Клуб „Неделя”

Снимка

Преди началото на седмицата и след нощните съботни страсти, споделете неделния следобед във КЛУБА!”

Предаването „Клуб Неделя ” се излъчва всяка неделя от 16.00ч. до 18.00ч. То е насочено към аудитория, споделяща богат кръг от интереси. Основен акцент в предаването са гостите на живо в различните часове от всяко издание. 

В „Клуб Неделя“ се срещат млади дарования с утвърдените таланти. Гостуват всички изявени артисти, музиканти и писатели от Пловдив и региона. Специално внимание се обръща на новите звезди, които често правят своите премиерни участия именно в „Клуб Неделя“ на Радио Пловдив. 

В неделния клуб е мястото и за всички ученици и студенти, които със своята инициативност правят от Пловдив истинската културна столица на България. 

За това са доказателство множеството културни фестивали и арт-перформънси, чиито организатори и вдъхновители ще ви запознаят с подробностите именно в неделния следобед на живо по Радио Пловдив в предаването „Клуб Неделя“.


Водещи: Таня Лазарова и Жоро Пеев


Проф. Златимир Коларов в Клуб "Неделя"

Днес в предаването ще Ви срещнем с най- добрия лекар сред писателите  и най- добрия писател между лекарите. Проф. Златимир Коларов е председател  на Българското медицинско дружество по остеопороза и остеоартроза и на Съюза на писателите лекари в България..

публикувано на 01.12.19 в 12:35

Ядреният актьор Троян Гогов гостува в Клуб "Неделя"

Днес в предаването ще ви представим един от най- обичаните актьори на Пловдивския драматичен театър. Троян Гогов ще разкаже за разстоянието от АЕЦ - Козлодуй до голямата сцена, за избора на живота, киното и екстремните спортове. За усещането да изиграеш..

публикувано на 24.11.19 в 12:23

Две чаровни дами озаряват "Клуб Неделя"

Доцент Нина Найденова – директор на Пловдивската опера и професор Виктория Сарафян – бивш заместник-ректор на Медицинския университет в Пловдив гостуват на живо в предаването „Клуб неделя” на 17 ноември. В първия час, от 16 до 17, ще си говорим с г-жа..

обновено на 21.11.19 в 16:16

Стефан Шивачев и Любен Панов гостуват в "Клуб неделя"

В денят на балотажа за местните избори директорът на Регионалния исторически музей в Пловдив Стефан Шивачев и журналистът и писател Любен Панов са неделните гости в „Клуб неделя”, което и тази неделя е от 16 до 18 часа.  Най-напред с доктора на..

обновено на 03.11.19 в 09:58

Актьорът Стефан Попов и проф. Любомир Караджов в "Клуб Неделя"

В деня на местния вот предаването „Клуб неделя” ви предлага среща с двама интересни събеседници, с които пак ще си поговорим за избори, но от малко по-различна гледна точка.  Популярният и обичан актьор от Пловдивския драматичен театър Стефан..

обновено на 27.10.19 в 12:05

Божана Апостолова гостува в Клуб "Неделя"

Днес  в предаването ви срещаме с жената, която наричат Майка Тереза на българската литература- Божана Апостолова- талантлива поетеса, вдъхновен издател, щедър меценат и човек с огнен темперамент.  С  гостенката ни ще говорим за приятелството й  с Вера..

обновено на 13.10.19 в 10:52

Актьорът Симеон Алексиев отблизо в Клуб "Неделя"

Днес в предаването ви срещаме със един от най- емблематичните актьори на Пловдивския драматичен театър - Симеон Алексиев. Ще говорим за солта на живота и  любовта, без която не можем, за  неугасимата искра в душата на твореца, която предопределя и..

публикувано на 06.10.19 в 09:33

Световен ден на сърцето в Клуб "Неделя"

В първото издание на предаването Клуб "Неделя" за сезона ще ви срещнем с интересни събеседници, от които ще научите много любопитни неща.  В първия час наш гост ще бъде художникът Димитър Добрев, чиято колекция от старинни ютии дари на Община Пловдив. От..

обновено на 29.09.19 в 11:31

В Клуб "Неделя" гостува фън-шуй експертът Маргарита Донева

Как да привлечем щастието, любовта и благоденствието, следвайки съветите на древнокитайската система фън- шуй? Днес в Клуб "Неделя" гостува фън- шуй експертът Маргарита Донева, с която ще говорим за енергията "чи" , баланса между  "ин" и "ян" и..

публикувано на 15.09.19 в 12:51
Ираче Гарсиа Перез, президент на Прогресивания Алианс на социалистите и демократите, ЕП

Българи в Барселона изпращат в ЕП испански депутати

Испания е втората страна по брой депутати в Парламента на Европа и една от трите на континента, в която има най-много работещи и живеещи българи. След вота на 26 май страната изпраща в Брюксел 54-ма души.  20 от тях спечели Испанската..

обновено на 02.07.19 в 12:01