Добро утро, ден!

Снимка


Това е среща с известни и любопитни хора, която започва в 7 и 30 всяка делнична сутрин. 

С разрешението на домакините ни срещата продължава цял ден, даже цяла седмица...

Защото в нея говорим за 24 часовата въртележка, в която влизаме от звъна на будилника, през плановете, които вървят по вода или се спъват след среща с черна котка.

Питаме за бучката захар, за горчивата утайка, слушаме и се усмихваме, замисляме се, а може и да препишем рецепта за страхотен ден!

И така, всяка сутрин от понеделник до петък в 7.30 часа и още веднъж  - в събота от 7.00 до 8.00 часа :)


"Добро утро, Ден!" със Стефан Шивачев

Тази седмица „Добро утро, ден!“ е поздрав от директора на Историческия музей в Пловдив Стефан Шивачев. Освен изследовател, той е част от пловдивската история, която заедно с колегите си пази и разказва, и с двата си мандата като общински..

обновено на 12.08.21 в 13:50

"Добро утро, ден!" с доц. Димо Чешмеджиев

Историк, специалист по средновековна история, доцент в ПУ „Паисий Хилендарски“ по теория и история на културата и професор в Кирило- Методиевския център на БАН, където изследва проблемите на средновековната църква и култура. Тази седмица Димо..

обновено на 06.08.21 в 15:01

Проф. Веселин Василев в "Добро утро, ден!"

Тази седмица в „Добро утро, ден!“ ви срещаме с един от любимите преподаватели на студентите в Пловдивски университет „Паисий Хилендарски“ – професор Веселин Василев. Той има над 50 години трудов стаж и преподава по психология. Признава, че..

обновено на 05.08.21 в 13:52

Антон Баев в "Добро утро, ден!"

Журналистът и писател Антон Баев гостува тази седмица в „Добро утро, ден!“. Той е главен редактор и собственик на сайта Plovdiv-online, а също и председател на Дружеството на пловдивските писатели. В началото на годината Антон Баев издаде първи..

обновено на 01.08.21 в 10:47

Монсеньор Румен Станев в "Добро утро, ден!"

Тази седмица наш гост в "Добро утро, ден!" е монсеньор Румен Станев . Важни за него са дните, които следват, защото на 17 януари 2021г., в неделя ще бъде ръкоположен за епископ в София.  Това става след избор на папа Франциск, след посещението му в..

обновено на 30.07.21 в 14:26

"Добро утро, ден!" с Керана... без космонавтите

Керана е от Космоса, това личи по движението, гласа, погледа и най-вече харизмата.  Тя е вокалист на пловдивската група “Керана и Космонавтите” , като връхлитането им на сцената може да се определи освен, като феномен, а и като приятно освежаване...

обновено на 26.07.21 в 14:21

"Добро утро, Ден" с проф. Александър Илиев

Театралният режисьор, пантомимист и  културен антрополог проф.  Александър Илиев  е първият гост в рубриката „Добро утро, Ден“ през 2021 г.  В неговата професионална биография  са вписани  над 160 авторски постановки, той е консултант и актьор в..

обновено на 23.07.21 в 15:58

"Добро утро ден" с доц. д-р Невен Енчев фон Голденбург

Изпълнителият директор на Болница МЕДЛАЙН доц. д-р Невен Енчев Фон Голденбург  е гост в рубриката „Добро утро, Ден“. Здравен мениджър, строителен продприемач  и ценител на красотата в различните й изражения – бижутерия, мода, музика, изобразително..

обновено на 16.07.21 в 17:05

Бойка Велкова в „Добро утро, ден!“

Известната актриса Бойка Велкова гостува в „Добро утро, ден!“ тази седмица. Тя е тясно свързана с Пловдив, защото в началото на своята кариера работи в Драматичния театър под тепетата. Тук среща и своя съпруг – известният музикант Теодосий..

обновено на 10.07.21 в 08:34

Театралният артист Борис Зафиров в "Добро утро, ден!"

Гост тази седмица в рубриката "Добро утро, ден!" е пловдивският театрален артист и мениджър на свободна практика Борис Зафиров.  Неговата биография минава през НАТФИЗ и софийските сцени, като към днешна дата е в Пловдив, където създава алтернативен на..

обновено на 02.07.21 в 17:00