Клуб „Неделя”

Снимка

Преди началото на седмицата и след нощните съботни страсти, споделете неделния следобед във КЛУБА!”

Предаването „Клуб Неделя ” се излъчва всяка неделя от 16.00ч. до 18.00ч. То е насочено към аудитория, споделяща богат кръг от интереси. Основен акцент в предаването са гостите на живо в различните часове от всяко издание. 

В „Клуб Неделя“ се срещат млади дарования с утвърдените таланти. Гостуват всички изявени артисти, музиканти и писатели от Пловдив и региона. Специално внимание се обръща на новите звезди, които често правят своите премиерни участия именно в „Клуб Неделя“ на Радио Пловдив. 

В неделния клуб е мястото и за всички ученици и студенти, които със своята инициативност правят от Пловдив истинската културна столица на България. 

За това са доказателство множеството културни фестивали и арт-перформънси, чиито организатори и вдъхновители ще ви запознаят с подробностите именно в неделния следобед на живо по Радио Пловдив в предаването „Клуб Неделя“.


Водещи: Таня Лазарова и Жоро Пеев


Иванка Иванова, предс. на Инициативния комитет за петицията за Българско консулство в Барселона

В Каталуния очакват да се открие Българско консулство

Ако през лятото работещите българи в страната и чужбина очакват с  еднакво нетърпение отпуските си, то за сънародниците ни в Каталуния има още едно очакване – откриването на Генерално Консулство на България в Барселона.  Председателят на..

публикувано на 02.07.19 в 10:55

Кръстю Кръстев гостува в Клуб "Неделя"

Директорът на Драматичен Театър Пловдив Кръстю Кръстев ще бъде гост на предаването тази неделя от 16 часа. Разговаряме за блясъка на славата и праха зад кулисите, за наградите и тръните, пътя към тях и щастливата орис да служиш на Мелпомена. От 17ч. с..

обновено на 30.06.19 в 10:49

Христо Шопов във и за "Верига от думи"

Харизматичният актьор Христо Шопов гостува със специално интервю в Клуб "Неделя" днес от 16 часа.  Разказ за първите стъпки на актьора на сцената. За пътя от "Вчера" до най- новите продукции с негово участие,  за честта и отговорността да си част от..

публикувано на 16.06.19 в 12:26

Д-р Марчин Илиев- за Любовта, без която не можем

Днес в Клуб "Неделя" с хипнотерапевта д-р Марчин Илиев ще говорим за Любов и още нещо. За многобройните превъплъщения на чувството, което ни прави хора, за неговата липса и белезите които оставя. Всичко това, пречупено през призмата на професионалния опит..

публикувано на 09.06.19 в 14:58

Как Васил Тосев съчета йога и суфизъм?

Днес в Клуб "Неделя"ще ви срещнем с човек, комбинирал две, на пръв поглед, несъчетаеми духовни практики- йога инструкторът Васил Тосев, който е и дервиш.  Той ще разкаже за пътя си към телесното и духовно здраве, за натрупания опит, ключа към правилното..

публикувано на 02.06.19 в 11:01

Клуб "Неделя" гостува на Първия фестивал на БГ книгата в Белгия

В изборния ден и в късния следобед ще бъдем заедно в ефира на радио Пловдив! Във времето от 16:00 до 18:00 часа, ще разберем защо е необходимо да се гласува, ще говорим за важността да правим избор и ще Ви попитаме съгласни ли сте с твърдението, че който..

публикувано на 26.05.19 в 11:34

Светозар Гледачев за актуалната финансова диагноза

Днес в Клуб "Неделя" най- интересният писател  сред икономистите и най- добър икономист сред писателите - Светозар Гледачев ще ни осветли за новините и промените в световния финансов климат и тяхното влияние върху нашата малка страна. Неизбежна ли е..

публикувано на 19.05.19 в 12:10

Писателят Николай Илчевски за "Пловдив най- най"

Днес в Клуб "Неделя" писателят Николай Илчевски разказва за любимия си град и хилядите му лица.Очаква ни едно емоционално, обогатяващо пътешествие през осем хилядолетия история. Какво е новото в разширеното  и актуализирано издание на енцилкопедичния..

обновено на 12.05.19 в 11:42

Клуб „Неделя” на гости на оперния певец Ивайло Михайлов

Часове преди Гергьовден и Деня на храбростта вдигаме високо ефирната завеса на новата ни рубрика „Пълна къща” и със замах влизаме в дома на семейство Анна и Ивайло Михайлови. Днес, те са нашите любезни домакини, с които ще поговорим за дома и..

публикувано на 05.05.19 в 10:33

Празнуваме Великден с футболната легенда Георги Попов

Христос воскресе! Споделяме този поздрав и започваме великденската борба с яйца :) Да, именно Великден е празникът, който всяка година озарява дома на всяко българско семейство. А уханията на домашни курабийки и топящи се в устата козунаци, са..

публикувано на 28.04.19 в 00:19