Добро утро, ден!

Снимка


Това е среща с известни и любопитни хора, която започва в 7 и 30 всяка делнична сутрин. 

С разрешението на домакините ни срещата продължава цял ден, даже цяла седмица...

Защото в нея говорим за 24 часовата въртележка, в която влизаме от звъна на будилника, през плановете, които вървят по вода или се спъват след среща с черна котка.

Питаме за бучката захар, за горчивата утайка, слушаме и се усмихваме, замисляме се, а може и да препишем рецепта за страхотен ден!

И така, всяка сутрин от понеделник до петък в 7.30 часа и още веднъж  - в събота от 7.00 до 8.00 часа :)


Доктор Костадин Чифлигаров в "Добро утро, ден!"

Доктор Костадин Чифлигаров от Клиниката по анестезиология, реанимация и интензивно лечение към УМБАЛ „Свети Георги“ в Пловдив гостува тази седмица в „Добро утро, ден!“. Той е с 29 годишен опит като анестезиолог, но не само. Занимава се с още една..

обновено на 16.09.22 в 16:14

Йорданка Петкова в "Добро утро, ден!"

Тази седмица в рубриката "Добро утро, ден!" ще ни гостува Йорданка Петкова - пловдивчанката, която преди 11 години стана инициатор всяка година да  номинираме най-добрия човек на Пловдив. Една прекрасна идея, подкрепена и от Община Пловдив, която вече..

обновено на 09.09.22 в 15:17

"Добро утро, ден!" с Олга Петрова

Тази седмица в рубриката „Добро утро, ден“ готува галеристката Олга Петрова.  Нейната галерия се намира на метри от сградата на Община Пловдив на площад „Стефан Стамболов“. Вече 17 години пространството на „Аспект“ удържа високото ниво на художествения..

обновено на 02.09.22 в 19:08

Валери Димитров в "Добро утро, ден!"

„Добро утро, ден!“ през тази седмица е с Валери Димитров , носител на 21 европейски и три световни титли по карате. Шикан Димитров много обича родния си град Пловдив и споделя пред нас вълненията му за това, че през тази година бе удостоен с..

обновено на 26.08.22 в 16:30

Таня Георгиева в "Добро утро, ден!"

Дългогодишният директор на БЧК-Пловдив Таня Георгиева гостува тази седмица в „Добро утро, ден!“. Преди дни тя получи най-високото отличие на червенокръстката организация - „Златен медал на БЧК”, което се връчва изключително рядко. Казва, че тази..

обновено на 19.08.22 в 14:54

"Добро утро, ден!" с д-р Васил Паница

Тази седмица в рубриката „Добро утро, ден!“ ни гостува доц. д-р Васил Паница – съдов хирург, политик -  два пъти депутат от ОДС и ДСБ в 39 и 40 НС и запален ловджия –от 10 години председател на Ловно-рибарско дружество „Сокол“. Сега вече пенсионер,..

обновено на 14.08.22 в 16:28

"Добро утро, ден!" с Леонард Капон

Режисьорът  Леонард Капон е сред вълшебниците в театъра. Подарил е безброй позитивни емо ции в куклено-театралните салони, правейки зрителите по-добри. Поставял е пиеси в Народния театър „Иван Вазов“, в Пловдивския драматичен театър, както и на много..

обновено на 05.08.22 в 14:48

Инна Церовска в "Добро утро, ден!"

Инна Церовска е новият ни гост в „Добро утро, Ден!“.   В светлата седмица с нея минаваме през еженедневието, но и през символите на надеждата и на доброто.  Разговаряме за работата й като директор на Младежкия дом в Пазарджик и за театъра под звездите..

обновено на 31.07.22 в 10:11

Панайот Стефанов в "Добро утро, ден!"

Списанието Нула32 е гост на Радио Пловдив. Изданието за стил и култура вече 6 години и половина излиза в Пловдив. Екипът пише за града и отразява значимите събития, обекти и срещи. Разговаряме с Панайот Стефанов , момчето, което през 2015 година..

обновено на 24.07.22 в 10:16

Семейство Наталия и Влад Еллис в "Добро утро, ден!"

Тя е украинка, той наполовина. Роден в Пловдив с баща украинец. Завършва университета в Харков и започва там бизнес в сферата на IT технологиите, който мести тук през 2015 година, за да избяга от  напрежението в Украйна.  Наталия и Влад Елис, заедно с..

обновено на 15.07.22 в 14:44