Следобед с Едит


"Следобед с Едит" е младежко и развлекателно предаване, което разчита на живата връзка със своите слушатели. В него се инициират и популяризират социални, екологични и други градски каузи, като аудиторията също може да задава темите, които се разработват в предаването.

"Следобед с Едит" развлича и усмихва слушателите, привлича повече публика, поддържа жива връзката със своята аудитория и прави я съпричастна на обществено-полезните каузи и инициативи, които организира и в ефир, и в интернет пространството.

"Следобед с Едит" се идлъчва всеки делничен ден от 14.00 до 15.00 часа.

Водещ и автор на предаването е Едит УнджиянЕсенен "Следобед с Едит"

Здравейте, приятели! 🙋‍♀️ Днешният ден е като във вакуум - уж е петък, но за повечето от вас вероятно е и почивен! 😁 Надявам се, че сте се отдали на заслужена разтуха, но дори и да сте на работа - спокойно! 🙈 С вас съм! 😻 Приготвила съм ви чудна музикална..

публикувано на 23.09.22 в 13:00

Независим "Следобед с Едит"

Здравейте, приятели! 🎉 Честит Празник! Днес отбелязваме 114 години от обявяване на независимостта на България! 🇧🇬 По повод празника следобедът е удвоен! ✨ Започваме веднага след новините в 14ч. и продължаваме чак до 16ч. 🎶 В предаването ще откриете както..

публикувано на 22.09.22 в 13:00

DOMINO в "Следобед с Едит"

Здравейте, приятели! Днес в предаването ви срещам със Светломир и Анна Ангелови! 💃🕺 Те споделят своя професионален и личен път с много страст и отдаденост и са двигателите на танцова школа DANCE HOME. Школата е фокусирана върху обучението по хип-хоп и..

публикувано на 21.09.22 в 12:00

"За Хайваните с любов" - сезон 2

Хей, мишленца! 🐭 Здравейте! 🙋‍♀️ 🍂 С падащите температури и листа, реших да върна смеха на нашата честота! 😸 Новия сезон на най - успешната ми игра "За хайваните с любов", ще чуете още по - изтрещели стенания и звуци от животинското царство! 🙉 ➡..

публикувано на 20.09.22 в 12:30

Спор(т)ен понеделник с ETHNO CARDIO

Здравейте, сладури! 🎉 Днес давам началото на нова рубрика в предаването, с която целя да ви представям интересни начини за раздвижване и спорт! 🤸‍ Първите ми гости са млади, талантливи и много идейни! ✨ Благодарение на сходното си мислене,..

обновено на 19.09.22 в 14:15

Щастлив Петък със "Следобед с Едит"

Здравейте, сладури! 🎈 След превъзбудата около първия учебен ден, трябва да си влезем в ритъм, но само за малко, тъй като е петък! 🎉 Изпращаме края на седмицата и посрещаме предстоящите почивни дни с много настроение и великолепна музика! 🎶 Ще ви споделя..

публикувано на 16.09.22 в 13:00

Отново в час със "Следобед с Едит"

Здравейте, сладурчета! 🎉 Отново влизаме в час с доза добро настроение и хубава музика! 🎶 Дано новата учебна година донесе много успехи и усмивки по детските лица! 😁 Днес в предаването си говорим за....учене! ✏ Да, точно така! 🤓 Ще ви дам няколко интересни..

публикувано на 15.09.22 в 13:00

Следобедно с Едит

Здравейте, приятели! 😻 На този чуден светъл празник, отново се събираме, за да споделим час време! 🎉 Освен пъстрата палитра от музика, днес в предаването съм ви приготвила и редица интересни факти, свързани с Кръстовден. 🙏 Всичко това е любезно гарнирано..

публикувано на 14.09.22 в 13:00

Ретро вторник със "Следобед с Едит"

Здравейте, сладури! 🎵 Седмицата вече започна и във втория работен ден, отново съм на линия за да ви развеселя и усмихна с малко любопитни факти. 😻 Днес съм на ретро вълна. 🎙 Не знам дали е заради ретро салатата, която вечерях снощи, но някак ми се..

публикувано на 13.09.22 в 13:00

Понеделник със "Следобед с Едит"

Здравейте, сладури! 👋 Ех, септември! 🍂 Един от любимите ми месеци. 💗 Времето е прохладно, градът се раздвижва, зад всеки ъгъл дебне фестивал или събитие, а залезите са все по - красиви! 🌅 Добър ден отново в понеделник. Днес отново ви приготвила чудесна..

публикувано на 12.09.22 в 13:00