Размер на шрифта
Българско национално радио © 2023 Всички права са запазени

Сингълът “Цифра време” на Вяра Атова и Боян Ковачев с арт - еротично видео

Вяра Атова и Боян Ковачев представиха новия си сингъл и видеоклип “Цифра време” с двоен лайв – първо на официална медийна промоция в Opera Café, а после и на сцената на най-голямото столично черно парти - VanityBlackв клуб Mascara.

Провокативното видео към парчето „Цифра време” на Вяра Атова и Боян Ковачев за първи път у нас смесва красиви арт кадри с класна и изтънчена еротика. Главните роли се изпълняват от младия актьор Мартин Смочевски, познат като Рафаел от "Под покритие" и екзотичната красавица Виолета Во Ван. 

Режисьор е Бойко Щонов, който от 7 години живее и работи в Барселона, където е снимал една от най-хитовите рекламни кампании, включваща играчи на едноименния футболен клуб, а също клипове за водещи алкохолни брандове и най-голямата козметична компания в света.

  Снимка

„Цифра време” е първият му клип за български артист. 


Самото парче е модерен поп от най-висока класа, продуциран от Боян Ковачев, нашумял с „Под открито небе” на VenZy, и който от години работи в студиото с артисти като Графа, Любо Киров, Орлин и Мария Илиева.

Снимка
Промоцията на „Цифра време” ще се запомни и като събитието с най-голяма концентрация на звезди през последните месеци. 

Графа, VenZy, Vessy Boneva, Поли Генова, Йоанна Драгнева, Константина Живова и още много бяха само част от ВИП гостите, които уважиха представянето на новия музикален проект на Вяра и Боян. Приятелите и колеги на музикантите се включиха по-късно специално за партито и се забавляваха до късните часове на нощта.

Още от категорията

Великите европейци - Мефистофел /втора част/

Гримът на Фьодор Шаляпин като Мефистофел в операта „Фауст“ на Гуно обобщава много представи за образа на Дявола. Червена кожа, зловещ профил, гърбав нос, изпъкнала долна челюст и рядка козя брадичка, строг поглед. Няма рога, копита и опашка, но и не трябва - кой би допуснал такъв тип в къщата си.  BNR podcasts · Великите европлеци -..

публикувано на 31.08.22 в 10:35

Не знам дали е разумно да работим при по-високи цени на газа

Георги Богданов- собственик на консервно предприятие в Първомай, отговори в предаването "Точно днес" на въпроса как работят в разгара на кампанията. " Работим и чакаме някой да ни купи стоката. В момента имаме газ. До 31-ви юли цената беше 2200 лв. на 1000 кубика за нас. Сега коментират за още 60 % от 1-ви август. Според мен има много неизвестни...

публикувано на 04.08.22 в 10:42

Фотографска изложба "Далеч от Африка" в Градската галерия

"Далеч от Африка" е названието на  фотографската изложба, която представя Градската художествена галерия на ул. "Княз Александър Първи" 15 от 3 до 23 август.  Фотоизложбата е съвместно дело на двама известни артисти - професионалния фотограф Атанас Кънев и театралния режисьор Елена Панайотова.  Изложбата представя програмата "Артисти за деца",..

публикувано на 02.08.22 в 13:07

„Алтер его” с Владислав Христов и мопса на Вазов

„Мопса на Вазов“ е новата книга с кратки прозаични текстове на Владислав Христов. Тази събота той ще я представи в „Алтер его“, а това ще отвори неочаквани теми за разговор. Ще разгърнем този любопитен сборник предпремиерно в ефир, а иначе, по думите на автора, „мопсът ще лае в Пловдив“ на 19-ти юни от 15 часа в кафенето на ул. „Гладстон 1“..

публикувано на 27.06.22 в 10:10

Георги Тошев в "Добро утро, ден!"

Журналистът и телевизионен продуцент Георги Тошев гостува тази седмица в „Добро утро, ден!“. В началото на кариерата си той е работил в най-големите вестници у нас. Автор е на редица предавания. Сред тях „Другата България“ и „НепознатиТе“, а сега готви нов телевизионен проект „Децата на другата България“. Зад гърба си има редица документални..

публикувано на 25.09.20 в 10:48