Музика плюс

Снимка

„Музика плюс“ заменя в ефир досегашното „МР3 формат“ в понеделник и четвъртък от 10.00 до 11.00 часа.

„Музика плюс“ предлага ново съдържание – повече теми и идеи, любопитни и интересни факти, свързани с българските изпълнители и тяхната нова продукция. То ще информира също така за живота на музикантите извън музиката и сцената.

В „Музика плюс“, наред с хубава поп и рок музика, акцент ще е активността на пловдивските групи и гостуващи в града изпълнители. Предаването ще продължи традицията на „МР3 формат“ да предлага и най-доброто от ретро музиката в България и света.

Водещи на „Музика плюс“ са Милко Петров и Мария Стоева.

Снимка

Водещи: Мария Стоева, Августина Петкова и Милко Петров


Операта в Пловдив през декември

С директора на Държавната опера – Пловдив Нина Найденова ви представихме в предаването “МР3 format” една малка част от богатата артистична програма за месец декември. В предпоследния ден на старата годината Операта ви кани на Новогодишен бал...

обновено на 11.12.14 в 14:30

Концерт в памет на Радка Тонефф в Пловдив

Концерт в памет на норвежката певица с български произход Радка Тонефф ще се състои на 9 декември 2014 г. от 20:30 в Bee Bop Café в Пловдив. Песни на Радка ще изпълни младата пловдивска джаз певица Веселина Пашалиева, а на пианото ще и акомпанира..

публикувано на 04.12.14 в 15:30

Американската блуграс група Tumbling Bones в Пловдив

Петък е идеален ден за разпускане в края на работната седмица и за това искаме да ви поканим на концерт. За първи път в Пловдив гостува американската блуграс група от град Портланд щата Мейн - Тъмблинг Боунс (Tumbling Bones). Техният концерт..

публикувано на 14.11.14 в 13:34

Вики Терзийска гостува в "МР3 формат"

Група  "Мастило"  промотира новия си проект "Ела, ела".  Продуцент и разпространител е  MastiloMusic .Музиката на парчето е дело на  Нина Илиева , а аранжиментът е направен от  Десислав Данчев - Десо .  Лентата към "Ела, ела" е заснета под режисурата..

публикувано на 14.10.14 в 14:54