Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Теми с продължение в "Ден след ден" на 15 януари

Снимка: БГНЕС

Днес се очаква да бъде оперирано 5-годишното момченце, пребито и обезобразено от жестоко насилие в семейството си. Заради случая в края на миналата седмица бяха изправени пред съда майка му и мъжът, с който тя живее на семейни начала. По темата за насилието над детето ще говорим с адвокат Васил Попов, процесуален представител на момченцето, и с психолога Петя Кривицки.

Затварят Бетонния мост в Пловдив в началото на пролетта, стана ясно на днешната пресконфереция на общинското ръководство. Новините от там обобщава Елена Крушкова, а Живка Танчева разказва за кои 3 училища Пловдив очаква да получи финансиране от МОН.

Тема с продължение. Съдбата на паметника „Альоша“ коментира днес и кметът на Пловдив Костадин Димитров. Думите му, както и мненията на пловдивчани по темата очаквайте след новините в 16 ч.

Ще „отидем“ и на водосвета по повод 14 години от откриването на ГКПП Златоград – Ксанти, чрез репортажа на кореспондента ни в Смолян Радостина Чернокова.

Бъдете с нас от 15.10 до 17.00 ч. Ще бъде интересно! 



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Още от категорията

На 14 май "Точно днес"

Вторник сутрин с темите от деня и коментари на важните събития, които следим.  -Какви са инвестициите в региона на едни от най-големите търговски компании в страната, колко работни места осигуряват, какви са бъдещите им планове за развитие в тази част на страната - отговор на този въпрос ще даде изследването  „Роля и социално-икономически принос на..

публикувано на 13.05.24 в 14:27

За транспортни неволи и памет говорим в "Ден след ден"

Двама младежи загинаха, а други двама се борят за живота си след ужасяваща катастрофа, която стана тази нощ на пловдивския булевард „Руски“.  Защо за пореден път се случва такова тежко пътнотранспортно произшествие на равен участък и без натоварено движение в центъра на Пловдив? Какво може да се направи, за да се предотвратят такива катастрофи?..

публикувано на 13.05.24 в 14:45

Успешен старт на седмицата с "Вход свободен"

В първия ден от работната седмица Ви пожелаваме тя да бъдеуспешна във всяко начинание и Ви каним да споделите следобедът си с нас! Интересните гости, значимите събития, хубавата музика са естествено наша грижа, с Вас може да се чуем на 032 632 400, за да поздравите любими хора или да споделите, това което Ви е на сърце!  Като начало ще Ви отведем в..

публикувано на 13.05.24 в 09:21

"Точно днес" по пистата на делника

Черно на бяло имаме точно четири седмици до изборите две в едно. На 9 юни ще гласуваме за български парламент и за евродепутати. За кампанията, за технологията на изборите в подготовка и провеждане, ще говорим със Стоил Цицелков, от Обединението за честни избори и член на Обществения съвет на ЦИК. Европейската седмица на общественото здраве и акцентите..

публикувано на 12.05.24 в 14:05

Клуб "Неделя" на музикална вълна

Днес в предаването сме изцяло на музикална вълна. Първият ни събеседник е един невероятен пловдивски музикант, който е заслужно уважаван от всички познавачи в бранша! За нас  огромно удоволствие да ви представим виртуозния китарист Кръстьо Пънев- Къната- единственият българин , който е имал честта на чужда сцена да подгрява легендарните "Дийп Пърпъл"...

публикувано на 12.05.24 в 12:10