Следобед с Едит


"Следобед с Едит" е младежко и развлекателно предаване, което разчита на живата връзка със своите слушатели. В него се инициират и популяризират социални, екологични и други градски каузи, като аудиторията също може да задава темите, които се разработват в предаването.

"Следобед с Едит" развлича и усмихва слушателите, привлича повече публика, поддържа жива връзката със своята аудитория и прави я съпричастна на обществено-полезните каузи и инициативи, които организира и в ефир, и в интернет пространството.

"Следобед с Едит" се идлъчва всеки делничен ден от 14.00 до 15.00 часа.

Водещ и автор на предаването е Едит УнджиянДвойно по-светъл празник със "Следобед с Едит"

Здравейте, любими мои! 🌟 Честит Празник! ✍️ Днес по повод 24ти май сме заедно не един, а цели два часа, за да съм сигурна, че почивният ви ден е усмихнат и зареден! 🥳 ▶ В първата половина на предаването ще се посветим на малко история, а след 15ч...

публикувано на 24.05.22 в 13:00

Екстремен "Следобед с Едит"

Здравейте, мили радиослушатели! ☀ Днес избрах да ви разкажа за преживяванията ми от изминалия ден. 💦 Реших да се отдам на активна почивка сред природата, съчетана с немалка доза вода. 🌊 В компанията на още 4ма ентусиасти и инструктор, се пуснахме по река..

публикувано на 23.05.22 в 13:00

Морски бриз и "Следобед с Едит"

Здравейте, любими мои! Днес в Европейския ден на морето ще помечтаем за шумните вълни и дълбокото синьо! 🌊 Зареждаме се с много настроение, за да минава по - леко работния ден. ☀ Какво като сме толкова далеч от морския бряг? 💦 Това не ни пречи следобедът..

публикувано на 20.05.22 в 13:00

Споделен четвъртък със "Следобед с Едит"

Здравейте, приятели! 😍 Време е за добро настроение и хубава музика! ☀ Споделяме мисли и усмивки в днешния слънчев четвъртък! 🎵 Ще ви разкажа как измина вчерашния ден при мен, покрай церемонията на престижните награди "Пловдив", докато изпълнявам вашите..

публикувано на 19.05.22 в 13:00

Любопитна Сряда със "Следобед с Едит"

Здравейте, приятели! 💗 Дъждовно и ветровито е навън, в пълен контраст с вчерашния ден! ☯ Дали ще се проясни - не знам, но в едно съм сигурна - следобедът отново ще е споделен! 💞 Обръщам внимание на интересни новини и любопитни факти от по света и у нас.🤓..

публикувано на 18.05.22 в 13:00

Въпросителен Вторник в "Следобед с Едит"

Здравейте, приятели! ☀ Днес отбелязваме Деня на Българския спорт! 🤸‍ Честито на всички професионални и не толкова професионални спортисти! 🥳 По повода съм ви избрала предимно въпроси на спортна тематика! 🎾 Защо топките за тенис са мъхести и жълти и кой..

публикувано на 17.05.22 в 10:59

Ричард Манта на гости в "Следобед с Едит"

Здравейте, мили мои! Стартираме седмицата с нова българска музика! 🎵 Днес на гости в студиото е небезизвестният китарист и мой приятел Ричард Мантарлиев! 🎸 Той ще представи дебютната си авторска песен "Сън в тъга", с която поема в нова посока в кариерата..

публикувано на 16.05.22 в 12:30

Петък 13ти в "Следобед с Едит"

Здравейте, приятели! В края на седмицата ни посреща фаталното число 1⃣3⃣ . Ясно е, че повечето митове и легенди свързани с петък 13ти са леко злокобни, но пък на мен винаги ми е вървяло на тази дата, така, че е време да оставим поверията в миналото!  🧚‍♀..

публикувано на 13.05.22 в 13:00

Раздвижващ четвъртък със "Следобед с Едит"

Здравейте, приятели! 🎊 ☀ Денят е почти с летни температури, слънцето пече, а следобедът e споделен! 😍 Тук съм, изцяло на ваше разположение, за да ви раздвижа с хубава музика и ободря със свежо настроение! 🎵 Днес ще си говорим за физически активности, тъй..

публикувано на 12.05.22 в 13:00

Просветена сряда със "Следобед с Едит"

Здравейте, приятели и честит празник и от мен! 📖 Днес отново сме заедно за една светла и споделена сряда. ☀ Честотите на радио Пловдив излъчват само положителни вибрации и много хубава музика. 🎵 В средата на седмицата ще ви занимая с редица забавни новини..

публикувано на 11.05.22 в 13:00