Следобед с Едит


"Следобед с Едит" е младежко и развлекателно предаване, което разчита на живата връзка със своите слушатели. В него се инициират и популяризират социални, екологични и други градски каузи, като аудиторията също може да задава темите, които се разработват в предаването.

"Следобед с Едит" развлича и усмихва слушателите, привлича повече публика, поддържа жива връзката със своята аудитория и прави я съпричастна на обществено-полезните каузи и инициативи, които организира и в ефир, и в интернет пространството.

"Следобед с Едит" се идлъчва всеки делничен ден от 14.00 до 15.00 часа.

Водещ и автор на предаването е Едит УнджиянПоследен "Следобед с Едит" в ефира на Радио Пловдив

Здравейте, приятели! 🎉 За една бройка не успяхме да направим едно пълно завъртане около слънцето, но пък сме почти там! ☀ Днес е последното предаване "Следобед с Едит", затова ви каня да се разделим подобаващо, с усмивка, много добро настроение и..

публикувано на 31.10.22 в 13:00

Последен петъчен "Следобед с Едит"

Здравейте, приятели! 🎉 Точно преди почивните дни, пак се събираме за веселие, забавление и игри! 🎶 Аз съм Едит и с най - голямо удоволствие споделям час следобедно време с вас! 💗 Днес в предаването си говорим не само за лук, а и за японската..

публикувано на 28.10.22 в 13:00

Музикалната игра - "Довърши ми мисълта..."

Здравейте, славейчета! 🎉 След невероятно успешното първо издание на играта "Довърши ми мисълта..." днес отново се отдаване на размисъл в мелодии! 🎵 Регламентът е много лесен, направо песен! Вече с вас, слушателите на предаването "Следобед с..

публикувано на 27.10.22 в 13:00

Следобедно с Едит

Здравейте, приятели! 🎉 Много празнично, цветно, весели и усмихнато ще е днес на честотите на радио Пловдив! ☀ Веднага след новините в 14ч. ви отвеждам в света на вечното веселие и забавление! 🥰 Честитим именици всякакви на двата ни ефирни телефона 032 632..

публикувано на 26.10.22 в 13:00

"За Хайваните с любов" в "Следобед с Едит"

Здравейте отново, гълъбчета! 🕊 Време е за най - шумната игра в ефира на Радио Пловдив! 🔊 Всеки вторник ви пускам изтрещели звуци от космати, петнисти, пернати създания, а вие познавате - без колебания! 🥰 "За хайваните с любов" започва веднага след..

публикувано на 25.10.22 в 13:00

Понеделник със "Следобед с Едит"

Здравейте, приятели! 🎉 Понеделникът е една идея по - симпатичен, когато си музикално удовлетворен! 🎶 Снабдяваме ви с чудна селекция от музика, докато си говорим за картофено пюре! 😃 Екоактивисти заляха ценна картина на френския импресионист Клод Моне в..

публикувано на 24.10.22 в 13:00

Петъчен "Следобед с Едит"

Здравейте, Петковци и Петки 😁 ▶ Отново е следобедно времето и познайте какво - срещаме се веднага след новините в 14ч. за ударна доза добро настроение и хубава музика! 🎵 Днес си говорим все на забавни теми, а също така ви отправям и чудни предложения за..

публикувано на 14.10.22 в 13:00

Нова музикална игра - "Довърши ми мисълта..."

Здравейте, славейчета! 🎉 Днес в предаването "Следобед с Едит", ще ви спретна нова музикална игра! 🎶 Тъй като с вас, слушателите на Радио Пловдив, вече се познаваме толкова добре, че си довършваме изреченията, реших да впрегна тази близост в забавление!..

публикувано на 13.10.22 в 13:00

Любопитна Сряда със "Следобед с Едит"

Здравейте отново, любими радиослушатели! 🎉 🤓 Време е за къде нужни, къде не толкова любопитни факти, с които определено ще блеснете на следващата сбирка с приятели или около кафе машината в офиса. 😃 ➡ В днешното предаване ви предлагам да разберете колко..

публикувано на 12.10.22 в 13:00

"За Хайваните с любов" в "Следобед с Едит"

Здравейте, любимци! 🦡 Отново е вторник и отново е време за необуздани стенания! 😮  В играта "За хайваните с любов", ви пускам звуци, а вие отговаряте кое е животното на двата ни ефирни телефона ☎ 032 632 400 и 60 58 60! 😃 Да, точно толкова лесно е! ➡..

публикувано на 11.10.22 в 13:00