Следобед с Едит


"Следобед с Едит" е младежко и развлекателно предаване, което разчита на живата връзка със своите слушатели. В него се инициират и популяризират социални, екологични и други градски каузи, като аудиторията също може да задава темите, които се разработват в предаването.

"Следобед с Едит" развлича и усмихва слушателите, привлича повече публика, поддържа жива връзката със своята аудитория и прави я съпричастна на обществено-полезните каузи и инициативи, които организира и в ефир, и в интернет пространството.

"Следобед с Едит" се идлъчва всеки делничен ден от 14.00 до 15.00 часа.

Водещ и автор на предаването е Едит УнджиянАлександър Леков в "Следобед с Едит"

Здравейте, приятели! ✨ Започваме новата седмица с една вълнуваща среща. 🎉 От бас китара към класическа китара и един албум по - късно!  Александър Леков е един от водещите музиканти на българската сцена, който не спира да ни изненадва! Артистът..

обновено на 04.07.22 в 15:40

Юлски "Следобед с Едит"

Здравейте, сладурчета! 🌟 Тук съм и в този юлски следобед, за да споделя час време с вас и да ви усмихна! 😍 Не знам вашата вечер как се стече, но аз лично сладко проспах изгрева. 🌅 И не, не съжалявам, защото сега съм бодра, наспана и готова да ви..

публикувано на 01.07.22 в 13:00

Разхлади се със "Следобед с Едит"

Здравейте, приятели! ☀ Навън е меко казано топло, затова ви предлагам да се разхладим с добро настроение и хубава музика! 🔥 В случай, че това не помогне, днес в предаването ще набележа и няколко, близки до Пловдив локации, на които може да се освежите и..

публикувано на 30.06.22 в 13:00

Празнична Сряда със "Следобед с Едит"

Здравейте, приятели! Съвсем по средата на седмицата имаме повод за празненство! Петровден е и всички сладури с имената Петър, Петрана, Петя, Павел, Павлин, Павлина, Пoлина, Пенка, Пенчо та дори и Камен имат повод да почерпят! Аз раздавам добро настроение и..

публикувано на 29.06.22 в 13:00

Вълнуващ Вторник със "Следобед с Едит"

Здравейте, приятели! ☀ Навън времето е меко казано горещо! 🎉 Още от сутринта се усеща жегата, а слънцето неуморно пече ли, пече! 🌟 Споко, аз съм тук, за да ви разхладя с освещаваща вълна от готини песни, интересни новини и любопитни факти от света на..

публикувано на 28.06.22 в 13:00

Слънчогледов "Следoбед с Едит"

Здравейте, приятели! ☀ Прибирайки се към Пловдив в тихия неделен следобед, шофирах край поля от слънчогледи. 🌻 Хиляди ярки, жълти овали насочени към светлината, обагряха красиво прашния път, създавайки пасторална картина и усещане за безвремие. 🌻..

публикувано на 27.06.22 в 13:00

Петъчен "Следобед с Едит"

Здравейте, приятели! ☀ Почивните дни са още по - приятни, когато са летни, нали? 🦩 Пълни са с трепетно очакване, вълнуващи емоции и незабравими спомени! ✨ Уикендът търпеливо ни очаква след финала на работната седмица, а аз съм заредена до зъби с хубава..

публикувано на 24.06.22 в 13:00

Забавен понеделник със "Следобед с Едит"

Здравейте най - любими радиослушатели! 😍 ▶ Веднага след новините в 14ч. ви очаква дневната доза забавление, настроение и хубава музика. ⏳ Напоследък доста обръщам внимание на това как организирам графика си, за да имам време за всичко и тъй като е..

публикувано на 20.06.22 в 13:00

Петъчно със "Следобед с Едит"

Здравейте, любими мои! На шега на майтап дочакахме финала на работната седмица! очакват ни два почивни дни и аз ви предлагам да им зададем весел тон! Веднага след новините в 14ч. се приземявам на честотите на радио Пловдив, за да споделя с вас час време,..

публикувано на 17.06.22 в 13:00

Весел четвъртък със "Следобед с Едит"

Здравейте, сладури! Забелязала съм, че върлува лека тенденция във втората половина на деня да ти се приспива, минутите се точат като часове, а дори и най - силното кафе не може да те разсъни. Тогава пристига Едитка - Бандитка! Заредена до зъби с добро..

публикувано на 16.06.22 в 13:00