим за събитието „Международен ден на младежта“, в Младежки център Пловдив. Този петък, от 18 часа, в зала „Метеора“. Разговор с Калина Дамянова, младежки работник.

В рубриката „Брейнсторминг“ гостува Лидия Петкова, влогър и коуч. Тя ни споделя за призванието и как, в новите времена, се свързваме с другите.

Очаквайте и рубриката „Предразсъдъци и следразсъдъци“, с Жоро Пеев. Рубриката „На кино“, също, е част от плана ни за днес. В движение се интересуваме и от други случки и събития, които могат да привлекат вниманието ни. Ще ви информираме навреме.

Започваме, след новините в 12. 


БНР подкасти:

Още от категорията

За пенсиите, заплатите и ...депутатите в „Ден след ден“

Пенсионерите започнаха да получават новите пенсии. Какво е увеличението, кой получава повече, кой по-малко и откъде идват разликите? Въпросите сред чакащите в Централната поща и техните настроения улови репортерът ни Христина Йорданова. С Мария Колева от отдел „Пенсии“ към Териториалното поделение на Националния осигурителен институт в Пловдив..

публикувано на 07.10.22 в 14:43

Усмихнат петък със "Следобед с Едит"

Здравейте, усмивки! 😃 Днес сякаш и аз имам празник! 🎉 В световния ден на усмивката, отново се срещаме на честотите на радио Пловдив, за да споделим 60 минути следобедно време! ✨ В програмата очаквайте информация за събитията през уикенда в града, любопитни новини, много хубава музика и неспирни радио усмивки! 🎶 Не закъснявайте, дебна ви веднага след..

публикувано на 07.10.22 в 13:00

Екология и кино във "Вход свободен"

Пловдивска премиера на документалния филм на Богдан Дарев – „Кавал парк“ д окументалния филм "Кавал парк" посветен на Александър Еплер - американец от руски произход, кавалджия , майстор на музикални инструменти, и завинаги влюбен в България и българския фолклор. Три дати с различни локации са предвидени за пловдивските прожекции. Премиерата на 7..

публикувано на 07.10.22 в 09:30

"Точно днес" по сюжетите на октомври

Седмицата след вота донесе заключението на президента: "Тревожно е издигането на нови червени линии след изборите". Партиите привидно ще преговарят за правителство, но договорките са оплетени в неясноти и засега се питаме дали само един преговорен екип ще е достатъчен.  Разговор с политолога Станислав Бачев за формулата на новото правителство, за..

публикувано на 06.10.22 в 15:15

Направо, наляво, надясно или обратно „Ден след ден“

Завой към нови избори или към правителство, забранен завой надясно сега на кръговото на Водната палата и невъзможен ляв след пробива под нея, завой от добра кариера към арест – така все за завоите, които трябва да направим ще бъдат разговорите в предаването от 15 до 17 часа. Ще разкажем историята на 23- годишния Иван Тилев от Пазарджик, който трябва..

публикувано на 06.10.22 в 14:42