Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Тhe Clashers в „Добро утро, ден“

| обновено на 28.10.22 в 17:38

Гост на „Добро утро, ден“ тази седмица е най-известният български влогър Слави Панайотов – Тhe Clashers.

Само в ютуб канал си той има над 1 млн. и 200 хиляди последователи. Първоначално започва да прави гейминг видеа, но постепенно хобито му се разраства и вече обогатява съдържанието в канала си различни класации, разкази за любопитни места в България, както и с технологични ревюта. Освен това пише и книги.

Обичаният от малки и големи инфлуенсър наскоро участва и в рекламния клип за Пловдив заедно със звездата на Формула 1 Дейвид Култард. 

Точно затова е и първата част от разговора - за усещането да се докоснеш за такъв световноизвестен състезател. 

"Неописуемо е усещането. Той е изключителен професионалист, през цялото време беше приятелски настроен. Видеото излезе скоро и бях изключително ентусиазиран, когато го гледах. Сърцето ми щеше да изскочи. Като малък съм го гледал в с. Бачково и изведнъж стои пред мен, снимаме обща сцена и аз съм полицаи и трябва да го спра. Много беше странно, но съм изключително щастлив.

Докато снимахме се изпържихме - той беше с каска, а аз с униформа с дълъг ръкав в лятната жега. Пита ме за какво служи Гребният канал, разказах му, че като малък съм бил гребец", разказа Слави Панайотов.
Още от категорията

След празниците и преди делника - "Точно днес"

В успокоеното предпролетно време на надежди и очаквания за динамични събития в управлението на страната, задвижваме плавно механизма на обичайното време с мисълта, че то ще ни спести доста тревоги и разочарования. И понеже сме в руслото на  непредвидимия  мемсец март, "Точно днес"  го зареждаме с позитивни емоции и духовни пространства. Подред: В галерия..

обновено на 03.03.24 в 17:19

Честит празник с Клуб "Неделя"

На трети март, в тона на деня и с България в сърцето Ви приканваме да споделите следобеда си с нас!  146-ата годишнина от Освобождението на страната ни от османско иго, ще отбележим като начало с бъдещето на България - ДЕЦАТА! Малките родолюбци от ДГ "Ралица" Пловдив ще ни поздравят за празника и ще рецитират любими стихове за отечеството ни. Очакваме ги..

публикувано на 03.03.24 в 15:10

Неделно и празнично с „Шейкър“

Отбелязваме 146 години от Освобождението на страната ни и създаването на българската държавност, след петстотингодишно османско иго. Заедно с нашите събеседници ще се върнем назад във времето, ще си припомним важните събития и потърсим истината за настоящето. Говорим за датата 3-ти март, като част от историята и празничния..

публикувано на 02.03.24 в 16:05

"Ден след ден" на 1 март

 Анализатори на кредитния пазар изразяват безпокойство от продължаващия ръст на ипотечните кредити. Опасенията са, че с това темпо се върви към имотен балон с всички негативни последствия Ще чуем мнението на макроикономиста Георги Ангелов и на кредитния консултант Тихомир Тошев. От днес рафинерията „Лукойл Нефтохим“ край Бургас не може да..

публикувано на 01.03.24 в 14:27

Честита Баба Марта с "Вход свободен"

Посрещаме март с усмивка и с мартеничка за здраве и късмет, за да сме румени засмени, бели и червени!  С Баба Марта и месец март се свързват много обичаи и празници, посветени на идващата пролет. За най-древните от тях, свързани с легендата за мартеничката ни ще чуем днес Стоян Цветкашки, по-известен като ТОКОРАЗ ИСТО или "Този, който разказва..

публикувано на 01.03.24 в 09:30