Предавания

Да почистим дом, тяло и душа във "Вход свободен"

Началото на пролетта свързваме с обновление  във всеки смисъл! Пролетта е онова време в което се стремим да почистим всичко наоколо  и вътре в нас – къща, тяло и  душа! Заложено е в инстинктите ни, както и в народния календар! Постите преди Великден,..

обновено на 09.04.19 в 09:32

Кой какво, за колко и как "Точно днес"

Апартаменти, корупция, политически битки и користни замервания с едни и същи камъни от всички страни, тежки констатации от президента след свикания от него съвет по национална сигурност... Докъде ще се разширят концентричните кръгове, които осветлиха цените..

публикувано на 08.04.19 в 17:22

Откриваме седмицата „Ден след ден“- тържествено и извънредно

Понеделник - малко дъждовен, но все пак пролетен. Два часа от следобеда с новините и анализите.Във времето от 15 до 17 часа ще научите: За  „Пловдив 2019“, за негласуваната оставката на артдиректора Светлана Куюмджиева  и за гласовете в ОбС за онзи..

публикувано на 08.04.19 в 14:15

Многоклетка и позитивна психология във „Вход свободен“

Не можете да напаснете всяка житейска ситуация по своята мярка, но можете да напаснете отношението си така, че да бъде по мярката на всяка ситуация. Позитивно започва днешната ни среща. Всъщност, от 11 април в ПУ "Паисий Хилендарски", стартира..

обновено на 08.04.19 в 10:57

По пътя „Точно днес“ с нови предизвикателства

В ранното утро ще ни поздрави художникът Ангел Гешев. Тази седмица той гостува в рубриката „Добро утро, Ден“! В началото на новата седмица доц. Мира Радева ще постави социологическа диагноза на обществените нагласи и реакции, срещу..

публикувано на 07.04.19 в 15:41

Писателят Недялко Славов за Щастието и неговите измерения

Днес в Клуб "Неделя"ще говорим с писателя Недялко Славов за Щастието. Онова с главна буква, за което всички мечтаем. За различните измерения на това почти имагинерно понятие. Ще научим повече за бъдещата книга на нашия гост, която вече си има и заглавие...

публикувано на 07.04.19 в 14:25

"Шейкър" - практики и теории за здраве, хармония и перспективно развитие

В Международния ден на здравето обръщаме особено внимание на това как и какво точно правим за своето здравословно благосъстояние! В рубриката  „Мултивитамин“ разглеждаме практики и теории по темата.Очаквайте и съвети за здравна  превенция!..

обновено на 06.04.19 в 17:08

На последното стъпало от седмицата "Ден след ден"

В петък следобед   с темите и коментарите  до 17 часа.   „Апартамент гейт“  или скандала с имотите на властта- между оставките, новите назначения  и наближаващите евроизбори - докъде може да стигне? Говорим с журналиста Стояна Георгиева и с депутата..

публикувано на 05.04.19 в 14:03

Мис България - Пловдив и красиви съвети във „Вход свободен“

Една култова фраза гласеше: "Красотата ще спаси света"! Дали това е така, оставаме на Вас да решите.  А що се отнася до нас, смятаме, че най-добрият аксесоар, който прави една жена красива и който може винаги да носи, това е усмивката! Усмихнато,..

обновено на 05.04.19 в 09:36

Всеки със своята чаша в „Точно днес“ на 5 април

Различни настроения, амбиции, кроежи, коалиции и цветове  на деня търсим със събеседниците: Политологът проф. Михаил Мирчев за вулканичната тема за корупцията . Оставки, отпуски,  заплахи, съюзи и Консултативен съвет „плуват“ на повърхността...

публикувано на 04.04.19 в 17:01