Добро утро, ден!

Снимка


Това е среща с известни и любопитни хора, която започва в 7 и 30 всяка делнична сутрин. 

С разрешението на домакините ни срещата продължава цял ден, даже цяла седмица...

Защото в нея говорим за 24 часовата въртележка, в която влизаме от звъна на будилника, през плановете, които вървят по вода или се спъват след среща с черна котка.

Питаме за бучката захар, за горчивата утайка, слушаме и се усмихваме, замисляме се, а може и да препишем рецепта за страхотен ден!

И така, всяка сутрин от понеделник до петък в 7.30 часа и още веднъж  - в събота от 8.00 до 9.00 часа :)


Димитър Инджов в "Добро утро, ден!"

През седмицата от 7 до 12 ноември наш гост е Димитър Инджов . Той е сред най-големите и най-значими колекционери на изкуство в България .  В предаването разказваме за е дин човек, превърнал своята страст в професия . В първата част от разговора с..

обновено на 12.11.22 в 08:25

Адвокат Милена Кадиева в "Добро утро, ден!"

Тази седмица в „Добро утро, Ден“ най- често звучат думите право, защита, справедливост. Гостът ни повече от 20 години има за своя кауза защитата на жертви от домашно насилие и трафик на хора. Тя е адвокат и избира професиата си след случай, който..

обновено на 05.11.22 в 14:09

Тhe Clashers в „Добро утро, ден“

Гост на „Добро утро, ден“ тази седмица е най-известният български влогър Слави Панайотов – Тhe Clashers. Само в ютуб канал си той има над 1 млн. и 200 хиляди последователи. Първоначално започва да прави гейминг видеа, но постепенно хобито му се..

обновено на 28.10.22 в 17:38

Професор Чавдар Стефанов в "Добро утро, ден!"

Началникът на Клиниката по анестезиология и интензивно лечение към УМБАЛ „Свети Георги“ професор Чавдар Стефанов гостува тази седмица в „Добро утро, ден!“. Денят на професор Стефанов започва в 6 часа и често работните му ангажименти продължават до..

обновено на 23.10.22 в 10:07

"Добро утро, ден!" с проф. Пенка Стефанова

Тази седмица в „Добро утро, ден!“ ни гостува проф. д-р Пенка Стефанова - водещ специалист по детска хирургия в България, началник на Клиниката по детска хирургия в УМБАЛ "Свети Георги" - Пловдив. Преподава и води практически упражнения по детска хирургия..

обновено на 14.10.22 в 17:06

Константин Добройков в "Добро утро, Ден"

Номинираният за „Грами“ диригент Константин Добройков е екипа на Държавна Опера Пловдив от 2013 та година.  Творческата му дейност  е свързана със  Софийска филхармония, Симфоничния оркестър на Българското национално радио, Държавна Филхармония-Кошице,..

обновено на 07.10.22 в 19:06

Ина Иванова в "Добро утро, ден!"

В последната седмица на септември, в началото на есента в „Добро утро, ден!“ гостува Ина Иванова . Тя е автор на поезия и проза, нейни книги с разкази и стихотворения са издания на „Жанет-45“. Скоро ще излезе новата й стихосбирка "Нещата, за които..

обновено на 30.09.22 в 16:57

Красимир Ангелов в "Добро утро, ден!"

С Красимир Ангелов започна новият сезон на поредицата „Добро утро, ден!“ след ваканцията. В училище „Алеко Константинов“ все още са неговите стъпки на директор. Професионалeн път, с който той формално се раздели миналата седмица. Но и капка тъга..

обновено на 23.09.22 в 16:51

Доктор Костадин Чифлигаров в "Добро утро, ден!"

Доктор Костадин Чифлигаров от Клиниката по анестезиология, реанимация и интензивно лечение към УМБАЛ „Свети Георги“ в Пловдив гостува тази седмица в „Добро утро, ден!“. Той е с 29 годишен опит като анестезиолог, но не само. Занимава се с още една..

обновено на 16.09.22 в 16:14

Йорданка Петкова в "Добро утро, ден!"

Тази седмица в рубриката "Добро утро, ден!" ще ни гостува Йорданка Петкова - пловдивчанката, която преди 11 години стана инициатор всяка година да  номинираме най-добрия човек на Пловдив. Една прекрасна идея, подкрепена и от Община Пловдив, която вече..

обновено на 09.09.22 в 15:17