Следобед с Едит


"Следобед с Едит" е младежко и развлекателно предаване, което разчита на живата връзка със своите слушатели. В него се инициират и популяризират социални, екологични и други градски каузи, като аудиторията също може да задава темите, които се разработват в предаването.

"Следобед с Едит" развлича и усмихва слушателите, привлича повече публика, поддържа жива връзката със своята аудитория и прави я съпричастна на обществено-полезните каузи и инициативи, които организира и в ефир, и в интернет пространството.

"Следобед с Едит" се идлъчва всеки делничен ден от 14.00 до 15.00 часа.

Водещ и автор на предаването е Едит УнджиянПосрещаме "следобедът на годината" със "Следобед с Едит"

Здравейте, любимци! 🎉 Ето го и един от любимите месеци на много от нас - следобедът на годината, още познат просто като август! 🌊 Сигурна съм, че ще ни предостави изящно количество хубави емоции, айляк и нови спомени! 🏖 Днес отново ще бъдем заедно, за да..

обновено на 01.08.22 в 14:08

Петъчен "Следобед с Едит"

Здравейте, любимци! ☀ Отново е петък, отново е време за летни планове! 🌊 Настройваме се за почивните дни с хубава музика и свежо настроение от мен. 🏖 За какво ще ви говоря днес ли? Слънчогледи, автобуси или кафе? Ще разберете, само ако ми дойдете веднага..

обновено на 29.07.22 в 13:58

Айляшки "Следобед с Едит"

Здравейте, приятели! 😎 Последената седмица на месец юли се изплъзва изпод пръстите ни, времето е меко казано топло, а аз съм притаила дъх в очакване на "следобедът на годината" познат още като месец август. 🏖 Имам усещането, че всичко върви на забавен..

публикувано на 28.07.22 в 13:00

Слънчева Сряда в "Следобед с Едит"

Здравейте, приятели! ☀ Следобедно е и е време за споделяне! 💗 Заповядайте на честотите на Радио Пловдив и днес, веднага след новините в 14ч. за доза усмивки, добро настроение и много хубава музика! 🎉 Обещавам да ви разхладя и развеселя, вие само елате. 🏖

публикувано на 27.07.22 в 13:00

Вторникът е слънчев и усмихнат със "Следобед с Едит"

Здравейте, приятели! ✨ Наистина времето е спряло в Пловдив, жегата ни натиска и на мен лично ми се иска да прегърна климатика и да заживеем щастливо! 🤣Но....между 14 и 15ч. ще му изневеря с този в студиото на Радио Пловдив, защото ми е изключително важно..

публикувано на 26.07.22 в 13:00

Следобедно с Едит

Здравейте, сладури! 😘 Пак е понеделник, времето е спряло към края на юли, а ти все още си залостен на работа, но със съзнание летящо към морския бряг. 🌊 Няма страшно, аз съм тук за теб! 😎 С хубава музика и още по - хубаво настроение борим всякакви минорни..

публикувано на 25.07.22 в 13:00

Петъчно със "Следобед с Едит"

Здравейте, любимци! 🎊 В Пловдив още отекват звуците от вчерашната взривяваща първа вечер на 🤘 Hills of Rock. Аз обаче съм малко по - лежерна от Slipknot. 🤣 Очаквам ви и в днешния нажежаващ петъчен ден, да споделим час време и да отдъхнем, пък после ако..

публикувано на 22.07.22 в 13:00

Изпепеляващ "Следобед с Едит"

Здравейте, сладури! 🎉 Реших да се разходя преди предаването, но просто жегата е непоносима, ако си далеч от морския бряг! 🌊 Надявам се да ви е прохладно и сенчесто, защото температурите са изпепеляващи! 🥵 Отново е време за споделен следобед, бойлерът ми е..

публикувано на 21.07.22 в 13:00

Слънчев "Следобед с Едит"

Здравейте, дружки! ✨ Новият стил казва, че днес е Илинден! 🎊 На този ден се правят курбани за здраве и се организират големи общо селски събори и тържества. 🎉 Нашата сбирка ще е на честотите на Радио Пловдив, между 14 и 15ч. с гарантирано добро настроение..

публикувано на 20.07.22 в 13:00

"В Света на Музиката" със "Следобед с Едит"

Здравейте, приятели! 🎉 🎼 Лятното национално турне на Плевенска Филхармония вече започна, а датата за грандиозния концерт в Пловдив наближава! 🎵 "В света на музиката", събира на сцената трима забележителни артисти, които се радват на бляскава..

публикувано на 19.07.22 в 13:00