Добро утро, ден!

Снимка


Това е среща с известни и любопитни хора, която започва в 7 и 30 всяка делнична сутрин. 

С разрешението на домакините ни срещата продължава цял ден, даже цяла седмица...

Защото в нея говорим за 24 часовата въртележка, в която влизаме от звъна на будилника, през плановете, които вървят по вода или се спъват след среща с черна котка.

Питаме за бучката захар, за горчивата утайка, слушаме и се усмихваме, замисляме се, а може и да препишем рецепта за страхотен ден!

И така, всяка сутрин от понеделник до петък в 7.30 часа и още веднъж  - в събота от 7.00 до 8.00 часа :)


Монсеньор Румен Станев в "Добро утро, ден!"

Тази седмица наш гост в "Добро утро, ден!" е монсеньор Румен Станев . Важни за него са дните, които следват, защото на 17 януари 2021г., в неделя ще бъде ръкоположен за епископ в София.  Това става след избор на папа Франциск, след посещението му в..

обновено на 30.07.21 в 14:26

"Добро утро, ден!" с Керана... без космонавтите

Керана е от Космоса, това личи по движението, гласа, погледа и най-вече харизмата.  Тя е вокалист на пловдивската група “Керана и Космонавтите” , като връхлитането им на сцената може да се определи освен, като феномен, а и като приятно освежаване...

обновено на 26.07.21 в 14:21

"Добро утро, Ден" с проф. Александър Илиев

Театралният режисьор, пантомимист и  културен антрополог проф.  Александър Илиев  е първият гост в рубриката „Добро утро, Ден“ през 2021 г.  В неговата професионална биография  са вписани  над 160 авторски постановки, той е консултант и актьор в..

обновено на 23.07.21 в 15:58

"Добро утро ден" с доц. д-р Невен Енчев фон Голденбург

Изпълнителият директор на Болница МЕДЛАЙН доц. д-р Невен Енчев Фон Голденбург  е гост в рубриката „Добро утро, Ден“. Здравен мениджър, строителен продприемач  и ценител на красотата в различните й изражения – бижутерия, мода, музика, изобразително..

обновено на 16.07.21 в 17:05

Бойка Велкова в „Добро утро, ден!“

Известната актриса Бойка Велкова гостува в „Добро утро, ден!“ тази седмица. Тя е тясно свързана с Пловдив, защото в началото на своята кариера работи в Драматичния театър под тепетата. Тук среща и своя съпруг – известният музикант Теодосий..

обновено на 10.07.21 в 08:34

Театралният артист Борис Зафиров в "Добро утро, ден!"

Гост тази седмица в рубриката "Добро утро, ден!" е пловдивският театрален артист и мениджър на свободна практика Борис Зафиров.  Неговата биография минава през НАТФИЗ и софийските сцени, като към днешна дата е в Пловдив, където създава алтернативен на..

обновено на 02.07.21 в 17:00

Проф. Евгений Шевкенов в "Добро утро, ден!"

"Добро утро, ден!" е със световноизвестния цигулар и диригент проф.  Евгений Шевкенов . През юни той свири в родния си град на Международния фестивал на камерната музика в Стария Пловдив. Евгений Шевкенов е артистичен директор на утвърдения форум...

обновено на 26.06.21 в 07:08

"Добро утро, ден!" с доц. Красимира Кръстанова

Доц. д-р Красимира Кръстанова – преподавател в ПУ „Паисий Хилендарски“, културен антрополог и дългогодишен декан на Философско-историческия факултет,  гостува в рубриката „Добро утро, Ден“. Тя е уверена, че знанието винаги може да ни помогне да..

обновено на 20.06.21 в 11:27

"Добро утро, ден!" с Емилия Арабаджиева

Пловдивчанката Емилия Арабаджиева  е неотменна част от онова творческо ядро на родния си град, което  му отвоюва славата на уникален, заради артистичното усещане за свобода и непреходност. Сценограф по професия, осъществила десетки проекти в..

обновено на 02.04.21 в 19:22

Емил Миразчиев в "Добро утро, ден!"

През този месец един от най-разпознаваемите български визуални артисти  Емил Миразчиев навърши 61 години, и отбеляза рождения си ден с откриване на изложбата „Арт позитив“.  Той е гостът ни в „Добро утро, ден!“ до 27 март. В интервюто..

обновено на 27.03.21 в 14:30