Добро утро, ден!

Снимка


Това е среща с известни и любопитни хора, която започва в 7 и 30 всяка делнична сутрин. 

С разрешението на домакините ни срещата продължава цял ден, даже цяла седмица...

Защото в нея говорим за 24 часовата въртележка, в която влизаме от звъна на будилника, през плановете, които вървят по вода или се спъват след среща с черна котка.

Питаме за бучката захар, за горчивата утайка, слушаме и се усмихваме, замисляме се, а може и да препишем рецепта за страхотен ден!

И така, всяка сутрин от понеделник до петък в 7.30 часа и още веднъж  - в събота от 7.00 до 8.00 часа :)


"Добро утро, ден" с Десислава Шишманова

Тази седмица в „Добро утро, ден“ говорим с  Десислава Шишманова -  телевизионен журналист, сценарист и репортер на документални филми и предавания в областта на  културната публицистика и документалистика, участвали и отличени в конкурсни програми на..

обновено на 11.12.21 в 09:34

"Добро утро, ден" със Златко Павлов

Актьор, режисьор, сценарист, продуцент, водещ на събития, радио и телевизионни предавания. Човекът, дублирал Кевин Коснър във филма „Бодигард“. Определенията за него са много.  Тази седмица гост в „Добро утро, ден“ е Златко Павлов. Пред Петя..

обновено на 03.12.21 в 17:21

Художникът Иван Тотев в "Добро утро, ден!"

Тази седмица в рубриката „Добро утро, ден!“ ни гостува Иван Тотев, но не бившият кмет, а художникът. Имената на двамата съвпадат случайно, но не случайно те са с различни професионални пътища. Художникът Иван Тотев има редица самостоятелни..

обновено на 29.11.21 в 11:32

"Добро утро, ден" със Смиляна Захариева

Жената с най-силния глас в света  е  пловдивчанката Смиляна Захариева. Доказателството е сертификатът от „Гинес“ за поставен рекорд  от нея през 2018 г. като „Най-силния мецосопран на планетата“. Смиляна Захариева е завършила училището в..

обновено на 29.11.21 в 11:30

Троян Гогов в "Добро утро, ден!"

"Добро утро, ден!" през тази седмица е с Троян Гогов,  актьор в Драматичен театър Пловдив, режисьор и актьор по дублажа. Роден в Козлодуй, живее и работи в Пловдив и София.  Говорим за началото на деня му, за атомната централа и театъра, за Пловдив и..

обновено на 13.11.21 в 12:47

Тони Симидчиева в "Добро утро, ден!"

Тази седмица мерим солта, пипера и захарта в менюто от житейски уроци на Тони Симидчиева. Ресторантьор, предеседател на Регионалната занаятчийска камара, меценат, пловидивчанка с усет за града и с активност на гражданин.  Майка на 3 деца. Говорим..

обновено на 05.11.21 в 17:08

Емил Александров в "Добро утро, ден"

Той е Емил Александров - спортен журналист в Радио Пловдив повече от четири десетилетия. Любим наш колега, приятел, обичан от слушателите и уважаван в спортните среди.  Той е „Колегата номер едно“ в  радио Пловдив, не само по своя размах, но и като..

обновено на 29.10.21 в 17:03

"Добро утро, ден" с Едит Унджиян

Добре познатата на пловдивчани певица и радиоводещ Едит Унджиян гостува в рубриката „Добро утро, ден“ тази седмица. За различните начала- това на деня и на музикалната й кариера, за музикалните жанрове, през които преминава, за живота..

обновено на 24.10.21 в 11:58

"Добро утро, ден!" с Тенчо Дерекювлиев

Филолог българист по университетска диплома, автор на десетки научни текстове и журналист. Гост в „Добро утро, ден“ тази седмица е Тенчо Дерекювлиев .  Журналистическата си кариера започва като спортен журналист. В академичните среди е познат..

обновено на 17.10.21 в 10:15

"Добро утро, ден!" с Вида Пиронкова

Вида Пиронкова гостува в пълната с багри рубрика „Добро утро, ден“ в началото на октомври.  Композитор и поет. И още минимум по два пъти таланти. Като бурен вятър. Музиката е нейната стихия. Укротява емоции с клавишите на пианото. Създава хармония...

обновено на 08.10.21 в 14:21