Българско национално радио © 2022 Всички права са запазени

Нова българска музика в NO LIMIT – за вдъхновението от първо лице с Дани Симеонова, Едит Унджиян и Йонна Драгнева

СнимкаС чар и талант Дани Симеонова ни разкрива част от своя вътрешен свят и  вдъхновение. Първата и авторска песен се нарича "Искаш да ти вярвам". Музиката и текста са дело на певицата , аранжимента е на Боян Радев., а режисьор на видеото е Александър Александров. ”Песента е изцяло ямболски, приятелски проект,  с което съм много горда”. Какво още споделя Дани Симеонова може да чуете тази вечер малко след 20ч. в  NO LIMIT или  тук:

http://www.youtube.com/watch?v=vb4_0SFazRY

Нещата от живота в новата песен на Кофеин  "So fuckin` much". Oт 2011 г. бандата от Пловдив работи усилено върху новите си песни и създава студио, което е в основата на новото им звучене. През юни 2012 г. издадоха първия си макси сингъл "SUPERDANGEROUS" и сега работят върху първия си авторски албум. Една от песните е вече записана и Едит Унджиян я представя лично в ефира на радио Пловдив и предаването NOLIMIT

Снимка


На 12 юни, 18 часа пред Народен Театър „Иван Вазов”, ще се състои благотворителен концерт  „НЕ! НА НАСИЛИЕТО ВЪРХУ ДЕЦА„.

Водещ на благотворителния концерт е Йоанна Драгнева. 

Йоанна Драгнева

Тази година инициативата се фокусира върху насилието между деца, агресията върху малолетни и непълнолетни граждани в семейна среда, както и върху проблема с кибертормоза между деца в училищна възраст. Инициативата е под патронажа на Кмета на София Йорданка Фандъкова и Агенция за закрила на Детето.

На концерта ще кажат с песен - НЕ на насилието върху деца Йоанна Драгнева с премиера на новата си песен „ Силен и Див”, както и Жана Бергендорф, Ангел и Моисей, Pavell & Venci Venc', Васко Иванов Dexter, Белослава, Сантра, Богомил, Voice of Boys и Donna .

Още актуални новини и много музика очаквайте тази вечер в NO LIMIT след новините на БНР в 20ч.

С водещ Августина Петкова


Още от категорията

Великите европейци - Мефистофел /втора част/

Гримът на Фьодор Шаляпин като Мефистофел в операта „Фауст“ на Гуно обобщава много представи за образа на Дявола. Червена кожа, зловещ профил, гърбав нос, изпъкнала долна челюст и рядка козя брадичка, строг поглед. Няма рога, копита и опашка, но и не трябва - кой би допуснал такъв тип в къщата си.  BNR podcasts · Великите европлеци -..

публикувано на 31.08.22 в 10:35

Не знам дали е разумно да работим при по-високи цени на газа

Георги Богданов- собственик на консервно предприятие в Първомай, отговори в предаването "Точно днес" на въпроса как работят в разгара на кампанията. " Работим и чакаме някой да ни купи стоката. В момента имаме газ. До 31-ви юли цената беше 2200 лв. на 1000 кубика за нас. Сега коментират за още 60 % от 1-ви август. Според мен има много неизвестни...

публикувано на 04.08.22 в 10:42

Фотографска изложба "Далеч от Африка" в Градската галерия

"Далеч от Африка" е названието на  фотографската изложба, която представя Градската художествена галерия на ул. "Княз Александър Първи" 15 от 3 до 23 август.  Фотоизложбата е съвместно дело на двама известни артисти - професионалния фотограф Атанас Кънев и театралния режисьор Елена Панайотова.  Изложбата представя програмата "Артисти за деца",..

публикувано на 02.08.22 в 13:07

„Алтер его” с Владислав Христов и мопса на Вазов

„Мопса на Вазов“ е новата книга с кратки прозаични текстове на Владислав Христов. Тази събота той ще я представи в „Алтер его“, а това ще отвори неочаквани теми за разговор. Ще разгърнем този любопитен сборник предпремиерно в ефир, а иначе, по думите на автора, „мопсът ще лае в Пловдив“ на 19-ти юни от 15 часа в кафенето на ул. „Гладстон 1“..

публикувано на 27.06.22 в 10:10

Георги Тошев в "Добро утро, ден!"

Журналистът и телевизионен продуцент Георги Тошев гостува тази седмица в „Добро утро, ден!“. В началото на кариерата си той е работил в най-големите вестници у нас. Автор е на редица предавания. Сред тях „Другата България“ и „НепознатиТе“, а сега готви нов телевизионен проект „Децата на другата България“. Зад гърба си има редица документални..

публикувано на 25.09.20 в 10:48