Следобед с Едит


"Следобед с Едит" е младежко и развлекателно предаване, което разчита на живата връзка със своите слушатели. В него се инициират и популяризират социални, екологични и други градски каузи, като аудиторията също може да задава темите, които се разработват в предаването.

"Следобед с Едит" развлича и усмихва слушателите, привлича повече публика, поддържа жива връзката със своята аудитория и прави я съпричастна на обществено-полезните каузи и инициативи, които организира и в ефир, и в интернет пространството.

"Следобед с Едит" се идлъчва всеки делничен ден от 14.00 до 15.00 часа.

Водещ и автор на предаването е Едит УнджиянВълнуващ Вторник със "Следобед с Едит"

Здравейте, приятели! ☀ Навън времето е меко казано горещо! 🎉 Още от сутринта се усеща жегата, а слънцето неуморно пече ли, пече! 🌟 Споко, аз съм тук, за да ви разхладя с освещаваща вълна от готини песни, интересни новини и любопитни факти от света на..

публикувано на 28.06.22 в 13:00

Слънчогледов "Следoбед с Едит"

Здравейте, приятели! ☀ Прибирайки се към Пловдив в тихия неделен следобед, шофирах край поля от слънчогледи. 🌻 Хиляди ярки, жълти овали насочени към светлината, обагряха красиво прашния път, създавайки пасторална картина и усещане за безвремие. 🌻..

публикувано на 27.06.22 в 13:00

Петъчен "Следобед с Едит"

Здравейте, приятели! ☀ Почивните дни са още по - приятни, когато са летни, нали? 🦩 Пълни са с трепетно очакване, вълнуващи емоции и незабравими спомени! ✨ Уикендът търпеливо ни очаква след финала на работната седмица, а аз съм заредена до зъби с хубава..

публикувано на 24.06.22 в 13:00

Забавен понеделник със "Следобед с Едит"

Здравейте най - любими радиослушатели! 😍 ▶ Веднага след новините в 14ч. ви очаква дневната доза забавление, настроение и хубава музика. ⏳ Напоследък доста обръщам внимание на това как организирам графика си, за да имам време за всичко и тъй като е..

публикувано на 20.06.22 в 13:00

Петъчно със "Следобед с Едит"

Здравейте, любими мои! На шега на майтап дочакахме финала на работната седмица! очакват ни два почивни дни и аз ви предлагам да им зададем весел тон! Веднага след новините в 14ч. се приземявам на честотите на радио Пловдив, за да споделя с вас час време,..

публикувано на 17.06.22 в 13:00

Весел четвъртък със "Следобед с Едит"

Здравейте, сладури! Забелязала съм, че върлува лека тенденция във втората половина на деня да ти се приспива, минутите се точат като часове, а дори и най - силното кафе не може да те разсъни. Тогава пристига Едитка - Бандитка! Заредена до зъби с добро..

публикувано на 16.06.22 в 13:00

Ветровита сряда в "Следобед с Едит"

Добър ден, весели радиослушатели! ☀ 🌬 Забавни ветрове ви отнасят на честотите на радио Пловдив и днес! ☄ Веднага след новините в 14ч. ще усетите прохладния полъх на добро настроение и хубава музика. 🌪 В Световния ден на вятъра, освен за морски бриз си..

публикувано на 15.06.22 в 13:00

Въпросителен Вторник в "Следобед с Едит"

Здравейте, любими радиослушатели! 🎉 Време е да се разхладим с добро настроение, хубава музика и много забавление! ☀ В играта "Въпросителен Вторник", проверяваме наличните си знания и научаваме интересни факти! 🤓 Защо светят светулките? Коя е най -..

публикувано на 14.06.22 в 13:00

Петъчно в "Следобед с Едит"

Здравейте, сладури! ☀ На финала на работната седмица е време за голяма доза добро настроение и разхлаждаща музика! 🎉 Веднага след новините в 14ч. ви предлагам да се разведрим с няколко любопитни новини и съвети за пътуване с автобус! 🎵 Следобедът е по -..

публикувано на 03.06.22 в 13:00

Весел четвъртък със "Следобед с Едит"

Здравейте отново, сладури! ☀ Ден след деня на детето продължаваме с веселието! 🥳 Днес залагам на чудна селекция от музика, много настроение, любопитни факти и вълнуващи новини. 😍 Вече смело можем да заявим, че сме в разгара на лятото или поне по..

публикувано на 02.06.22 в 13:00