Следобед с Едит


"Следобед с Едит" е младежко и развлекателно предаване, което разчита на живата връзка със своите слушатели. В него се инициират и популяризират социални, екологични и други градски каузи, като аудиторията също може да задава темите, които се разработват в предаването.

"Следобед с Едит" развлича и усмихва слушателите, привлича повече публика, поддържа жива връзката със своята аудитория и прави я съпричастна на обществено-полезните каузи и инициативи, които организира и в ефир, и в интернет пространството.

"Следобед с Едит" се идлъчва всеки делничен ден от 14.00 до 15.00 часа.

Водещ и автор на предаването е Едит УнджиянПетъчен "Следобед с Едит"

Здравейте, приятели! ☀ Световен ден на кучето, имен ден за Адрианки и Наталии, ден на туризма и какво ли още не, но в случая - ден петък! 🎊 Изстреляйте се в последния уикенд от август с танцувално настроение и широка усмивка! 🎉 Очаквам ви веднага след..

публикувано на 26.08.22 в 13:00

Петъчен "Следобед с Едит"

Здравейте, дружки! Докарахме до финала и на тази седмица! Петък е! Петък! Отбелязвам го с отпускарско настроение, стихия от хубава музика и нестихващо настроение, което ще ви изстреля в почивните дни с усмивка! Очаквам ви веднага след новините в 14ч. Не..

публикувано на 12.08.22 в 13:00

Четвъртък с усещане за петък в "Следобед с Едит"

Здравейте, мили мои! 🎉 Безвремието ни е налегнало всички, августовските дни бавно се топят, а аз искам да запазя лятното усещане завинаги! 🌊 Денят е четвъртък, мислим за останалата част от седмицата, прогнозата е за дъжд, но това няма да ни спре плановете..

публикувано на 11.08.22 в 13:00

Следобедно с Едит

Здравейте, любимци! След кратко фиаско със спукана велосипедна гума, успявам навреме на се приземя на честотите на радио Пловдив, за да споделя отново час следобедно време с вас! Приемам всякакви утешителни ефирни почерпки, докато страдам по повреденото си..

публикувано на 10.08.22 в 13:00

Нагорещен "Следобед с Едит"

Здравейте, приятели! 💓 🗓 Пада лист от календара, изпълнен със слънце, айляшко настроение и лежерно-споделен следобед. 🍹 В предаването днес си говорим за тайните сватби на звездите и защо това се превърна в модерно начинание, колко къс беше най - късият..

публикувано на 09.08.22 в 13:00

Весел понеделник със "Следобед с Едит"

Здрррравейте, мили приятели! 🐈 Днес е Международният ден на котките! 😻 Няма хър-мър, празнуваме с много палаво настроение и хубава музика. Освен мустакатите си приятели, честитим и на всички Емилчовци и Емилианки! 🎉 Живи да сте! 🎊 👉 Дай свежо начало на..

публикувано на 08.08.22 в 13:00

Петъчно с усмивки и "Следобед с Едит"

Здравейте! 😘 Петъците през лятото са особено вълнуващи! 💗 Притаяваме дъх пред предстоящите приключения и заслужена почивка, фантазираме си за морския бряг и дълбокото синьо 🌊 високите планини и успокояващото зелено! 🍃 Отдъхни и се отпусни и днес с мен,..

публикувано на 05.08.22 в 13:00

Разхлаждащ четвъртък със "Следобед с Едит"

Здравейте, любими мои! 🎊 Почти към финала на седмицата имаме нужда от повечко добро настроение, за да върви работата леко и неусетно! ✨ Гарантирано, че с мен няма и да разберете как хвърчи времето! 😘 Очаквам ви, веднага след новините в 14ч. за час..

публикувано на 04.08.22 в 13:00

Слънчева сряда в "Следобед с Едит"

Здравейте, приятели! 🎉 Жегата се понася една идея по - лесно като е споделена...или не, ставаше въпрос за товар! 🤣 Няма нищо, въпреки това съм тук за вас, заредена с готини песни и още по - готино настроение! 😎 Заповядайте на традиционната ни среща и..

публикувано на 03.08.22 в 13:00

Вторник със "Следобед с Едит"

Здравейте, радиослушатели! 📻 Вторникът обикновено има лека нужда от побутване, та да тръгне. 🤣 Гарантирам ви, че след споделените 60 минути ще хвърчите! Зареждаме се със свежа музика и широки усмивки! ☀ За солидна доза хубави песни и добро настроение, не..

публикувано на 02.08.22 в 13:00