Българско национално радио © 2022 Всички права са запазени

Спор(т)ен понеделник с ETHNO CARDIO

| обновено на 19.09.22 в 14:15

Здравейте, сладури! 🎉

Днес давам началото на нова рубрика в предаването, с която целя да ви представям интересни начини за раздвижване и спорт! 🤸‍

Първите ми гости са млади, талантливи и много идейни! ✨ Благодарение на сходното си мислене, Драгомир Йорданов и Марио Посталов създават ETHNO CARDIO 💥 Система, която съчетава функционална тренировка с народен танц и кардио комбинации от повтарящи се танцови движения от различни стилове. 😮 Звучи доста интересно, нали?

✅ ETNO CARDIO цели да натовари по-интензивно тялото, както и да подобри кръвообращението, функциите на сърцето, да укрепи мускулите, да намали процента подкожни мазнини и стреса! Какво по - хубаво от танц и тренировка в едно? 💃 Упражненията не трябва да са неприятни и отегчителни! 🕺 Ако още не сте намерили своя начин на движение, научете повече за ETHNO CARDIO и опитайте и вие!

▶ Започваме веднага след новините в 14ч.

БНР подкасти:

Още от категорията

В "Срещите" разговор с Неда Антонова за новата й книга

Тази събота в "Срещите" с Неда Антонова говорим по новата й книга "Елегия".  Когато баща ти е цар" . Разговор за власта, любовта, самотата, родовата кръв...  "Като нямаше кой да ми разкаже как се е случило, разказах го, както мислех, че се е случило".  Така започна разговора ни с Неда Антонова за  двете й героини Тамара-Мария Шишман и..

обновено на 02.12.22 в 18:44

С мирис на хартия и петрол и с шум от протести "Ден след ден"

Със среднощни и удължени днес заседания, скандали, и ултиматуми продължава приемането на промените в Изборния кодекс. Ясно е, че ще гласуваме и с машини, и с хартия, но ще се броят разписките от устройствата, а не протоколът, който те генерират. В същото време тече обратното броене до влизането в сила на дерогацията за руския петрол у нас, която..

публикувано на 02.12.22 в 14:42

"Вход свободен" - последен делник

В последния работен ден се потапяме в света на изкуството!   Китаристът Петър Петков, изявяващ се като Ate, в стила ембиънт и дроун, издава нов албум-колаборация с lachrymorph. В този албум музикантите съчетават китарно дроун звучене с перкусийни инструменти и не само. Срещат се теренни записи и лекки ноиз изблици. Албума представлява сбор от..

публикувано на 02.12.22 в 09:30

Провокации и критични нюанси „Точно днес“

Пловдивското утро на 2 декември ще посветим на важните за града теми и събития, а във времето от 6 до 9.30 часа наши събеседници ще бъдат: Ландшафният архитект Станимир Шаламанов за поредния протест на пловдивчани, които се обявяват срещу застрояването на зелени площи в парк „Отдих и култура“. Те се събират пред Областната управа с..

обновено на 01.12.22 в 16:57

В търсене на решения "Ден след ден"

Картата на свлачищата по жп трасета в България за съжаление се обогатява и това е свързано и с промените в климата и предизвиканите от тях проливни валежи. Това твърди заместник – министърът на транспорта и бивш директор на на НКЖИ Красимир Папукчийски след вчерашния инцидент с дерайлирал пътнически влак заради свлачище по линията София-Бургас...

публикувано на 01.12.22 в 14:44