Размер на шрифта
Българско национално радио © 2023 Всички права са запазени

Забавен и полезен следобед с "Вход свободен"

Снимка: pixabay

Днес питаме всички малки и големи слушатели за какво се сещат, когато споменем думичката "пластмаса"!

Поводът - едно страхотно и различно събитие домакинствано от Българска фондация Биоразнообразие и Темпо, организацията, която вдъхновява, насърчава и развива иновации в образованието на децата ни.

Турнир за деца „Нагазили в пластмаса“ очаква всички, които имат желание да се включат, а успешната им отборната игра ще подкрепи  екологично сдружение “За Земята”.

Подробностите очакваме от Катрин Томова от Българска фондация Биоразнообразие.

Бъдете с нас! На линия сме точно в 13:00!!!

БНР подкасти:

Още от категорията

От поезията до прагматиката - Точно днес"

Пролетта, като предчувствие за стих и бури, ни прегръща още в първите си часове със задължаващо усещане за всякакви промени. В субективния ни свят подреждаме обърканите мисли-чувства, превръщайки ги в наши светове, а в обективния - следваме скоростите и посоките в епицентъра на Времето. И понеже днес то никак не е поетично, в Световния ден на..

публикувано на 20.03.23 в 17:08

"Ден след ден" на 20 март

Връщането към бюджет без толкова високи разходи продължава да е сред основните теми на обсъждане. В предизборна кампания тя неизбежно преминава и във взаимни обвинения за това кой и доколко е прекалил с щедростта с обществени средства в последните години и така е увеличил дефицита. За възможните ограничения в социалната сфера в условията на все още..

публикувано на 20.03.23 в 14:29

Усмихнат старт на седмицата с "Вход свободен"

Началото поставяме със слънце в косите, много радост в очите и....... КРАСИВА УСМИВКА :))) И споменавайки усмивка, извикваме на помощ специалистите в областта в лицето на Българска асоциация на студентите по дентална медицина и техните ръководители, които за поредна година отварят широко вратите на Факултета по дентална медицина в Пловдив, за да ни..

публикувано на 20.03.23 в 09:32

"Точно днес" идва пролетта

Седмицата на пролетта започва с надежда за хубаво време, от нас зависи да добавим останалото с позитивизъм и разум.  На 20 март  - темите и събеседниците до 9.30 часа: Защо дойде предложението за 33% данък свръхпечалба, както и възможностите на бюджет 2023 и предложенията на МФ, коментираме с икономиста Агоп Каспарян . В Трилистник - започва ли..

обновено на 19.03.23 в 16:38

Дима Шопова в "Добро утро, ден!"

Тази седмица в „Добро утро ден“ сме в компанията на журналиста Дима Шопова. От вестниците, през радиото и телевизията до най- дългата част от нейната кариера  - като кореспорндент на БТА от Пловдив. "Бетеанец завинаги" е титла, която тя получи преди да се оттегли и да смени динамиката на репортерското бързане с по- спокойно ежедневие, в което..

обновено на 19.03.23 в 11:36