Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Свободен "Следобед с Едит"

Здравейте, сладури! 💟

В последния ден от август, вятърът ми навява мисли за море, а морето ми вдъхва усещане за безкрайност. 🌊 В деня на свободата ми е позволено да и размишлявам във всякакви посоки, но и много искам да разбера какво за вас е тя? 🎈 Свободата е необятна тема с изключително много измерения. 🎊 Например за детето свободата е да закуси с торта, а за майката да си вземе душ, без някой да крещи пред вратата. 😆 Така, че очаквам вашите мерки и теглилки за свободата на тел. 032 632 400 и 60 58 60 📲

▶ Започваме веднага след новините в 14ч.

БНР подкасти:



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Още от категорията

Истории и музика във „Вход свободен“

Отделяме време за срещи и песни, които ни свързват с корена. Датата е 19 април, в Капана. Габриела Павлова ще ни разкаже повече, след 14 часа. Коментираме приказни истории. Още информация в рубриката „Езо Тера“. Очаквайте рубриката „Предразсъдъци и следразсъдъци“, с Жоро Пеев и минутите ни за кино. Започваме, след новините в 13..

публикувано на 16.04.24 в 09:30

Идва ли по-добро „Точно днес“?

Надеждата умира последна. Тази максима важи с пълна сила за политиците, които смело предизвикаха избори 2 в 1. Кой ще спечели и кой ще изгуби? И кой ще плати „цената“ на сглобката? Отговорите търсим във второто утро на седмицата, ето какво ще чуете във времето до 9.30 часа: Лидерите и знакови лица на „Продължаваме промяната“ Асен Василев,..

обновено на 15.04.24 в 16:59

Политика и (без)духовност "Ден след ден"

В политическото пространство у нас няма "мръсни" и "чисти" политици. В България властта е свързана с много пари кеш и политическите сили са причастни. За а-моралните заявки за ново управление говори политологът Боян Стефанов , член на Младежкия консервативен клуб. Напрежението между Иран и Израел продължава да ескалира. Какво може да се..

публикувано на 15.04.24 в 15:02

"Вход свободен" в плен на пролетта

Вчера човечеството пак се изправи на нокти от ужас, че финалът на всичко е близо, но слава богу, тревогата се оказа напразна! Знаете ли, мисля, че отново на косъм прескочихме трапа и  сега ще ни се наложи да живеем до края на живота си, колкото ни е писан.  Затова, приятели, носете си новите дрехи, както е казал поетът, радвайте се на пролетта,..

обновено на 15.04.24 в 13:23

"Добро утро, Ден" с Антония Димитрова

Галеристката Антония  Димитрова е родена в гр.Пловдив. Работи в областта на нетъкания текстил / Fibre Art/ и на абстрактните композиции в различни техники, като през 1991 г. в реална среда осъществява монументалната текстилна пластика „Движение“ в приемната на Президента на Световната федерация по лека атлетика.Има самостоятелни изложби в..

публикувано на 15.04.24 в 12:57