Размер на шрифта
Българско национално радио © 2023 Всички права са запазени

Мотивация и екипност във „Вход свободен“

| обновено на 22.11.22 в 09:43

Във вторник, тема ни е мотивацията. Говорим за събитието „Мотивацията - мисията (не)възможна?“, днес на 22 ноември, в Пловдив. Гостуват двама лектори от НБУ и СУ, Таня Бояджиева и Антон Вълков. Ще стане дума за най-важните открития на съвременната наука за мотивацията, за това кои утвърдени управленски практики могат да влошат мотивацията и други. 

Втората част от събитието ще проведе във популярния формат Unconference (отворено пространство), в който програмата се определя демократично, от всички в началото на срещата. За събитието разговаряме с инж.Николай Чалъков, част от управителния съвет на STOOS Network Bulgaria.

Гостува ни и психологът Николета Янева, от „Обединени професионалисти за устойчиво развитие“, Пловдив. Става дума за  Деня на спортната активност и екипното взаимодействие във Велинград, днес на площад „Николай Гяуров“. Инициативата е част от проект "Социално-икономическа интеграция на уязвими групи и интегрирани мерки за подобряване достъпа до образование в Община Велинград.

Очаквайте и рубриките „Предразсъдъци и следразсъдъци“ и „На кино“.

Започваме, след новините в 13 часа. 


БНР подкасти:

Още от категорията

"Вход свободен" - аромат на рози и безопасно хранене

В международния ден за безопасност на храните разглеждаме темата с помощта на нутриционистът Мария Дойнова. Какви са здравословните и безопасни алтернативи за хранене, в отровената среда, в която живеем? Ще потърсим отговори на тези и други въпроси. Роза Дамасцена е богатството на България, с което можем да радваме сетивата си, но и да извлечем богати..

публикувано на 07.06.23 в 09:30

"Точно днес" - време за ротации и надежди

През юни политиците с наша помощ на избиратели, поставиха възможност да броим месеците и да очакваме резултати - от новото правителство на България. За редовния кабинет и за знаците, които даде договореното между ПП-ДБ и ГЕРБ говорим с политолога Георги Проданов . Продължаваме да търсим и двамата пловдивски представители в новото правителство - проф...

публикувано на 06.06.23 в 14:47

Отскоци и приземявания "Ден след ден"

Години наред живеем и мислим през кризи. Затова и психичното здраве стана важна част от нашето осмисляне на света. В политиката в момента има откровени психопати, предупреждава психиатърът д-р Владимир Сотиров . С него ще коментираме личностните дефицити на политиците и психопатизацията на обществото. Ще говорим и за тенденцията да се лъже масово..

публикувано на 06.06.23 в 14:22

Позитивно и чисто с „Вход свободен“

Очаквайте разговора ни с Надежда Алексиева, за събитието „Позитивното мислене – приятел или враг?“, на 8-ми юни, в Пловдив. С Христо Гачков, председател на Воден клуб Пловдив, говорим за серията от зелени събития на клуба. Говорим и за кино, както винаги, във вторник.  Отделяме време за рубриката „Предразсъдъци и следразсъдъци“, с Жоро..

обновено на 06.06.23 в 09:41

На 6 юни "Точно днес"

Седмицата трябва да даде очакваните отговори и прогнози за най-коментираните събития - за редовното правителство, което НС ще гласува днес, за финансите и бюджета, за здравето и профилактиката и за лятното настроение - музика, танци, изложби в културния афиш на Пловдив.  Ето и гостите в програмата ни до 9.30. - Политологът Георги Киряков преди..

обновено на 05.06.23 в 16:59