Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Спорен следобед с "Вход свободен"

Снимка: Архив

В средата на работната седмица и точно в 13:00 вдигаме фирната завеса на поредното издание на предаването "Вход свободен", и ви каним да останете с нас във времето до 15:00.
Ще ви поканим на събитие "В аванс", което ще се състои в галерия Артистика, тази събота на 12-ти ноември. Изложбата се казва ALL THAT JAZZ: Самостоятелна изложба на Антония Дочева. Откриването е точно в 18 часа, а със самия автор ни среща Дора Башакова.
В традиционната рубрика  "За и против", Дора Башакова и Дарина Иванова ще спорят по темата за здравословните практики, тяхното приложение и изобилието от възможности. на такива практики. Със сигурност си заслужава да ги чуете!
Бъдете с нас! Започваме в 13:00!!!



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Още от категорията

Лятно дежавю в "Точно днес"

В летните жеги и разгара на отпускарския сезон на дневен ред отново са възможността за сформиране на стабилно правителство и  членството на страната ни в еврозоната. Изнизва се поредната седмица белязана от политическите неизвестни. Три дни продължиха консултациите при президента Румен Радев преди връчването на първия мандат за съставяне на..

публикувано на 26.06.24 в 16:44

Захари Карабашлиев в "Добро утро, ден!"

Захари Карабашлиев е гостът ни тази седмица в "Добро утро, ден!". Писател, драматург, главен редактор на издателство, с издадени 4 романа, повест, няколко сборника с разкази. Карабашлиев е написал сценарии за театрални постановки, които се играят у нас и в чужбина. Той продължава работа по пиеси, които ще поставят в няколко театри, в София...

обновено на 26.06.24 в 15:20

Чуден следобед с "Вход свободен"

Днес предаването ще бъде уверяваме Ви шарено, усмихнато, споделено :)))))) Като начало ще Ви разходим до "Африка - непозната, необятна, вдъхновяваща". Това е и първото от поредицата събития  "Великолепието на света". Детската научна работилница се организира от  Фабрика за знания и ще се проведе утре на 27 юни на територията на емблематичо място в..

публикувано на 26.06.24 в 09:30

Обществени неволи и политически не/известни „Точно днес“

Уви, и след втория кръг консултации при президента Румен Радев, неизвестните пред България остават. За тях ще говорим в утрото на 26 юни, ето какво ще чуете във времето до 9.30 ч.: Коалиция „Продължаваме промяната-Демократична България“ в ролята на опозиция. Как ще се разбърка политическият пъзел? Политологът и университетски преподавател..

обновено на 26.06.24 в 06:40

"Вход свободен" - за даровете на лятото

С някои препоръки за справяне с жегата ще започнем днес! След това ще ви разходим из афиша на Пловдив за предстооящите дни - ще ви срещнем с балерината Нора Маршаха от Денс Студио "Магнифик", с която говорим за предстоящата балетна гала вечер. С театралния режисьор д-р Сашо Петков, ще ви разкажем за събитието, което Театър А'Парт организират тази вечер...

публикувано на 25.06.24 в 09:30