Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Ранно утро с "Шейкър"

Неделното утро е обичайното време за срещи с хубава музика, приятни новини, компетентни събеседници и препоръки за щастлив живот – това накратко описва случващото се в „Шейкър“ по Радио Пловдив.

В разгара сме на есента, един труден сезон в който  се разделяме със забавата и безгрижието на лятото,  и да  подготвим съзнанието и тялото си за срещата със зимата. За да направим тези процеси по-плавни и безболезнени, днес ще обърнем внимание на тази разностранна подготовка. Всички ние сме различни, различни са и начините чрез които ума и тялото ни се справят  с изпитанията!

Срещаме ви с дерматолога Петрана Каляшева, за много ценни съвети в процеса на подготовка на кожата ни за зимата.

Ще ви запознаем с носителката Специалната награда за млад поет на  Радио Пловдив в конкурса за поезия "Добромир Тонев" - Емилия найденова.

Започваме след новините в 7.




Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Още от категорията

Точно днес на Велики четвъртък

Точно днес се боядисват яйцата според православната традиция за Възкресение Христово. Може и в събота, но на Велики четвъртък в Пловдив ще има специална работилница пред община Пловдив. За участието на децата и пловдивчани в нея, ще разкаже Димитър Къркеланов, преподавател в Националната гимназия за сценични и екранни изкуства.  Избрано от акцентите..

публикувано на 01.05.24 в 17:00

Слушайте реванша "Ботев" - ЦСКА пряко по Радио Пловдив

"Ботев" (Пловдив) и ЦСКА се изправят един срещу друг в реванша от полуфиналите на Купата на България. „Канарчетата“ спечелиха първия мач в София с 1:0, а сега посрещат своя съперник на „Колежа“ от 18:45 часа. В последния кръг "Ботев" записа домакинска загуба от "Славия" с 0:1, но преди това играчите на Душан Керкез бяха в серия от четири победи и две..

обновено на 01.05.24 в 15:12

Посрещаме с усмивка май днес във "Вход свободен"

На стартовата права на месец май, Ви каним да останете в компанията ни във времето до 15:00! Погрижили сме се музиката да е на ниво, настроението също! Отправяме поглед и към събитията, които отново през този месец май ще добавят щипка разкош  не на последно място разбира се полезна информация. В тази връзка заедно с Мариела Станулова от Академия за..

публикувано на 01.05.24 в 09:30

За героичните събития и цената на труда „Точно днес“

Отбелязването на 148 години от Априлското въстание ни дава повод да се замислим – какво ни завещаха героичните предци и къде сме ние днес? Търсим отговорите в утрото на 1 май, когато ще се пренесем в Панагюрище, с множеството тържествени прояви за отбелязване на годишнината. За тях ще ни разкаже с доцент доктор Атанас Шопов , директор на..

обновено на 30.04.24 в 16:58

Политика, екология, измами "Ден след ден"

Корупционна магистрала и бърза "зелена" писта за големи инвестиционни проекти с национално и регионално значение, които ще се оценяват в двойно по-кратки срокове или ще се приемат чрез мълчаливо съгласие. Целта – да се улеснят фирми от партийните обръчи в усвояването на средства от българския бюджет и от ЕС. Това е едната гледна точка към..

публикувано на 30.04.24 в 14:53