Размер на шрифта
Българско национално радио © 2023 Всички права са запазени

В различното утро с "Шейкър"

| обновено на 13.01.19 в 08:16

Осъмнахме  категорично като европейски, културни столичани! Заслужено при това, в следващите 11 месеца и половина, ще носим титлата си с гордост! Надяваме се, и без да забравяме ангажимента, към правото да се наречем Културна Столица на Европа!

В „Шейкър“ предоставяме ефирния ни телефон на тези, които искат да споделят радостта, емоцията, впечатленията си въобще от празничната вечер! Има ли разлика в себеусещанията!? С позитивно настроение ще прекараме #ЗАЕДНО времето до 10, в поредната неделна сутрин!

Смях и забавление са в плановете ни, но ще погледнем на смеха по по-различен начин. Йога на смеха е новост за мнозина! За  приликите и разликите й със смехотерапията, и какви са големите цели и идеи на Йога на смеха, ще научим от събеседника ни Златина- сертифициран инструктор по Йога на смеха.

В „Шейкър диагноза“ се фокусираме върху подходящите за всеки зодиакален знак, зимни спортове. Не тръгвайте към ски  пистите, преди да се чули препоръчаното за своята зодия!

Много полезни предложения от „Мултивитамин“, и един усмихнат екип  в „Шейкър", до 10 по Радио Пловдив!

Започваме след новоните в 7!


Още от категорията

Димитра Лефтерова в "Добро утро, ден!"

„Добро утро, ден!“ през тази седмица ще снима и говори за Пловдив.  Димитра Лефтерова е наш гост от 6 до 11 февруари.  Нейните фотографии са добре разпознаваеми, ежедневно споделяни във ФБ и интернет сайтовете.  Самата тя от 20 години снима знакови места на Пловдив и признава, че никога няма да й омръзне.  Димитра Лефтерова ще очаква да открие..

публикувано на 06.02.23 в 07:40

Великите европейци - Мефистофел /втора част/

Гримът на Фьодор Шаляпин като Мефистофел в операта „Фауст“ на Гуно обобщава много представи за образа на Дявола. Червена кожа, зловещ профил, гърбав нос, изпъкнала долна челюст и рядка козя брадичка, строг поглед. Няма рога, копита и опашка, но и не трябва - кой би допуснал такъв тип в къщата си.  BNR podcasts · Великите европлеци -..

публикувано на 31.08.22 в 10:35

Не знам дали е разумно да работим при по-високи цени на газа

Георги Богданов- собственик на консервно предприятие в Първомай, отговори в предаването "Точно днес" на въпроса как работят в разгара на кампанията. " Работим и чакаме някой да ни купи стоката. В момента имаме газ. До 31-ви юли цената беше 2200 лв. на 1000 кубика за нас. Сега коментират за още 60 % от 1-ви август. Според мен има много неизвестни...

публикувано на 04.08.22 в 10:42

Фотографска изложба "Далеч от Африка" в Градската галерия

"Далеч от Африка" е названието на  фотографската изложба, която представя Градската художествена галерия на ул. "Княз Александър Първи" 15 от 3 до 23 август.  Фотоизложбата е съвместно дело на двама известни артисти - професионалния фотограф Атанас Кънев и театралния режисьор Елена Панайотова.  Изложбата представя програмата "Артисти за деца",..

публикувано на 02.08.22 в 13:07

„Алтер его” с Владислав Христов и мопса на Вазов

„Мопса на Вазов“ е новата книга с кратки прозаични текстове на Владислав Христов. Тази събота той ще я представи в „Алтер его“, а това ще отвори неочаквани теми за разговор. Ще разгърнем този любопитен сборник предпремиерно в ефир, а иначе, по думите на автора, „мопсът ще лае в Пловдив“ на 19-ти юни от 15 часа в кафенето на ул. „Гладстон 1“..

публикувано на 27.06.22 в 10:10