Следобед с Едит


"Следобед с Едит" е младежко и развлекателно предаване, което разчита на живата връзка със своите слушатели. В него се инициират и популяризират социални, екологични и други градски каузи, като аудиторията също може да задава темите, които се разработват в предаването.

"Следобед с Едит" развлича и усмихва слушателите, привлича повече публика, поддържа жива връзката със своята аудитория и прави я съпричастна на обществено-полезните каузи и инициативи, които организира и в ефир, и в интернет пространството.

"Следобед с Едит" се идлъчва всеки делничен ден от 14.00 до 15.00 часа.

Водещ и автор на предаването е Едит УнджиянЛюбопитна Сряда със "Следобед с Едит"

Здравейте, приятели! 💗 Дъждовно и ветровито е навън, в пълен контраст с вчерашния ден! ☯ Дали ще се проясни - не знам, но в едно съм сигурна - следобедът отново ще е споделен! 💞 Обръщам внимание на интересни новини и любопитни факти от по света и у нас.🤓..

публикувано на 18.05.22 в 13:00

Въпросителен Вторник в "Следобед с Едит"

Здравейте, приятели! ☀ Днес отбелязваме Деня на Българския спорт! 🤸‍ Честито на всички професионални и не толкова професионални спортисти! 🥳 По повода съм ви избрала предимно въпроси на спортна тематика! 🎾 Защо топките за тенис са мъхести и жълти и кой..

публикувано на 17.05.22 в 10:59

Ричард Манта на гости в "Следобед с Едит"

Здравейте, мили мои! Стартираме седмицата с нова българска музика! 🎵 Днес на гости в студиото е небезизвестният китарист и мой приятел Ричард Мантарлиев! 🎸 Той ще представи дебютната си авторска песен "Сън в тъга", с която поема в нова посока в кариерата..

публикувано на 16.05.22 в 12:30

Петък 13ти в "Следобед с Едит"

Здравейте, приятели! В края на седмицата ни посреща фаталното число 1⃣3⃣ . Ясно е, че повечето митове и легенди свързани с петък 13ти са леко злокобни, но пък на мен винаги ми е вървяло на тази дата, така, че е време да оставим поверията в миналото!  🧚‍♀..

публикувано на 13.05.22 в 13:00

Раздвижващ четвъртък със "Следобед с Едит"

Здравейте, приятели! 🎊 ☀ Денят е почти с летни температури, слънцето пече, а следобедът e споделен! 😍 Тук съм, изцяло на ваше разположение, за да ви раздвижа с хубава музика и ободря със свежо настроение! 🎵 Днес ще си говорим за физически активности, тъй..

публикувано на 12.05.22 в 13:00

Просветена сряда със "Следобед с Едит"

Здравейте, приятели и честит празник и от мен! 📖 Днес отново сме заедно за една светла и споделена сряда. ☀ Честотите на радио Пловдив излъчват само положителни вибрации и много хубава музика. 🎵 В средата на седмицата ще ви занимая с редица забавни новини..

публикувано на 11.05.22 в 13:00

Въпросителен Вторник в "Следобед с Едит"

Здравейте, приятели! ☀ Отново е вторник и отново е време да раздвижим сивите вещества с интересни и любопитни въпроси! 🧠 🎲 "Въпросителен Вторник" е играта, в която ви пускам питанки в ефир, а вие отговаряте на 032 632 400 и 60 58 60 ☎ Всеки обадил се..

публикувано на 10.05.22 в 13:00

Слънчев понеделник със "Следобед с Едит"

Здравейте, приятели! 🤗 ▶ Задаваме свежо начало на новата седмица с кратък обзор на изминалите почивни дни и мисъл за по - скорошно настъпване на следващите. 🔜 Знам, че е леко трудно да се настроим за работа в понеделник, но ви обещавам, че ще сте изпънати..

публикувано на 09.05.22 в 13:00

Празнувай Гергьовден със "Следобед с Едит"

Здравейте, любими радиослушатели! 📻 Честит Празник! 🥳 Светъл и любим ден! 💗 Колкото именици, толкова поводи за усмивки! 🥰 Празнуваме с двучасово предаване, красива българска музика и много настроение! 🇧🇬 ▶ В първата половина на "Следобед с Едит" ще..

публикувано на 06.05.22 в 13:00

Четвъртък с усещане за петък в "Следобед с Едит"

Здравейте, любими радиослушатели! 📻 Четвъртъкът се усеща като петък, защо ли? 🤔 Пети нула пети е днес! 5⃣.0⃣5⃣  Kакво означава числото 5 според нумерологията, коя беше най - култовата визия на Met Gala и какво празнуват днес в Макао, ще разберете, ако сте..

публикувано на 05.05.22 в 13:00