Клуб „Неделя”

Снимка

Преди началото на седмицата и след нощните съботни страсти, споделете неделния следобед във КЛУБА!”

Предаването „Клуб Неделя ” се излъчва всяка неделя от 16.00ч. до 18.00ч. То е насочено към аудитория, споделяща богат кръг от интереси. Основен акцент в предаването са гостите на живо в различните часове от всяко издание. 

В „Клуб Неделя“ се срещат млади дарования с утвърдените таланти. Гостуват всички изявени артисти, музиканти и писатели от Пловдив и региона. Специално внимание се обръща на новите звезди, които често правят своите премиерни участия именно в „Клуб Неделя“ на Радио Пловдив. 

В неделния клуб е мястото и за всички ученици и студенти, които със своята инициативност правят от Пловдив истинската културна столица на България. 

За това са доказателство множеството културни фестивали и арт-перформънси, чиито организатори и вдъхновители ще ви запознаят с подробностите именно в неделния следобед на живо по Радио Пловдив в предаването „Клуб Неделя“.


Водещи: Таня Лазарова и Жоро Пеев


Клуб "Неделя" - време за приключения

От 1980-ма година насам на днешния ден отбелязвам деня на туризма. Някои от темите през годините са били: "Приносът на туризма за опазване на културното наследство, световния мир и взаимното разбирателство", "Туризмът и качеството на живот",..

обновено на 27.09.20 в 11:18

“Клуб неделя" открива сезона с живо предаване от Златоград

Предаването „Клуб неделя” се завръща в ефира на Радио Пловдив с излъчване на живо от най-южния български град – Златоград. Всяка година през месец септември се провеждат празнични дни, посветени на Дельо хайдутин. Това е и една от главните причини..

обновено на 20.09.20 в 09:55

В Клуб "Неделя": Пловдив- град за завръщане

В деня на Съединението ви срещаме със забележителния пловдивски писател и поет Йордан Велчев. С автора на фундаменталния труд "Балканският човек" ще говорм за  хилядолетната историческа сцена, наричана през вековете с 24 различни имена, за днешния Пловдив..

публикувано на 06.09.20 в 11:32

Висш полицай, макроикономист, артист и футболист гости в Клуб "Неделя"

Старши комисар Йордан Рогачев, шеф на Областната дирекция на МВР- Пловдив, известният макроикономист Георги Стоев, популярният артист Петър  Тосков и най-добрият футболист на България за 2019 година Димитър Илиев са  гостите в Клуб "Неделя”.  С г-н..

обновено на 05.07.20 в 10:09

Предваканционно настроение в Клуб "Неделя"

Днес в предаването ще научим как успешното сътрудничество на Общински институт "Старинен Пловдив" и детски градини "Майчина грижа" доведе до номинация за наградата на парламентарната Комисия по образование, наука и култура  по програмата "Училището в..

публикувано на 28.06.20 в 12:42

В Клуб "Неделя" - накъде през лятото?

Новият корона вирус обърка света, накара ни да променим плановете и очакванията си за отпуска и отдих. Къде ще летуват българите през 2020 година, или това е риторичен въпрос на фона на задръстванията на границата ни с Гърция?  От какво не може да се..

публикувано на 21.06.20 в 11:47

На прага на лятото с Клуб "Неделя"

Как се съчетават Денят на Вси светии, който БПЦ отблязва днес, със Световния ден на кръводаряването и рождения ден на президента на САЩ  Доналд Тръмп?  Това предстои да разберем в днешното издание на Клуб "Неделя".  Ще научим новини за  предстоящия..

публикувано на 14.06.20 в 11:24

"Клуб неделя" поглежда към българите в чужбина

Тази седмица, предаването отваря границите на Пловдив и България и ви предлага едно, истинско, околосветско пътешествие. С него се надяваме да ви помогнем, да открехнете завесата в пет различни държави и да видим, заедно, какво правят те по време на все..

обновено на 31.05.20 в 10:13

Празникът и неговите герои- пазители на духа

Честит 24 май! Днес в Клуб "Неделя" ще ви срещнем с част от героите на този най - български празник. Носителят на наградата "Пловдив"- Александър Секулов ще сподели със слушателите за раждането и пътя на неговата пиеса "Одисей" към любовта и..

обновено на 24.05.20 в 11:23

В Клуб "Неделя" говорим за посоките на "новата нормалност"

Днес в  предаването коментираме "новата нормалност". Що е то и какво му е нормалното? Има ли почва за виреене у нас и трябва ли да свикваме, или просто ще ни се наложи? Ще чуем мнението на хора от различни браншове и професии.  И докато мерим..

публикувано на 17.05.20 в 14:09