Българско национално радио © 2022 Всички права са запазени

"Един милион" новият сингъл на Дамян Попов

Дамян Попов, певец от най-младото поколение изпълнители в България е готов със своя нов сингъл със заглевие „1 милион”. Той идва след супер успешните му летни хитове „Щом те видя” и „Невиждам без теб”. Кристиян Талев известен още като Криско е музикален продуцент на проекта, цялостната коцепция, както и музката, текста и аранжимента са негови.

Паралелно с това, Дамян работи и върху завършването на втория си самостоятелен албум, който вече има и заглавие - "Двамата с теб" озаглавен на едноимения сингъл със Светла Иванова. „Един милион” ще бъде част от вторият албум на младия изпълнител. Освен Криско над проектите в новия диска работят имена като; Стамен Янев от Акустика, Владимир Ампов Графа, Калин Димитров, Жени Джамбазова, Александър Петров, Ивайло Вълчев, Лиляна Димова и др. „Създавам музика с много любов и желание, да правиш авторска музика в България е много трудно, за това благодаря на всички колеги и приятели, които не спират да ме подкрепят” казва Дамян Попов и какво още, чуйте тук в интервюто дадено за предаването Rudebox. 
Още от категорията

Не знам дали е разумно да работим при по-високи цени на газа

Георги Богданов- собственик на консервно предприятие в Първомай, отговори в предаването "Точно днес" на въпроса как работят в разгара на кампанията. " Работим и чакаме някой да ни купи стоката. В момента имаме газ. До 31-ви юли цената беше 2200 лв. на 1000 кубика за нас. Сега коментират за още 60 % от 1-ви август. Според мен има много неизвестни...

публикувано на 04.08.22 в 10:42

Фотографска изложба "Далеч от Африка" в Градската галерия

"Далеч от Африка" е названието на  фотографската изложба, която представя Градската художествена галерия на ул. "Княз Александър Първи" 15 от 3 до 23 август.  Фотоизложбата е съвместно дело на двама известни артисти - професионалния фотограф Атанас Кънев и театралния режисьор Елена Панайотова.  Изложбата представя програмата "Артисти за деца",..

публикувано на 02.08.22 в 13:07

„Алтер его” с Владислав Христов и мопса на Вазов

„Мопса на Вазов“ е новата книга с кратки прозаични текстове на Владислав Христов. Тази събота той ще я представи в „Алтер его“, а това ще отвори неочаквани теми за разговор. Ще разгърнем този любопитен сборник предпремиерно в ефир, а иначе, по думите на автора, „мопсът ще лае в Пловдив“ на 19-ти юни от 15 часа в кафенето на ул. „Гладстон 1“..

публикувано на 27.06.22 в 10:10

Георги Тошев в "Добро утро, ден!"

Журналистът и телевизионен продуцент Георги Тошев гостува тази седмица в „Добро утро, ден!“. В началото на кариерата си той е работил в най-големите вестници у нас. Автор е на редица предавания. Сред тях „Другата България“ и „НепознатиТе“, а сега готви нов телевизионен проект „Децата на другата България“. Зад гърба си има редица документални..

публикувано на 25.09.20 в 10:48

Николай Бухалов в "Добро утро, ден!" на Радио Пловдив

Николай Бухалов гостува на "Добро утро, ден!" в седмицата от 14 до 19 септември. Той сподели, че е признателен на неговите треньори, че обича семейството си, и че винаги се връща в Пловдив, защото обича града.  Той призова хората да са толерантни, и да оценяваме хубавото, което е направено. Двукратният олимпийски шампион днес е общински съветник в..

публикувано на 19.09.20 в 07:58