Размер на шрифта
Българско национално радио © 2023 Всички права са запазени

Цената на думите, обещанията и разочарованията - в "Ден след ден"

Писател, журналист, P.R. – специалист, общественик - това са само част от визитните картички на днешните ни коментатори. Всъщност те са много повече, защото Божана Апостолова е и издател, бизнес дама и обществен говорител по важни за нацията въпроси

Тома Биков освен журналист е член на ръководството на ДБГ и на Реформаторите и в същото време учредител на Института за дясна политика

Нидал Алгафари също –освен специалист по PR, режисьор, член на БСП, близък преди това на Георги Първанов, а от два дни  автор на  кърваво писмо, адресирано „до феодалите на Позитано

Лука Станчев също е с много лица и експертизи – председател на Пловдивския граждански клуб, физик,  университетски преподавател, масон и с хоби – българската история.

Всички те ще говорят за кризата в страната, партиите, следизборното боричкане, а Лука Станчев и за една мечта – мощите на Цар Самуил да бъдат пренесени от Гърция в България.

Слушайте ни от 15 до 17 часа днес


Още от категорията

Димитра Лефтерова в "Добро утро, ден!"

„Добро утро, ден!“ през тази седмица ще снима и говори за Пловдив.  Димитра Лефтерова е наш гост от 6 до 11 февруари.  Нейните фотографии са добре разпознаваеми, ежедневно споделяни във ФБ и интернет сайтовете.  Самата тя от 20 години снима знакови места на Пловдив и признава, че никога няма да й омръзне.  Димитра Лефтерова ще очаква да открие..

публикувано на 06.02.23 в 07:40

Великите европейци - Мефистофел /втора част/

Гримът на Фьодор Шаляпин като Мефистофел в операта „Фауст“ на Гуно обобщава много представи за образа на Дявола. Червена кожа, зловещ профил, гърбав нос, изпъкнала долна челюст и рядка козя брадичка, строг поглед. Няма рога, копита и опашка, но и не трябва - кой би допуснал такъв тип в къщата си.  BNR podcasts · Великите европлеци -..

публикувано на 31.08.22 в 10:35

Не знам дали е разумно да работим при по-високи цени на газа

Георги Богданов- собственик на консервно предприятие в Първомай, отговори в предаването "Точно днес" на въпроса как работят в разгара на кампанията. " Работим и чакаме някой да ни купи стоката. В момента имаме газ. До 31-ви юли цената беше 2200 лв. на 1000 кубика за нас. Сега коментират за още 60 % от 1-ви август. Според мен има много неизвестни...

публикувано на 04.08.22 в 10:42

Фотографска изложба "Далеч от Африка" в Градската галерия

"Далеч от Африка" е названието на  фотографската изложба, която представя Градската художествена галерия на ул. "Княз Александър Първи" 15 от 3 до 23 август.  Фотоизложбата е съвместно дело на двама известни артисти - професионалния фотограф Атанас Кънев и театралния режисьор Елена Панайотова.  Изложбата представя програмата "Артисти за деца",..

публикувано на 02.08.22 в 13:07

„Алтер его” с Владислав Христов и мопса на Вазов

„Мопса на Вазов“ е новата книга с кратки прозаични текстове на Владислав Христов. Тази събота той ще я представи в „Алтер его“, а това ще отвори неочаквани теми за разговор. Ще разгърнем този любопитен сборник предпремиерно в ефир, а иначе, по думите на автора, „мопсът ще лае в Пловдив“ на 19-ти юни от 15 часа в кафенето на ул. „Гладстон 1“..

публикувано на 27.06.22 в 10:10