Следобед с Едит


"Следобед с Едит" е младежко и развлекателно предаване, което разчита на живата връзка със своите слушатели. В него се инициират и популяризират социални, екологични и други градски каузи, като аудиторията също може да задава темите, които се разработват в предаването.

"Следобед с Едит" развлича и усмихва слушателите, привлича повече публика, поддържа жива връзката със своята аудитория и прави я съпричастна на обществено-полезните каузи и инициативи, които организира и в ефир, и в интернет пространството.

"Следобед с Едит" се идлъчва всеки делничен ден от 14.00 до 15.00 часа.

Водещ и автор на предаването е Едит УнджиянИван Гърбачев на гости в "Следобед с Едит"

Здравейте, радио дружки! 🙋‍♀️ Днес в предаването ви срещам с Иван Гърбачев - композитор, пианист, преподавател и мой близък приятел! 🎹 Той се радва на успешна кариера и имал удоволствието да концертира с редица музиканти, сред които Том Синатра,..

обновено на 09.09.22 в 14:07

Айляшки "Следобед с Едит"

Здравейте, сладури! ✨ Неусетно се насочихме към финала на седмицата. Четвъртък е с желание за петък, а след него ни дебнат два почивни дни и още малко слънчеви лъчи! ☀ Днес отново споделям час време с вас, за наслада и настроение! 🎉 В ефира ще чуете само..

публикувано на 08.09.22 в 13:00

Върховен "Следобед с Едит"

Здравейте, приятели! 👋 Днес на гости в предаването е Петър Салчев, с когото ще се изкачим чак до върха на Бунарджика! 🌄 След две успешни издания, проектът "Пътят към върха", заема своето неизменно място в програмата на Есенния салон на изкуствата в..

публикувано на 07.09.22 в 12:00

Двучасов "Следобед с Едит"

🎊 Здравейте, приятели и честит празник! 🎊 По случай съединението на България, днес обединявам два часа и превръщам следобеда в 120 минутно забавление, подплатено с хубава музика и много добро настроение! 😍 Ще ви занимая, както с малко история, касаеща..

публикувано на 06.09.22 в 13:00

Понеделник, но не точно със "Следобед с Едит"

Здравейте, сладури! 💟 Денят е понеделник, но се усеща като закъсняла неделя! ✨ Вероятно повечето от вас са решили да си починат и днес, за да слеят дните в един прекрасен дълъг уикенд. 🎊 Градът е тих и кротко се подготвя за предстоящия си празник - 6-ти..

публикувано на 05.09.22 в 13:00

Диалог с изкуство в "Следобед с Едит"

Здравейте, приятели! 🎊 За шеста поредна година училищното настоятелство на Национална Гимназия за Сценични и Екранни Изкуства - Пловдив, организира международен пленер "Диалог". 🎨 Събитието цели да установи творчески и професионален контакт на..

обновено на 01.09.22 в 14:24

Георги Зайков на гости в "Следобед с Едит"

Здравейте, приятели! 👋 Стара народна поговорка гласи, че щом края на седмицата е музикален, то почивните дни ще са по ноти! 🎵 Днес на гости в предаването е най - готината дуетна половинка на света - Георги Зайков! 🎉 Той е мулти инструменталист -..

публикувано на 02.09.22 в 12:00

Свободен "Следобед с Едит"

Здравейте, сладури! 💟 В последния ден от август, вятърът ми навява мисли за море, а морето ми вдъхва усещане за безкрайност. 🌊 В деня на свободата ми е позволено да и размишлявам във всякакви посоки, но и много искам да разбера какво за вас е тя? 🎈..

публикувано на 31.08.22 в 13:00

Айляшки "Следобед с Едит"

Здравейте, любимци! ☀ ▶ Пак стана време за свежи приказки за разтуха и добро настроение! 🎉 В последните дни от август, попиваме всяка секунда с надеждата да задържим лятото. Аз задържам вниманието си върху хубавата музика и забавните новини. 📻 Очаквам ви,..

публикувано на 30.08.22 в 13:00

Понеделник със "Следобед с Едит"

Здравейте, сладури! 🎊 Август си отива, но седмицата те първа пристига! 🗓 Спокойно, има още малко време за море, ако на някой му се ще. Без значение дали днес палувате, лудувате или кротко си работите, във всеки един случай следобед ще бъде споделен! ✨..

публикувано на 29.08.22 в 13:00