Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Дъщерята на Иво Танев с вокали в новото парче на пловдивската банда Ni.co

„Довиждане” е заглавието на втория сингъл на пловдивската банда Ni.co. Със свои вокали в песента се включва и участничката в първия сезон на X – Factor Албена Танева, която е дъщеря на Иво Танев, популярно лице от телевизиония екран. 

NI.co е проект, създаден през 2012 година от Николай Николов и Кирил Диков. Освен тях двамата в състава на бандата влиза и барабанистът Владо Христов. Дебютната им песен „Реалност Ли Си” излиза през март 2013 година.

Снимка

Тук може да чуете какво каза Ники Николов за новия сингъл на Ni.co - „Довиждане” в разговор с Милко Петров.

Продуцент и разпространител на сингъла „Довиждане” на Ni.co feat. Албена Танева е музикалния лейбъл MastiloMusic. Музикален продуцент е Десислав Данчев - познат като Десо от „Мастило”. Музика е на Ni.co и Десислав Данчев - Десо, а текста на Ники Николов. 

Парчето може да бъде гледано и в сайтовете за видео споделяне, а тук ви предлагам радио версията.


Още от категорията

Екатерина Терзиева в "Добро утро, ден!"

След 20 години в журналистиката Екатерина Терзиева днес разказва истории като гид, радва се на любов и на радостта от новото поприще, което избира сама.  Леко разказва за трудностите. Тежки са думите за фалшивите хора и фалшивите новини.  В петте части на "Добро утро, ден!" тази седмица кръстосваме страната по кулинарната карта, говорим за медиите, за..

публикувано на 19.02.24 в 12:19

Живко Петров в "Добро утро, ден!"

Тази седмица в рубриката „Добро утро, ден!“ ни гостува Живко Петров - пианист, композитор, музикален продуцент и аранжор, но не само по професия, но и по призвание. Изпипва всеки детайл на своето творчество със смирение, характерно само за истински осъзнатите и отдадените творци. Казва, че най-голямата му награда е признанието на публиката, а с..

обновено на 05.12.23 в 15:15

Инж. Минко Кръстев в "Добро утро, Ден"

За работещите в радио Пловдив името на инж. Минко Кръстев е съизмеримо с легенда – човека, без когото радиото не може. Професионалната му съдба го свързва с радиото в продължение на 45 години, през които целият технологичен процес  на излъчването преминава през него с всички положителни и негативни „екстри“, с които се е налагало да се справя за..

обновено на 14.07.23 в 14:55

Архивистите отбелязват професионалния си празник

Днес, 10 октомври е професионалния празник на архивистите. Държавен архив - Пловдив отбелязват професионалния си празник с представяне на хронология от създаването му, първите сгради, първите приети архивни документи. Като част от честването на 70-годишнина от създаването на пловдивския архив, спомените си ще представят и предишни ръководители директори..

обновено на 19.05.23 в 12:02

"Добро утро, ден" със Славка Щерева

Славка Щерева е учител по руски език и дългогодишен директор на Средно училище „Любен Каравелов“ в Пловдив, известно като „най-добрата школа за народни инстументи и народно пеене“. Убедена е, че да бъдеш учител е мисия и отговорност, с която могат да се справят само добри хора, и че зад всеки успешен директор стои екип от съмишленици,..

обновено на 14.05.23 в 10:08