Следобед с Едит


"Следобед с Едит" е младежко и развлекателно предаване, което разчита на живата връзка със своите слушатели. В него се инициират и популяризират социални, екологични и други градски каузи, като аудиторията също може да задава темите, които се разработват в предаването.

"Следобед с Едит" развлича и усмихва слушателите, привлича повече публика, поддържа жива връзката със своята аудитория и прави я съпричастна на обществено-полезните каузи и инициативи, които организира и в ефир, и в интернет пространството.

"Следобед с Едит" се идлъчва всеки делничен ден от 14.00 до 15.00 часа.

Водещ и автор на предаването е Едит УнджиянСпор(т)ен понеделник с Кейт

Здравейте, сладури! 💗 Днес ще ви разкажа как една "случайна" грешка, завърши с чудна среща! 🎉 ➡ Преди малко повече от седмица, попаднах на една от тренировките на Кейт. Въпреки, че конкретното занятие не беше предназначено за мен, още в първия момент..

публикувано на 10.10.22 в 12:00

Усмихнат петък със "Следобед с Едит"

Здравейте, усмивки! 😃 Днес сякаш и аз имам празник! 🎉 В световния ден на усмивката, отново се срещаме на честотите на радио Пловдив, за да споделим 60 минути следобедно време! ✨ В програмата очаквайте информация за събитията през уикенда в града,..

публикувано на 07.10.22 в 13:00

Споделен четвъртък със "Следобед с Едит"

Здравейте, приятели! ☀ Ех, как си мислех да ви пусна язовец в играта "За хайваните с любов" тази седмица, без да подозирам, че днес отбелязваме международения ден, именно на това симпатично животно. 🦡 В четвъртъчното предаването ще чуете само моя глас,..

публикувано на 06.10.22 в 13:00

Любопитна Сряда със "Следобед с Едит"

Здравейте, любопитковци! 🤓 Светът е необятен, а интересните и понякога дори абсурдно-звучащи факти, дебнат от всякъде! 🎉 Днес ще ви занимая с въпроси като: Защо плачем, докато режем лук? 🧅 Можем ли да помиришем храната с езика си и защо шоколадът е опасен..

публикувано на 05.10.22 в 13:00

"За Хайваните с любов" в "Следобед с Едит"

Здравейте, котараци! 😻 Айде на щурите звуци! 😁 Който разбира, тук се спира! 🙈 Време е за игри и шумни забавления днес в "Следобед с Едит" 🎉 Ослушвай се много внимателно между 14 и 15ч., чуй звуците и познай животното! 🐻 Мечка, коала, пор или елен, ти ще..

публикувано на 04.10.22 в 13:00

"Следобед с Едит" като за последно...този месец!

Здравейте, мили мои! ☀ Като за последно се вихрим смело и усмихнато на честотите на радио Пловдив и днес! ✨ На финала на седмицата и в последния ден от септември, пак ви дебна веднага след новините в 14ч., за да ви усмихна, развеселя и следобедът си с вас..

публикувано на 30.09.22 в 13:00

Сърдечни усмивки в "Следобед с Едит"

Здравейте, приятели! 💗 Смехът е изключително полезен за сърцето. 😁 Според проучвания, при искрен смях, кръвоносните съдове се отпускат, което подпомага за изпомпването на 20% повече кръв през тялото! 😮 Предлагам ви да започнем активно изпомпване,..

публикувано на 29.09.22 в 13:00

Любопитна сряда със "Следобед с Едит"

Здравейте, сладури! 🙋‍♀️ В средата на седмицата е време за интересни факти! 🤓 Днес залагам на любопитни въпроси като: Защо прозявката е заразна? 🥱 Защо плачем, докато режем лук? 🧅 Можем ли да помиришем храната с езика си и защо шоколадът е опасен за..

публикувано на 28.09.22 в 13:00

"За Хайваните с любов" в "Следобед с Едит"

Вторник е, сладури! 🥳 Време е за неистови звуци от животинското царство! 🙉 ➡ Включи се в играта "За хайваните с Любов!" 😻 Днес, между 14 и 15ч. се ослушвай много внимателно.👂 В ефира на Радио Пловдив ще чуеш стенания от различни създания, а..

публикувано на 27.09.22 в 13:00

Понеделник със "Следобед с Едит"

Здравейте, сладури! 🎶 Започваме последната работна седмица на септември с много настроение, хубава музика и широки усмивки! 🍂 Запазвам си правото да ви говоря за приятни есенни мигове, докато топлещото слънце ни напомня с носталгия за лятото. ☀ Независимо..

публикувано на 26.09.22 в 13:00