Следобед с Едит


"Следобед с Едит" е младежко и развлекателно предаване, което разчита на живата връзка със своите слушатели. В него се инициират и популяризират социални, екологични и други градски каузи, като аудиторията също може да задава темите, които се разработват в предаването.

"Следобед с Едит" развлича и усмихва слушателите, привлича повече публика, поддържа жива връзката със своята аудитория и прави я съпричастна на обществено-полезните каузи и инициативи, които организира и в ефир, и в интернет пространството.

"Следобед с Едит" се идлъчва всеки делничен ден от 14.00 до 15.00 часа.

Водещ и автор на предаването е Едит УнджиянВесел понеделник със "Следобед с Едит"

Здравейте, приятели! 💗 Лято е, топло е, мислим си за морския бряг и за какво друго да ви говоря в сезона на отпуските, освен за почивки? 🏖 В понеделник ви приканвам да помечтаем заедно за уикенда.☀ Предлагам ви няколко китни черноморски селца, в които ще..

публикувано на 18.07.22 в 13:00

Петъчно със "Следобед с Влади"

Здравейте, милички! Ако нещо не ви се струва наред, прави сте, не съм Влади, но пък ми се ще! Днес имен ден празнуват всички, които носят красивото име Владимир, Владимира и производните им. Валят честитки на честотите на Радио Пловдив, веднага след..

публикувано на 15.07.22 в 13:00

Разхлаждащ четвъртък със "Следобед с Едит"

Здравейте, най - любими мои! 💓 Отново е време за споделен следобед! 🎉 Разхлаждаме се с хубава музика, интересни новини и лятно настроение. 🏖 Идва ми да се цамбурна в някоя река като риба мряна, което ми напомня, че имам поне дузина любопитни факта,..

публикувано на 14.07.22 в 13:00

Цвета Карагеоргиева в "Следобед с Едит"

Здравейте, любими мои! 💗 Днес на гости в предаването е повелителката на саксофона и моя много добра приятелка - Цвета Карагеоргиева! 🎷 Тя е важна част от Биг Бенд Пловдив, участва в няколко заглавия от програмата на Държавна Опера Пловдив, преподава и..

публикувано на 13.07.22 в 12:30

Ветровит Вторник в "Следобед с Едит"

Здравейте, приятели! 🎉 Тези дни стабилно ни обдухва, но аз никак не се оплаквам, защото предпочитам вятъра пред тегнещата, неподвижна, наподобяваща пещ пловдивска жега! 🥵 Ако сте яхнали приятния радио бриз на честотите на радио Пловдив, веднага след 14ч...

публикувано на 12.07.22 в 13:00

Понеделник по Пловдивски със "Следобед с Едит"

Здравейте, приятели! 💗 Живеем в страхотен град! 😍 Никога не съм крила пристрастията си към града под тепетата и винаги с гордост съм заявявала, че съм "коренячка" пловдивчанка. Днес предлагам да започнем седмицата с малко интересни факти около вековния ни..

публикувано на 11.07.22 в 13:00

Петъчно с усмивки и "Следобед с Едит"

Добър ден, любими радиослушатели! ☀ На финала на седмицата се срещаме отново с букет готини песни и дузина интересни факта около любимия ми сезон - лятото! 🏖 Ето ви един: всъщност това е сезонът на гръмотевичните бури, през лятото те са изключително..

публикувано на 08.07.22 в 13:00

Весел четвъртък със "Следобед с Едит"

Здравейте, сладурчета! Днес отбелязваме Европейския ден на шоколада. Лакомството, обичано от малки и големи доказано носи щастие, но радост раздавам и аз в един следобеден час между 14 и 15ч. Хубава музика, добро настроение, неволен лапсус и огромно..

публикувано на 07.07.22 в 13:00

Радио целувки от "Следобед с Едит"

Здравейте, сладурчета! В Световния деня на целувката, отново ви предлагам да се срещнем за споделен следобед! Веднага след новините в 14ч. ви очаква хубава музика, нестихващо добро настроение и много любопитни факти за...целувките - неочаквано, нали?..

публикувано на 06.07.22 в 13:00

Вторник със "Следобед с Едит"

А добър ден! Няма да имате нужда от пътни, за да стигнете до мен! Очаква ви 60 минутен концерт по ваше желание, без да ви говоря за политика, икономика или цените на газта. Предлагам ви един следобеден час споделено време, в което да се отпуснем, да..

публикувано на 05.07.22 в 13:00