Добро утро, ден!

Снимка


Това е среща с известни и любопитни хора, която започва в 7 и 30 всяка делнична сутрин. 

С разрешението на домакините ни срещата продължава цял ден, даже цяла седмица...

Защото в нея говорим за 24 часовата въртележка, в която влизаме от звъна на будилника, през плановете, които вървят по вода или се спъват след среща с черна котка.

Питаме за бучката захар, за горчивата утайка, слушаме и се усмихваме, замисляме се, а може и да препишем рецепта за страхотен ден!

И така, всяка сутрин от понеделник до петък в 7.30 часа и още веднъж  - в събота от 7.00 до 8.00 часа :)


Красимир Кумчев в "Добро утро, ден!"

„Добро утро, ден!“ през тази седмица има гост, който е всепризнат специалист в областта на земеделието. Инженерът - агроном Красимир Кумчев преди 30 години стопанисва най-голямата ябълкова градина в света, днес далеч по-скромно признава, че..

обновено на 16.09.21 в 16:26

Доц. Елена Кантарева в "Добро утро, ден"

В рубриката „Добро утро, ден“ тази седмица ни гостува доц. Елена Кантарева –художник, автор и реставратор на десетки икони, стенописи и мозайки, преподавател в  Академията за музикално, танцово и изобразително изкуство в Пловдив, заместник-директор на..

обновено на 10.09.21 в 17:19

"Добро утро, ден!" с Валери Кьорлински

Актьорът Валери Кьорлински – от Хисар и плувния басейн, като олимрпийска надежда, до сцената, където първо спи между кулисите като сценичен работник, после след ВИТИЗ  и трупите на  няколко театъра в страната, към  САЩ, закъдето тръгва като артист и..

обновено на 10.09.21 в 15:46

Васил Василев - Зуека в "Добро утро, ден!"

„Аз съм най-щастливият човек на света“, това казва в „Добро утро, ден!“ Васил Василев-Зуека. Той няма нужда от представяне, тъй като е добре познат не само от малкия екран, но и от театралната сцена. Казва, че е господин Съвет. Признава, че..

обновено на 03.09.21 в 16:49

Атанас Цветков в "Добро утро, ден!"

В „Добро утро, ден!“ тази седмица ни гостува Атанас Цветков - бизнесмен и успешен инвеститор. Той е филолог по образование, в зората на демокрацията е изкушен за кратко от политиката, но бързо вижда дългата ръка на Държавна сигурност.  Смята, че..

обновено на 03.09.21 в 14:13
Мартин Касабов във Второ студио на Радио Пловдив

"Добро утро, ден!" с писателя и рецензент Мартин Касабов

Тази седмица в  "Добро утро, ден!" гостува писателят и критик и пазител на книгите Мартин Касабов. Пловдивчанинът, който преди година и половина, в рамките на стария свят, изкара на показ първият си сборник с разкази “Когато великани ходеха по земята”..

обновено на 29.08.21 в 10:35

"Добро утро, ден!" с д-р Мариана Чолакова

Тази седмица в „Добро утро, ден" наш гост е д-р Мариана Чолакова. Тя е една от най-активните  личностти във втория по големина град , чиято дейност, обаче  отдавна е преминала международните граници. От 2010- а година д-р Чолакова е почетен консул..

обновено на 26.08.21 в 15:43

"Добро утро, ден!" с Ивомир Игнатов - Кени

В "Добро утро, ден!" тази седмица ни гостува Ивомир Игнатов, познат на всички пловдичвани като Кени ! Актьорът Ивомир Игнатов – Кени е възпитаник на НАТФИЗ „Кръстьо Сарафов“ в специалността „Актьорство за куклен театър“. Творческото му лице е..

обновено на 20.08.21 в 13:53

"Добро утро, ден!" с Лили Бързева

В „Добро утро, ден!“ през първата на седмица на февруари ни гостува Лили Бързева . Тя е едно от най-известните лица на Пловдив, водещ, ПР, организатор на културни събития, майка на три деца.  Намира време да се усмихва, работи, пътува, да се радва на..

обновено на 19.08.21 в 14:12

"Добро утро, ден!" с д-р Христиана Бацелова

Тя е известна от екраните на телевизорите, от интервютата по радиото, електронните портали и вестниците.  Една година д-р Христиана Бацелова е редовен наш консултант за въпросите свързани с пандемията от Ковид - 19. „Добро утро, ден!“ дава шанс..

обновено на 14.08.21 в 07:26