Клуб „Неделя”

Снимка

Преди началото на седмицата и след нощните съботни страсти, споделете неделния следобед във КЛУБА!”

Предаването „Клуб Неделя ” се излъчва всяка неделя от 16.00ч. до 18.00ч. То е насочено към аудитория, споделяща богат кръг от интереси. Основен акцент в предаването са гостите на живо в различните часове от всяко издание. 

В „Клуб Неделя“ се срещат млади дарования с утвърдените таланти. Гостуват всички изявени артисти, музиканти и писатели от Пловдив и региона. Специално внимание се обръща на новите звезди, които често правят своите премиерни участия именно в „Клуб Неделя“ на Радио Пловдив. 

В неделния клуб е мястото и за всички ученици и студенти, които със своята инициативност правят от Пловдив истинската културна столица на България. 

За това са доказателство множеството културни фестивали и арт-перформънси, чиито организатори и вдъхновители ще ви запознаят с подробностите именно в неделния следобед на живо по Радио Пловдив в предаването „Клуб Неделя“.


Водещи: Таня Лазарова и Жоро Пеев


Авторски метод за работа с чакрите

Чaĸpитe ca eнepгийни ĸoлeлa, пocpeдcтвoм ĸoитo eнepгиятa пpoтичa нaвътpe или нaвън oт тялoтo. Koгaтo ca paзвити, тe ce въpтят ĸaтo ĸoлeлo.  Ocнoвнитe чaĸpи ca ceдeм. B дeйcтвитeлнocт ниe имaмe cтoтици чaĸpи, ĸoитo ca paзпoлoжeни пo цялoтo тялo...

публикувано на 08.11.20 в 18:14

Живот по време на пандемия

Ще можем ли да се върнем към нормалния си начин на живот или това е „новото" нормално? Все въпроси, на които не можем да дадем категорични отговори. До каква степен ни засегна кризата, свързана с Ковид-19 и как това промени хората? Въпреки..

публикувано на 08.11.20 в 18:05

Клуб "Неделя" - живот по нови правила

В дненшното неделно предаване сме ви подготвили интересни теми и събеседници, с които да изпратим и този уикенд. Ще стартираме с Виолета Кузмова - Боуен Терапевт. Темата, на която ще обърнем внимание е изключително актуална, защото е свързана с..

публикувано на 08.11.20 в 11:56

Празнично настроение с Клуб "Неделя"

В празничната неделя ще стартираме предаването с писателката Невена Митрополитска, като тя ще ни разкаже повече за любовта си към книгите и за нейните два романа. Ще продължим с психологът Георги Гърмидолов от Института за професионално и семейно..

обновено на 01.11.20 в 16:22
Светозар Гледачев

Клуб "Неделя" за тръгналите и оставащите

Днес в предаването ви срещаме с пловдивския поет в емиграция Ангел Попгеоргиев. Говорим за това какво дава и какво взима животът в чужбина, за корените и свободата на избора, за тръпката на тръгването и вечния зов за завръщане. Финансовият експерт..

публикувано на 25.10.20 в 11:44

Клуб "Неделя" в края на уикенда

Днес в Клуб "Неделя” темите и събеседниците ни ще бъдат много интересни и разнообразни. Първата ни среща ще бъде със Събка Дякова Чехович – психолог и писател. Тя ще ни разкаже повече за семинари за личностно развитие – "Фитнес за женската душа"...

обновено на 18.10.20 в 10:11

Една радио- легенда гостува в Клуб "Неделя"

Днес от 16ч. в предаването ще ви срещнем с  човека, благодарение на който в България  израснаха няколко поколения меломани, почетният консул на западната музика в соц- държавата, любимецът на слушателите, пловдивската гордост Тома Спространов! Той ще ни..

публикувано на 11.10.20 в 11:42

Литетатура и театър се срещат в Клуб "Неделя"

Днес в предаването писателят Николай Илчевски ще представи  новата си книга  "Репортажи от нищото". Ще  потърсим отговора на въпроса защо от "нищото" се раждат истински неща и кое е това, което ни прави хора, където и да сме.  Играещия режисьор Иво..

публикувано на 04.10.20 в 13:54

Клуб "Неделя" - време за приключения

От 1980-ма година насам на днешния ден отбелязвам деня на туризма. Някои от темите през годините са били: "Приносът на туризма за опазване на културното наследство, световния мир и взаимното разбирателство", "Туризмът и качеството на живот",..

обновено на 27.09.20 в 11:18

“Клуб неделя" открива сезона с живо предаване от Златоград

Предаването „Клуб неделя” се завръща в ефира на Радио Пловдив с излъчване на живо от най-южния български град – Златоград. Всяка година през месец септември се провеждат празнични дни, посветени на Дельо хайдутин. Това е и една от главните причини..

обновено на 20.09.20 в 09:55