Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

В NO LIMIT силата на духа в новата музика на Anastacia и концертен афиш с пловдивски акцент


В рубриката "БГ ПОСТЕР" ще ви информираме за актуалните концертни събития. Едно от тях е израз на любовта към приятел в беда.

Концерт за КариСлед две много успешни събития, съучениците на Кари отново организират концерт за да я подкрепят.  През изминалия уикенд десетки изпълнители, дошли от цяла България, танцуваха, играха, пяха и свириха напълно доброволно. Над хиляда души си купиха билет, за да помогнат за лечението на Катерина, която е само на 16 години и тежко пострада при  катастрофа, когато автомобил, управляван от гръцки студент се врязва в автобусна спирка на моста на "Герджика"  в Пловдив. На 8-ми от 19 часа в "Конюшните на царя" децата отново ви канят на Благотворителен концерт. Участие в събитието ще вземат : The Center, Panic Station, Мария Джурджева, Александра Рангелова, и много други. 

След новините на радио Пловдив в 21ч. "No Limit" продължава с рубриката ДВОЙНА ДОЗА. Първият избран албум се нарича "Resurrection" ("Възкресение").

Anastacia



Последните няколко години американската поп певица Anastacia преживя много трудности и лични драми. През 2003 г. тя беше диагностицирана с рак на гърдата и се подложи на тежко лечение, през 2010 г. се разведе със съпруга си Уейн Нютън, а през февруари 2013 г. отложи европейското си турне, за да се лекува отново от рак след 10 годишна ремисия. За всички тези препятствия и болезнени преживявания Аnastacia разказва в песните от новия си албум - "Resurrection" ("Възкресение").Част от тях ще звучат  за първи път в ефира на радио Пловдив и предаването NO LIMIT.

Водещ : Августина Петкова



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Още от категорията

"Добро утро, Ден" с хореографа Николай Серафимов

Хореографът Николай Серафимов е пловдивчанин. Създател е на Мюзикхолен театър Пловдив“, който основава и регистрира през 1993 г., работейки с изразните средства на музика, танц и театър. Зодия скорпион, спортен гимнастик и плувец с философски уклон и любопитство към живота.  Оттова до днес танцовата формация продължава да изненадва..

публикувано на 04.03.24 в 10:29

Живко Петров в "Добро утро, ден!"

Тази седмица в рубриката „Добро утро, ден!“ ни гостува Живко Петров - пианист, композитор, музикален продуцент и аранжор, но не само по професия, но и по призвание. Изпипва всеки детайл на своето творчество със смирение, характерно само за истински осъзнатите и отдадените творци. Казва, че най-голямата му награда е признанието на публиката, а с..

обновено на 05.12.23 в 15:15

Инж. Минко Кръстев в "Добро утро, Ден"

За работещите в радио Пловдив името на инж. Минко Кръстев е съизмеримо с легенда – човека, без когото радиото не може. Професионалната му съдба го свързва с радиото в продължение на 45 години, през които целият технологичен процес  на излъчването преминава през него с всички положителни и негативни „екстри“, с които се е налагало да се справя за..

обновено на 14.07.23 в 14:55

Архивистите отбелязват професионалния си празник

Днес, 10 октомври е професионалния празник на архивистите. Държавен архив - Пловдив отбелязват професионалния си празник с представяне на хронология от създаването му, първите сгради, първите приети архивни документи. Като част от честването на 70-годишнина от създаването на пловдивския архив, спомените си ще представят и предишни ръководители директори..

обновено на 19.05.23 в 12:02

"Добро утро, ден" със Славка Щерева

Славка Щерева е учител по руски език и дългогодишен директор на Средно училище „Любен Каравелов“ в Пловдив, известно като „най-добрата школа за народни инстументи и народно пеене“. Убедена е, че да бъдеш учител е мисия и отговорност, с която могат да се справят само добри хора, и че зад всеки успешен директор стои екип от съмишленици,..

обновено на 14.05.23 в 10:08