Следобед с Едит


"Следобед с Едит" е младежко и развлекателно предаване, което разчита на живата връзка със своите слушатели. В него се инициират и популяризират социални, екологични и други градски каузи, като аудиторията също може да задава темите, които се разработват в предаването.

"Следобед с Едит" развлича и усмихва слушателите, привлича повече публика, поддържа жива връзката със своята аудитория и прави я съпричастна на обществено-полезните каузи и инициативи, които организира и в ефир, и в интернет пространството.

"Следобед с Едит" се идлъчва всеки делничен ден от 14.00 до 15.00 часа.

Водещ и автор на предаването е Едит УнджиянВесел понеделник със "Следобед с Едит"

Здравейте, приятели! 💗 Лято е, топло е, мислим си за морския бряг и за какво друго да ви говоря в сезона на отпуските, освен за почивки? 🏖 В понеделник ви приканвам да помечтаем заедно за уикенда.☀ Предлагам ви няколко китни черноморски селца, в които ще..

публикувано на 18.07.22 в 13:00

Петъчно със "Следобед с Влади"

Здравейте, милички! Ако нещо не ви се струва наред, прави сте, не съм Влади, но пък ми се ще! Днес имен ден празнуват всички, които носят красивото име Владимир, Владимира и производните им. Валят честитки на честотите на Радио Пловдив, веднага след..

публикувано на 15.07.22 в 13:00

Разхлаждащ четвъртък със "Следобед с Едит"

Здравейте, най - любими мои! 💓 Отново е време за споделен следобед! 🎉 Разхлаждаме се с хубава музика, интересни новини и лятно настроение. 🏖 Идва ми да се цамбурна в някоя река като риба мряна, което ми напомня, че имам поне дузина любопитни факта,..

публикувано на 14.07.22 в 13:00

Цвета Карагеоргиева в "Следобед с Едит"

Здравейте, любими мои! 💗 Днес на гости в предаването е повелителката на саксофона и моя много добра приятелка - Цвета Карагеоргиева! 🎷 Тя е важна част от Биг Бенд Пловдив, участва в няколко заглавия от програмата на Държавна Опера Пловдив, преподава и..

публикувано на 13.07.22 в 12:30

Ветровит Вторник в "Следобед с Едит"

Здравейте, приятели! 🎉 Тези дни стабилно ни обдухва, но аз никак не се оплаквам, защото предпочитам вятъра пред тегнещата, неподвижна, наподобяваща пещ пловдивска жега! 🥵 Ако сте яхнали приятния радио бриз на честотите на радио Пловдив, веднага след 14ч...

публикувано на 12.07.22 в 13:00

Понеделник по Пловдивски със "Следобед с Едит"

Здравейте, приятели! 💗 Живеем в страхотен град! 😍 Никога не съм крила пристрастията си към града под тепетата и винаги с гордост съм заявявала, че съм "коренячка" пловдивчанка. Днес предлагам да започнем седмицата с малко интересни факти около вековния ни..

публикувано на 11.07.22 в 13:00

Петъчно с усмивки и "Следобед с Едит"

Добър ден, любими радиослушатели! ☀ На финала на седмицата се срещаме отново с букет готини песни и дузина интересни факта около любимия ми сезон - лятото! 🏖 Ето ви един: всъщност това е сезонът на гръмотевичните бури, през лятото те са изключително..

публикувано на 08.07.22 в 13:00

Весел четвъртък със "Следобед с Едит"

Здравейте, сладурчета! Днес отбелязваме Европейския ден на шоколада. Лакомството, обичано от малки и големи доказано носи щастие, но радост раздавам и аз в един следобеден час между 14 и 15ч. Хубава музика, добро настроение, неволен лапсус и огромно..

публикувано на 07.07.22 в 13:00