Следобед с Едит


"Следобед с Едит" е младежко и развлекателно предаване, което разчита на живата връзка със своите слушатели. В него се инициират и популяризират социални, екологични и други градски каузи, като аудиторията също може да задава темите, които се разработват в предаването.

"Следобед с Едит" развлича и усмихва слушателите, привлича повече публика, поддържа жива връзката със своята аудитория и прави я съпричастна на обществено-полезните каузи и инициативи, които организира и в ефир, и в интернет пространството.

"Следобед с Едит" се идлъчва всеки делничен ден от 14.00 до 15.00 часа.

Водещ и автор на предаването е Едит УнджиянВторникът е слънчев и усмихнат със "Следобед с Едит"

Здравейте, приятели! ✨ Наистина времето е спряло в Пловдив, жегата ни натиска и на мен лично ми се иска да прегърна климатика и да заживеем щастливо! 🤣Но....между 14 и 15ч. ще му изневеря с този в студиото на Радио Пловдив, защото ми е изключително важно..

публикувано на 26.07.22 в 13:00

Следобедно с Едит

Здравейте, сладури! 😘 Пак е понеделник, времето е спряло към края на юли, а ти все още си залостен на работа, но със съзнание летящо към морския бряг. 🌊 Няма страшно, аз съм тук за теб! 😎 С хубава музика и още по - хубаво настроение борим всякакви минорни..

публикувано на 25.07.22 в 13:00

Петъчно със "Следобед с Едит"

Здравейте, любимци! 🎊 В Пловдив още отекват звуците от вчерашната взривяваща първа вечер на 🤘 Hills of Rock. Аз обаче съм малко по - лежерна от Slipknot. 🤣 Очаквам ви и в днешния нажежаващ петъчен ден, да споделим час време и да отдъхнем, пък после ако..

публикувано на 22.07.22 в 13:00

Изпепеляващ "Следобед с Едит"

Здравейте, сладури! 🎉 Реших да се разходя преди предаването, но просто жегата е непоносима, ако си далеч от морския бряг! 🌊 Надявам се да ви е прохладно и сенчесто, защото температурите са изпепеляващи! 🥵 Отново е време за споделен следобед, бойлерът ми е..

публикувано на 21.07.22 в 13:00

Слънчев "Следобед с Едит"

Здравейте, дружки! ✨ Новият стил казва, че днес е Илинден! 🎊 На този ден се правят курбани за здраве и се организират големи общо селски събори и тържества. 🎉 Нашата сбирка ще е на честотите на Радио Пловдив, между 14 и 15ч. с гарантирано добро настроение..

публикувано на 20.07.22 в 13:00

"В Света на Музиката" със "Следобед с Едит"

Здравейте, приятели! 🎉 🎼 Лятното национално турне на Плевенска Филхармония вече започна, а датата за грандиозния концерт в Пловдив наближава! 🎵 "В света на музиката", събира на сцената трима забележителни артисти, които се радват на бляскава..

публикувано на 19.07.22 в 13:00

Весел понеделник със "Следобед с Едит"

Здравейте, приятели! 💗 Лято е, топло е, мислим си за морския бряг и за какво друго да ви говоря в сезона на отпуските, освен за почивки? 🏖 В понеделник ви приканвам да помечтаем заедно за уикенда.☀ Предлагам ви няколко китни черноморски селца, в които ще..

публикувано на 18.07.22 в 13:00

Петъчно със "Следобед с Влади"

Здравейте, милички! Ако нещо не ви се струва наред, прави сте, не съм Влади, но пък ми се ще! Днес имен ден празнуват всички, които носят красивото име Владимир, Владимира и производните им. Валят честитки на честотите на Радио Пловдив, веднага след..

публикувано на 15.07.22 в 13:00

Разхлаждащ четвъртък със "Следобед с Едит"

Здравейте, най - любими мои! 💓 Отново е време за споделен следобед! 🎉 Разхлаждаме се с хубава музика, интересни новини и лятно настроение. 🏖 Идва ми да се цамбурна в някоя река като риба мряна, което ми напомня, че имам поне дузина любопитни факта,..

публикувано на 14.07.22 в 13:00

Цвета Карагеоргиева в "Следобед с Едит"

Здравейте, любими мои! 💗 Днес на гости в предаването е повелителката на саксофона и моя много добра приятелка - Цвета Карагеоргиева! 🎷 Тя е важна част от Биг Бенд Пловдив, участва в няколко заглавия от програмата на Държавна Опера Пловдив, преподава и..

публикувано на 13.07.22 в 12:30