Добро утро, ден!

Снимка


Това е среща с известни и любопитни хора, която започва в 7 и 30 всяка делнична сутрин. 

С разрешението на домакините ни срещата продължава цял ден, даже цяла седмица...

Защото в нея говорим за 24 часовата въртележка, в която влизаме от звъна на будилника, през плановете, които вървят по вода или се спъват след среща с черна котка.

Питаме за бучката захар, за горчивата утайка, слушаме и се усмихваме, замисляме се, а може и да препишем рецепта за страхотен ден!

И така, всяка сутрин от понеделник до петък в 7.30 часа и още веднъж  - в събота от 7.00 до 8.00 часа :)


Валери Димитров в "Добро утро, ден!"

„Добро утро, ден!“ през тази седмица е с Валери Димитров , носител на 21 европейски и три световни титли по карате. Шикан Димитров много обича родния си град Пловдив и споделя пред нас вълненията му за това, че през тази година бе удостоен с..

обновено на 04.06.22 в 16:22

Милка Толедова в "Добро утро, ден!"

Диригентът на Хора на пловдивските момчета Милка Толедова дирижира тази седмица тона на поредицата "Добро утро, ден!" Музикален педагог, автор на учебници по музика, на музикални изпитни задачи, пълна с енергия, динамична, критична, но и оптимист с чувство..

обновено на 27.05.22 в 17:06

Таня Георгиева в "Добро утро, ден!"

Дългогодишният директор на БЧК-Пловдив Таня Георгиева гостува тази седмица в „Добро утро, ден!“. Преди дни тя получи най-високото отличие на червенокръстката организация - „Златен медал на БЧК”, което се връчва изключително рядко. Казва, че тази..

обновено на 22.05.22 в 11:06

Д-р Веселин Герев в "Добро утро, ден!"

Тази седмица ще започваме деня с Д-р Веселин Герев. Той e един от най-известните специалисти по психиатрия, лекува състояния на тревога, безпокойство, напражение, панически кризи, депресия, зависимисти и други. Според него душата е най-автономната и..

обновено на 01.04.22 в 17:02

"Добро утро, Ден" с Вячеслав Есенков

 Художникът Вячеслав Есенков тази седмица гостува в рубриката „Добро утро, Ден“. Роден е в намиращия се в Южна Украйна град Николаев при сливането на реките Ингул и Южен Буг. Николаев е град, в който има пристанище и корабостроителница, но  и граждани,..

публикувано на 22.03.22 в 12:51

Крум Филипов в "Добро утро, ден!"

„Добро утро, ден!“ през тази седмица има гост, който е режисьор, поет и писател. Крум Филипов през февруари направи премиера на „Януари“ по Радичков в Драматично-куклен театър „Константин Величков“-Пазарджик, работи и над нова идея за моноспектакъл...

обновено на 19.03.22 в 08:14

"Добро утро, ден!" с адв. Михаил Екимджиев

В сгъстеното време на всякакви напрежения -  опит да опишем околния свят и да впишем себе си в него правим с  Михаил Екимджиев.   Той е юрист с международна практика, с твърда и остра позиция за съдебна реформа у нас.  В биографията му са множество..

обновено на 11.03.22 в 16:54

Петко Георгиев в "Добро утро, ден"

В „Добро утро, ден“ тази седмица  ни гостува Д-р Петко Георгиев от комитет „Родолюбие“. Той е главен библиотекар в Народна библиотека „Иван Вазов“ и е убеден, че това е точното място за неговата реализация.  Има докторска степен по културология ,а..

обновено на 04.03.22 в 17:11

Доктор Димитър Гачев в "Добро утро, ден!"

Тази седмица в „Добро утро, ден!“ ни гостува доктор Димитър Гачев. Той е общопрактикуващ лекари има практики в селата Драгор и Ветрен. През 2015 година той попада в топ 10 на най-добрите общопрактикуващи лекари, а оценката е Министерството на..

обновено на 25.02.22 в 18:41

"Добро утро, ден" с д-р Иван Чомаков

Той е пловдивчанин. Висок. Кореняк. Познават го.  Българин, но и с чуждестранна кръв във вените. Професионално ги е изследвал, заради професията си - анестезиолог. И защото е лекар, знае каква е цената на живота.  Днес  обаче живее доста спокойно..

обновено на 19.02.22 в 07:55