Размер на шрифта
Българско национално радио © 2023 Всички права са запазени

Снежна и спокойна неделя в Клуба

| обновено на 05.02.23 в 15:45
Снимка: Венета Николова

В днешното издание на предаването Клуб "Неделя" ви обещаваме много музика, интересни гости и актуални теми!

Г-н Георги Титюков, заместник-кмет по "Спорт, младежки дейности и социална политика“ в община Пловдив е и първият гост днес на колегата Диян Никифоров днес.

Освен за новини от света на спорта, те ще говорят от първо лице и с усмивка разбира се,  и за нещата от живота като цяло, както в личен, така и в професионален план.

Веднага след новините в 17:00 отваряме всички сетива, за да се насладим максимално на най-голямата българска гордост, а именно родопските гайди!

Ръководителят Веселин Козарев и децата от Ансамбъл "Еподай" със сърце и душа, ще ни разкажат повече за проекта "Гайдарското изкуство - приемственост и традиции между поколенията". Срещата ни с тях бе вълнуваща, и по време на снимките на видеоклипа към Сюитата „Черешко чорна вишничко“, част от реализацията на самия проект.

Бъдете с нас! Започваме в 16:00!!!


Още от категорията

От поезията до прагматиката - Точно днес"

Пролетта, като предчувствие за стих и бури, ни прегръща още в първите си часове със задължаващо усещане за всякакви промени. В субективния ни свят подреждаме обърканите мисли-чувства, превръщайки ги в наши светове, а в обективния - следваме скоростите и посоките в епицентъра на Времето. И понеже днес то никак не е поетично, в Световния ден на..

публикувано на 20.03.23 в 17:08

"Ден след ден" на 20 март

Връщането към бюджет без толкова високи разходи продължава да е сред основните теми на обсъждане. В предизборна кампания тя неизбежно преминава и във взаимни обвинения за това кой и доколко е прекалил с щедростта с обществени средства в последните години и така е увеличил дефицита. За възможните ограничения в социалната сфера в условията на все още..

публикувано на 20.03.23 в 14:29

Усмихнат старт на седмицата с "Вход свободен"

Началото поставяме със слънце в косите, много радост в очите и....... КРАСИВА УСМИВКА :))) И споменавайки усмивка, извикваме на помощ специалистите в областта в лицето на Българска асоциация на студентите по дентална медицина и техните ръководители, които за поредна година отварят широко вратите на Факултета по дентална медицина в Пловдив, за да ни..

публикувано на 20.03.23 в 09:32

"Точно днес" идва пролетта

Седмицата на пролетта започва с надежда за хубаво време, от нас зависи да добавим останалото с позитивизъм и разум.  На 20 март  - темите и събеседниците до 9.30 часа: Защо дойде предложението за 33% данък свръхпечалба, както и възможностите на бюджет 2023 и предложенията на МФ, коментираме с икономиста Агоп Каспарян . В Трилистник - започва ли..

обновено на 19.03.23 в 16:38

Дима Шопова в "Добро утро, ден!"

Тази седмица в „Добро утро ден“ сме в компанията на журналиста Дима Шопова. От вестниците, през радиото и телевизията до най- дългата част от нейната кариера  - като кореспорндент на БТА от Пловдив. "Бетеанец завинаги" е титла, която тя получи преди да се оттегли и да смени динамиката на репортерското бързане с по- спокойно ежедневие, в което..

обновено на 19.03.23 в 11:36