Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Очаквам по-добър резултат на ПП-ДБ в Смолян

Нашият народ е мъдър и проницателен и вижда какво се случва в политиката

| Интервю
Михал Камбарев
Снимка: БГНЕС

Кампанията за вота 2 в 1 на 9 юни започна още преди официалната дата 10 май. Говорим с водачите на листи в Пловдив област и Смолян. Михал Камбарев води листата на ПП-ДБ в Смолян, с него чертаем важните теми на региона, както и програмата на коалицията за развитие на Родопите.

Камбарев  е бил народен представител в три предишни парламента. 

"Регистрирахме изключително силна листа, предвиждам, че ще продължаваме да обединяваме демократични хора, на които им имат доверие, работят и са доказани в регион. След мен в листата е новото лице Риза Брахимбашев, който е избран кмет в най-голямото село в община Рудозем - Чепинци, той проби във вилает на ДПС. Следващите са Цветомира Вакева и Цанко Карталов, който е от община Доспат.", каза Камбарев.

"Преди избори сценарият е винаги един и същи, първо, винаги трябва да има скандал, преди беше Нексо, сега са пудели, това е задължителен елемент. Следват и социолозите, които казват, че ГЕРБ винаги ще победят. От 10 дни съм в Смолян, това което се убеждавам за пореден път е, че нашият народ е мъдър и проницателен. Тук са наясно, че тези скандали са скалъпени и ако преди 10 дни бях притеснен, вече не съм толкова, защото хората виждат истината.", допълни още водачът на листата на ПП-ДБ. По думите му тяхната задача е да разбият триъгълника - прокуратура, служби и статукво, които 30 години успяват да унищожат всяко едно желание за реформа.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Още от категорията

Безплатен диспут за приоритетите в 50 НС по Радио Пловдив

В Радио Пловдив се проведе безплатният диспут от кампанията за избор на народни представители за 50 НС на 09 юни. В него заявиха участие девет партии и коалиции, регистрирали свои листи с кандидати за депутати, но се явиха осем кандидат- депутати от Пловдив град и Пловдив област.  Съгласно Споразумението с БНР, участниците бяха разпределени на две..

публикувано на 16.05.24 в 11:45

Подготовката за изборите бе обсъдена в областната управа

Подготовката, координацията и провеждането на изборите две в едно бе тема на срещата на областния управител на Пловдив Илия Зюмбилев с ръководителите на прокуратурата, полицията и двата РИК-а. Обсъдени бяха действията по осигуряване на обществения ред в изборния ден, недопускане на нарушения на  изборния процес и предотвратяването на..

публикувано на 14.05.24 в 16:25

Безплатен предизборен диспут за бъдещето на ЕС по Радио Пловдив

В Радио Пловдив се проведе безплатният диспут от кампанията за избор на членове на Европейския парламент от Република България на 09 юни. В него заявиха участие шест партии и коалиции, регистрирали свои листи с кандидати за евродепутати, но се явиха само четирима техни представители.  Те дискутираха по темата  „Европа в свят на предизвикателства,..

обновено на 14.05.24 в 05:46
Стоил Цицелков

Отново проблем ще е слабата подготвеност на членове в СИК

Имаме точно четири седмици до изборите две в едно. На 9 юни ще гласуваме за български парламент и за евродепутати. За кампанията, за технологията на изборите в подготовка и провеждане, говорим със Стоил Цицелков , от Обединението за честни избори и член на Обществения съвет на ЦИК. Стоил Цицелков отбеляза, че има известни притеснения за машинното..

публикувано на 13.05.24 в 09:26

Кампания за "Избори 2в1 2024" по Радио Пловдив

По време на кампанията за избор на Европаламент и 50 Народно събрание БНР Радио Пловдив дава възможност за провеждането на  три платени и един безплатен дис п ут за евроизборите , както и на три платени и един безплатен дис п ут за предсрочните парламентарни избори в часовете от 10.00 до 11 /12 .00 часа . 1.   За..

обновено на 12.05.24 в 13:45