Следобед с Едит


"Следобед с Едит" е младежко и развлекателно предаване, което разчита на живата връзка със своите слушатели. В него се инициират и популяризират социални, екологични и други градски каузи, като аудиторията също може да задава темите, които се разработват в предаването.

"Следобед с Едит" развлича и усмихва слушателите, привлича повече публика, поддържа жива връзката със своята аудитория и прави я съпричастна на обществено-полезните каузи и инициативи, които организира и в ефир, и в интернет пространството.

"Следобед с Едит" се идлъчва всеки делничен ден от 14.00 до 15.00 часа.

Водещ и автор на предаването е Едит УнджиянВетровит Вторник в "Следобед с Едит"

Здравейте, приятели! 🎉 Тези дни стабилно ни обдухва, но аз никак не се оплаквам, защото предпочитам вятъра пред тегнещата, неподвижна, наподобяваща пещ пловдивска жега! 🥵 Ако сте яхнали приятния радио бриз на честотите на радио Пловдив, веднага след 14ч...

публикувано на 12.07.22 в 13:00

Понеделник по Пловдивски със "Следобед с Едит"

Здравейте, приятели! 💗 Живеем в страхотен град! 😍 Никога не съм крила пристрастията си към града под тепетата и винаги с гордост съм заявявала, че съм "коренячка" пловдивчанка. Днес предлагам да започнем седмицата с малко интересни факти около вековния ни..

публикувано на 11.07.22 в 13:00

Петъчно с усмивки и "Следобед с Едит"

Добър ден, любими радиослушатели! ☀ На финала на седмицата се срещаме отново с букет готини песни и дузина интересни факта около любимия ми сезон - лятото! 🏖 Ето ви един: всъщност това е сезонът на гръмотевичните бури, през лятото те са изключително..

публикувано на 08.07.22 в 13:00

Весел четвъртък със "Следобед с Едит"

Здравейте, сладурчета! Днес отбелязваме Европейския ден на шоколада. Лакомството, обичано от малки и големи доказано носи щастие, но радост раздавам и аз в един следобеден час между 14 и 15ч. Хубава музика, добро настроение, неволен лапсус и огромно..

публикувано на 07.07.22 в 13:00

Радио целувки от "Следобед с Едит"

Здравейте, сладурчета! В Световния деня на целувката, отново ви предлагам да се срещнем за споделен следобед! Веднага след новините в 14ч. ви очаква хубава музика, нестихващо добро настроение и много любопитни факти за...целувките - неочаквано, нали?..

публикувано на 06.07.22 в 13:00

Вторник със "Следобед с Едит"

А добър ден! Няма да имате нужда от пътни, за да стигнете до мен! Очаква ви 60 минутен концерт по ваше желание, без да ви говоря за политика, икономика или цените на газта. Предлагам ви един следобеден час споделено време, в което да се отпуснем, да..

публикувано на 05.07.22 в 13:00

Александър Леков в "Следобед с Едит"

Здравейте, приятели! ✨ Започваме новата седмица с една вълнуваща среща. 🎉 От бас китара към класическа китара и един албум по - късно!  Александър Леков е един от водещите музиканти на българската сцена, който не спира да ни изненадва! Артистът..

обновено на 04.07.22 в 15:40

Юлски "Следобед с Едит"

Здравейте, сладурчета! 🌟 Тук съм и в този юлски следобед, за да споделя час време с вас и да ви усмихна! 😍 Не знам вашата вечер как се стече, но аз лично сладко проспах изгрева. 🌅 И не, не съжалявам, защото сега съм бодра, наспана и готова да ви..

публикувано на 01.07.22 в 13:00

Разхлади се със "Следобед с Едит"

Здравейте, приятели! ☀ Навън е меко казано топло, затова ви предлагам да се разхладим с добро настроение и хубава музика! 🔥 В случай, че това не помогне, днес в предаването ще набележа и няколко, близки до Пловдив локации, на които може да се освежите и..

публикувано на 30.06.22 в 13:00

Празнична Сряда със "Следобед с Едит"

Здравейте, приятели! Съвсем по средата на седмицата имаме повод за празненство! Петровден е и всички сладури с имената Петър, Петрана, Петя, Павел, Павлин, Павлина, Пoлина, Пенка, Пенчо та дори и Камен имат повод да почерпят! Аз раздавам добро настроение и..

публикувано на 29.06.22 в 13:00