Следобед с Едит


"Следобед с Едит" е младежко и развлекателно предаване, което разчита на живата връзка със своите слушатели. В него се инициират и популяризират социални, екологични и други градски каузи, като аудиторията също може да задава темите, които се разработват в предаването.

"Следобед с Едит" развлича и усмихва слушателите, привлича повече публика, поддържа жива връзката със своята аудитория и прави я съпричастна на обществено-полезните каузи и инициативи, които организира и в ефир, и в интернет пространството.

"Следобед с Едит" се идлъчва всеки делничен ден от 14.00 до 15.00 часа.

Водещ и автор на предаването е Едит УнджиянДетски празник със "Следобед с Едит"

🎊 Честит празник, малки и големи, пораснали и не толкова пораснали деца! 🎊 Днес на международния ден на детето, ще се впусна в игри, закачки и веселие! 🥳 За да бъдем щури и засмени! 🎈 Знаете, че дечкото в мен не просто е жив, но дори често води парада. 🎉..

публикувано на 01.06.22 в 13:00

Въпросителен Вторник в "Следобед с Едит"

Здравейте, сладури! ☀ На финала на месеца, предлагам да си поиграем! 🎈 "Въпросителен Вторник" е играта, в която ви задавам въпроси в ефир, а вие ми отговаряте на тел. 032 632 400 и 60 58 60. ☎ Днес въпросите отново са на разнообразни теми като кино,..

публикувано на 31.05.22 в 13:00

Слънчев понеделник със "Следобед с Едит"

Добър ден, любими радиослушатели! ☀ Към финала на месец май и в началото на новата седмица, отново се срещаме, за да споделим час време. 🥳🎵 В днешния ден може да ми казвате Еми, та да имаме и повод за празнуване, не, че някога ни е бил нужен! 🤫 Веднага..

публикувано на 30.05.22 в 13:00

Лятно настроение в "Следобед с Едит"

Здравейте, любимци! ☀ С покачването на температурите, няма как да не си помечтаем за почивка сред природата! 🌿 Днес в "Следобед с Едит" ви питам коя е предпочитаната от вас дестинация? Море или планина? 🏖 или ⛰? Един титаничен въпрос, който малко..

публикувано на 27.05.22 в 13:00

Весел четвъртък със "Следобед с Едит"

Здравейте, милички! 🌟 Следобедът наближава - знаете какво следва! 😍 Неудържимо добро настроение, широки усмивки и много хубава музика! 🥳 Чакам ви и в днешния ден за традиционната ни среща веднага след новините в 14ч. за да се развеселим със забавни факти..

публикувано на 26.05.22 в 13:00

Зряла сряда със "Следобед с Едит"

Здравейте, мили мои! 💗 💃 В седмицата на абитуриентските балове броим до 12 с танцувална музика и спомен за безгрижните ученически дни! Вече не помня точно колко години изминаха от моето завършването, но няма и нужда. 🤫 Заповядайте на приятно следобедно..

публикувано на 25.05.22 в 13:00

Двойно по-светъл празник със "Следобед с Едит"

Здравейте, любими мои! 🌟 Честит Празник! ✍️ Днес по повод 24ти май сме заедно не един, а цели два часа, за да съм сигурна, че почивният ви ден е усмихнат и зареден! 🥳 ▶ В първата половина на предаването ще се посветим на малко история, а след 15ч...

публикувано на 24.05.22 в 13:00

Екстремен "Следобед с Едит"

Здравейте, мили радиослушатели! ☀ Днес избрах да ви разкажа за преживяванията ми от изминалия ден. 💦 Реших да се отдам на активна почивка сред природата, съчетана с немалка доза вода. 🌊 В компанията на още 4ма ентусиасти и инструктор, се пуснахме по река..

публикувано на 23.05.22 в 13:00

Морски бриз и "Следобед с Едит"

Здравейте, любими мои! Днес в Европейския ден на морето ще помечтаем за шумните вълни и дълбокото синьо! 🌊 Зареждаме се с много настроение, за да минава по - леко работния ден. ☀ Какво като сме толкова далеч от морския бряг? 💦 Това не ни пречи следобедът..

публикувано на 20.05.22 в 13:00

Споделен четвъртък със "Следобед с Едит"

Здравейте, приятели! 😍 Време е за добро настроение и хубава музика! ☀ Споделяме мисли и усмивки в днешния слънчев четвъртък! 🎵 Ще ви разкажа как измина вчерашния ден при мен, покрай церемонията на престижните награди "Пловдив", докато изпълнявам вашите..

публикувано на 19.05.22 в 13:00