Размер на шрифта
Българско национално радио © 2023 Всички права са запазени

Снежна и спокойна неделя в Клуба

| обновено на 05.02.23 в 15:45
Снимка: Венета Николова

В днешното издание на предаването Клуб "Неделя" ви обещаваме много музика, интересни гости и актуални теми!

Г-н Георги Титюков, заместник-кмет по "Спорт, младежки дейности и социална политика“ в община Пловдив е и първият гост днес на колегата Диян Никифоров днес.

Освен за новини от света на спорта, те ще говорят от първо лице и с усмивка разбира се,  и за нещата от живота като цяло, както в личен, така и в професионален план.

Веднага след новините в 17:00 отваряме всички сетива, за да се насладим максимално на най-голямата българска гордост, а именно родопските гайди!

Ръководителят Веселин Козарев и децата от Ансамбъл "Еподай" със сърце и душа, ще ни разкажат повече за проекта "Гайдарското изкуство - приемственост и традиции между поколенията". Срещата ни с тях бе вълнуваща, и по време на снимките на видеоклипа към Сюитата „Черешко чорна вишничко“, част от реализацията на самия проект.

Бъдете с нас! Започваме в 16:00!!!


Още от категорията

"Вход свободен" в първия понеделник на декември

Чакахме, гледахме накриво календара, мърморехме, че тая есен нещо твърде неохотно си съблича листата, ама от днес вече имаме напълно унисонно и напълно сезонно време! Вече е момента да започнем да се оплакваме от студа и влагата. Щото ние, съвременните хора, винаги намираме от какво да се оплакваме, даже когато няма повод. Ще намерим такъв и толкоз!..

публикувано на 04.12.23 в 09:00

По цветната спирала на декември - "Точно днес"

Отронват се дните от годината. Последният месец на 2023-та ни допуска през триумфалната порта на най-хубавите зимни празници. С три поредни стъпки от 4-ти до 6-ти декември – Света Варвара, наричана още Женска Коледа, Света Сава и Никулден, ще се отправим по магистралния път на надеждите ни за повече домашен уют и разбиране, повече здраве за децата и..

публикувано на 03.12.23 в 15:38

Клуб "Неделя"- за приказките и пътешествията

  Днес в предаването отново се срещаме с писателя Николай Илчевски и чудесният повод за това е неговата нова книга. Точно преди Коледа той  е готов със своя дар от фантазии, който носи заглавието "55 приказки, които...". Преди 30 години, под псевдонима Уилям Джоук Бари, Илчевски издаде една тънка жълта книжка. Тя се наричаше  "10 приказки, които..

публикувано на 03.12.23 в 13:00

Неделно с „Шейкър“

Днес сме ви приготвили интересни теми, като за неделя. Говорим със Стефи Недевска за декември. Астро бюлетинът ще ни разкрие повече за последния месец, на тази 2023-та. С Йордана Христозова – психотерапевт, говорим за Българска асоциация по психотерапия, която навърши 30 години от създаването си, преди няколко дни. За пътя, хората и..

публикувано на 02.12.23 в 16:05

Декемврийски светлини и сенки в "Ден след ден"

Сянка на съмнения или повече яснота на фона на резки контрасти има в политическата картина у нас след избора на подуправител на НЗОК, скандалните реплики в парламента и последвалите призиви за оставки. Коментарът е на политическия психолог проф. Антоанета Христова .  До каква степен и кога ще има повече светлина по случая с убийството на Димитър..

публикувано на 01.12.23 в 14:57