Следобед с Едит


"Следобед с Едит" е младежко и развлекателно предаване, което разчита на живата връзка със своите слушатели. В него се инициират и популяризират социални, екологични и други градски каузи, като аудиторията също може да задава темите, които се разработват в предаването.

"Следобед с Едит" развлича и усмихва слушателите, привлича повече публика, поддържа жива връзката със своята аудитория и прави я съпричастна на обществено-полезните каузи и инициативи, които организира и в ефир, и в интернет пространството.

"Следобед с Едит" се идлъчва всеки делничен ден от 14.00 до 15.00 часа.

Водещ и автор на предаването е Едит УнджиянВъпросителен Вторник в "Следобед с Едит"

Здравейте, мили радиослушатели! 📻 В началото на седмицата е време да раздвижим сивите вещества със забавни въпроси и много настроение! 🎉 Въпросителният вторник ви предизвиква с питанки по всякакви теми, а усмивките и доброто настроение са гарантирани,..

публикувано на 29.03.22 в 13:00

Слънчев понеделник със "Следобед с Едит"

Здравейте, сладури! ☀ След кратка пауза в почивните дни, отново е време да се заредим и развеселим с интересни новини и много настроение! 🎵 Правим кратък разбор на изминалия уикенд и се наслаждаваме на хубава музика заедно! 🎉 Задай добро начало на..

публикувано на 28.03.22 в 13:00

Празничен Петък в "Следобед с Едит"

Здравейте, милички! ☀ Благовещение е днес и смятам да го отбележа с благи думи и чудна музика! 🎵 Срещаме се за последно тази седмица, за да споделим следобедът и да се заредим с много добро настроение за предстоящите почивни дни! 🥰 Навън е слънчево,..

публикувано на 25.03.22 в 13:00

Испански "Едит Пилаф" днес в "Следобед с Едит" - част 2

➡ В рубриката "Едит Пилаф", съчетаваме музика и храна.🥘 Говорим си за различни рецепти и блюда, докато слушаме музика именно от същата географска ширина. 🎵 🇪🇸 Днес отново сме на гости на Пиренейския полуостров, за да се насладим на шарената и вкусна..

публикувано на 24.03.22 в 13:00

Пролетно зареждане днес в "Следобед с Едит"

Добър ви ден, драги радиослушатели! 👂 🌷 Пролетно е вече, но колкото и да е красив, свеж и пъстър този сезон, често ни носи отпадналост и липса на енергия. 🥴 Пролетната умора дебне иззад ъгъла, но повярвайте ми, ако настроението е добро, а музиката..

публикувано на 23.03.22 в 13:00

Въпросителен Вторник в "Следобед с Едит"

Здравейте отново, приятели! И днес се срещаме за поредната доза добро настроение и хубава музика! 🧠 Вторникът ще е въпросителен, задавам ви въпроси в ефир, а вие отговаряте на 032 632 400 и 60 58 60 ☎ 👉 Как е фламинго в множествено число❓ Или колко..

публикувано на 22.03.22 в 13:00

Пролетен Понеделник в "Следобед с Едит"

Здравейте, сладурчета! 🥰 Пролетно, поетично и много слънчево! ☀ Понеделниците са по - поносими с високи температури и широки усмивки, нали? 🎵 🦄 Аз съм тук и днес, за да дам свежо и музикално начало на работната седмица! Отбелязваме и Световния ден на..

публикувано на 21.03.22 в 13:00

Днес в "Следобед с Едит"

Здравейте, сладурчета! ☀️ Аз съм Едит и в ден петък, отново ви приветствам на честотите на Радио Пловдив, за да споделя следобедът си с вас, да ви усмихна и да ви заредя със солидна доза хубава музика! 🎶 🧠 Днес  отбелязваме Световния ден на..

обновено на 18.03.22 в 13:02

Каузата "Песен за Велко!" - днес в "Следобед с Едит"

Здравейте, радиолюбители! 🥰 В днешното предаване ще ви срещна с един човек, който е врял и кипял по Пловдивските сцени! 🎵 Лесно разпознаваем, с ведър характер, страхотно чувство за хумор и много широк спектър от интереси - Ангел Янакиев, още познат като..

публикувано на 17.03.22 в 13:00

Сряда в "Следобед с Едит"

Здравейте, милички! ✨ Срещаме се отново и днес, за да споделим следобедът! 🥰 Имаме нужда от повече настроение и хубава музика в този облачен ден! 🎵 Гарантирам, че ще ви снабдя със солидна доза и от двете, само бъдете с мен! 💕 Освен това, в предаването..

публикувано на 16.03.22 в 13:00