Размер на шрифта
Българско национално радио © 2023 Всички права са запазени

Дъщерята на Иво Танев с вокали в новото парче на пловдивската банда Ni.co

„Довиждане” е заглавието на втория сингъл на пловдивската банда Ni.co. Със свои вокали в песента се включва и участничката в първия сезон на X – Factor Албена Танева, която е дъщеря на Иво Танев, популярно лице от телевизиония екран. 

NI.co е проект, създаден през 2012 година от Николай Николов и Кирил Диков. Освен тях двамата в състава на бандата влиза и барабанистът Владо Христов. Дебютната им песен „Реалност Ли Си” излиза през март 2013 година.

Снимка

Тук може да чуете какво каза Ники Николов за новия сингъл на Ni.co - „Довиждане” в разговор с Милко Петров.

Продуцент и разпространител на сингъла „Довиждане” на Ni.co feat. Албена Танева е музикалния лейбъл MastiloMusic. Музикален продуцент е Десислав Данчев - познат като Десо от „Мастило”. Музика е на Ni.co и Десислав Данчев - Десо, а текста на Ники Николов. 

Парчето може да бъде гледано и в сайтовете за видео споделяне, а тук ви предлагам радио версията.


Още от категорията

Проф. Бисер Дамянов в "Добро утро, ден!"

"Добро утро, ден!" през тази мартенска седмица открива колорита и хармонията в изобразителното изкуство с проф. Бисер Дамянов . Той е един от най-знаковите художници в Пловдив. Преподавател над 30 години в Пловдивския университет, автор на учебници, човек който пътува, снима и се възхищава на Ренесанса, но и смята, че Пловдив е най-хубавото място..

публикувано на 20.03.23 в 11:13

Великите европейци - Мефистофел /втора част/

Гримът на Фьодор Шаляпин като Мефистофел в операта „Фауст“ на Гуно обобщава много представи за образа на Дявола. Червена кожа, зловещ профил, гърбав нос, изпъкнала долна челюст и рядка козя брадичка, строг поглед. Няма рога, копита и опашка, но и не трябва - кой би допуснал такъв тип в къщата си.  BNR podcasts · Великите европлеци -..

публикувано на 31.08.22 в 10:35

Не знам дали е разумно да работим при по-високи цени на газа

Георги Богданов- собственик на консервно предприятие в Първомай, отговори в предаването "Точно днес" на въпроса как работят в разгара на кампанията. " Работим и чакаме някой да ни купи стоката. В момента имаме газ. До 31-ви юли цената беше 2200 лв. на 1000 кубика за нас. Сега коментират за още 60 % от 1-ви август. Според мен има много неизвестни...

публикувано на 04.08.22 в 10:42

Фотографска изложба "Далеч от Африка" в Градската галерия

"Далеч от Африка" е названието на  фотографската изложба, която представя Градската художествена галерия на ул. "Княз Александър Първи" 15 от 3 до 23 август.  Фотоизложбата е съвместно дело на двама известни артисти - професионалния фотограф Атанас Кънев и театралния режисьор Елена Панайотова.  Изложбата представя програмата "Артисти за деца",..

публикувано на 02.08.22 в 13:07

„Алтер его” с Владислав Христов и мопса на Вазов

„Мопса на Вазов“ е новата книга с кратки прозаични текстове на Владислав Христов. Тази събота той ще я представи в „Алтер его“, а това ще отвори неочаквани теми за разговор. Ще разгърнем този любопитен сборник предпремиерно в ефир, а иначе, по думите на автора, „мопсът ще лае в Пловдив“ на 19-ти юни от 15 часа в кафенето на ул. „Гладстон 1“..

публикувано на 27.06.22 в 10:10