Рудбокс

Снимка

„Рудбокс” е предаване на Радио Пловдив, в което ви представяме всяка сряда от 20:00 часа най-новите сингли от българските изпълнители и групи и новини от българската музикална сцена. Няма да пропускаме и най-новите албум на нашите БГ звезди.
В рубриката Retro Music Box ще слушате позабравени хитове на групи и изпълнители от Европа и цял свят. 


Etno music Box и Film Box пък са рубриките, в който ще чуете най-новото от етно сцената и ще слушате много музка от любими филми, които вече сме гледали на голям екран.


Euro Music Box е рубриката, в която ще предложим нова музика от стария континент, като по този начин ще си сверяваме часовниците с другите европейски държави. 


Във втория час на предаването, от 21:00 часа, ви очаква и класацията Rudebox BG Top 10, където ще разберете как се „движат” най-новите парчета от музикалната сцена в България. В този час ще пътуваме и назад във времето, за да си припомним български хитове били на върха преди 10 години.


Всичко това е „Рудбокс” всяка сряда от 20:00-22:00 часа.

Водещ: Милко ПетровНоминираната за награда „Грами” Добринка Табакова представя творчеството си в Пловдив

За първи път Пловдив ще чуе произведения на номинираната за награда „Грами” българска композиторка, пловдивчанката Добринка Табакова в рамките на V Международен фестивал „Дни на музиката в Балабановата къща“. Събитието ще се състои в зала „Съединение”..

обновено на 05.06.14 в 19:31

„Хоризонт” представя албума си „Прекалено любопитни” в “Rudebox”

До хоризонта никога не може да се стигне, за това група „Хоризонт” избират за заглавие на новия си албум името „Прекалено любопитни”.  Той е записан изцяло на живо, без помоща на компютри, изкуствени семпли и звуци, нещо, което беше характерно за..

публикувано на 03.06.14 в 19:13

Сингълът “Цифра време” на Вяра Атова и Боян Ковачев с арт - еротично видео

Вяра Атова и Боян Ковачев представиха новия си сингъл и видеоклип “Цифра време” с двоен лайв – първо на официална медийна промоция в Opera Café, а после и на сцената на най-голямото столично черно парти - VanityBlackв клуб Mascara...

публикувано на 20.05.14 в 19:58

ON MY OWN новият сингъл на рок бандабата SEVI

След като миналото лято заснеха екстремно видео към песента си SPEED UP  на огромен камион сцена, следвани от 3000 мотористи, за което фронт дамата SEVI разказва в предаването "Rudebox" на Радио Пловдив, и след като обиколиха страната със своето лятно..

публикувано на 20.05.14 в 19:38

STELLko & VEN с нов сингъл – „ОСТАНИ”

След успеха на парчето „Когато китарата ми плаче”, STELLko & VEN са готови с чисто новия си сингъл. Името на парчето е „Остани”. Музиката е дело на и Венелин Андреев /VEN/, а текста и аранжимента са на STELLko. „Лесно е да си тръгнеш, но… силата е..

публикувано на 20.05.14 в 18:54

Подуене Блус Бенд избраха Пловдив за начало на юбилейното си турне

На 15 май 2014 от Пловдив старира юбилейното турне на Подуене Блус Бенд и Васко Кръпката и се очаква да завърши след няколко месеца в Лондон. Култувата формация от годините на прехода отбелязва 25 години на музикалната сцена в България. Мястото на..

обновено на 15.05.14 в 10:29

Теодор Койчинов: от Music Idol до сега

Изключително добрите от