Следобед с Едит


"Следобед с Едит" е младежко и развлекателно предаване, което разчита на живата връзка със своите слушатели. В него се инициират и популяризират социални, екологични и други градски каузи, като аудиторията също може да задава темите, които се разработват в предаването.

"Следобед с Едит" развлича и усмихва слушателите, привлича повече публика, поддържа жива връзката със своята аудитория и прави я съпричастна на обществено-полезните каузи и инициативи, които организира и в ефир, и в интернет пространството.

"Следобед с Едит" се идлъчва всеки делничен ден от 14.00 до 15.00 часа.

Водещ и автор на предаването е Едит УнджиянПетльовден в "Следобед с Едит"

Кукуригу, добър ви Петльовден! 🐓 💪 Силно мъжко начало на месец февруари с този празник, а и с тазгодишното напасване на цифри, се чудя какъв ли е ритуалът за довечера в  22:22? 🤔 ▶ Днес на 2.02.2022г. си припомняме истинското значение на празника,..

публикувано на 02.02.22 в 13:00

"За хайваните с Любов!" днес в "Следобед с Едит"

Здравейте, мишлета! 😻 Не се сещам за по - добро начало на месеца от това да си поиграем! 🥳 Отново е вторник и отново е време "За хайваните с любов!" Играта, в която слушаш неистови звуци от животинското царство! 🙉 🦋 Днес, между 14 и 15ч. се ослушвай..

обновено на 01.02.22 в 13:11

Слънчев понеделник със "Следобед с Едит"

Здравейте, милички! ☀ В последния ден от месец януари и първи от работната седмица си говорим за етикети, игуани, правим кратък разбор на изминалите два дни и задаваме ведро и усмихнато начало на работния процес. 🎉 Всичко това е прилежно гарнирано с..

публикувано на 31.01.22 в 13:00

Рубрика "Арменски Поп" - обади се, оплачи се!

Здравейте, сладури! На финала на седмицата реших да ви срещна с Арменския поп! Да си се оплачем на воля, за да влезем в почивните дни с лекота и без мрънканици! Писнало ти е от съседа, сметките, лошото време, хлябът ти е корав, шапката те стяга..

публикувано на 28.01.22 в 13:00

Португалски "Едит Пилаф" в "Следобед с Едит"

Здравейте, сладури! ☀ ➡ В рубриката "Едит Пилаф", съчетавам две мои страсти - музиката и храната.🥘 Разказвам ви за различни рецепти и блюда, докато слушаме музика именно от същата географска ширина. 🎵 ⚓ Миналата седмица акостирахме на..

публикувано на 27.01.22 в 13:00

Никеца в "Следобед с Едит"

Здравейте, сладури! 🥰 Днес при мен каца един вихър, който не познава граници. С огромния си талант и плам, той нахлу в сърцата на хиляди. 💗 Николай Воденичаров - Никеца е многопластов артист, който свири, пее, пише, композира и изобщо яде и диша..

публикувано на 26.01.22 в 13:00

"За хайваните с Любов!" днес в "Следобед с Едит"

🙉 Все по - изтрещели звуци се чуват всеки вторник в "Следобед с Едит" 🐵 🎉 Време е за играта "За хайваните с любов!", в която ви питам - Кое е това животно? 🤔 Между 14 и 15ч., чувате стенания от различни създания, а вашата цел е да познаете - без..

публикувано на 25.01.22 в 13:00

Весел понеделник със "Следобед с Едит"

Здравейте, сладури! 🎵 В първия ден от последната седмица на януари, правим кратък разбор на изминалите дни и се зареждаме се с хубава музика, за да ни е танцувално и много весело. 🎉 Снегът навън не е много надежден, но пък изцяло може да разчитате на мен..

публикувано на 24.01.22 в 13:00

Петъчна раздумка в "Следобед с Едит"

Здравейте, милички! ☀ Студено е, знам, но между 14 и 15ч. при мен винаги е топло и слънчево! ✨ Прегръщам ви ефирно на днешния Бабинден и с топъл глас и широка радио усмивка ви разказвам интересни неща от по света и у нас! 💫 Петък е и ограничение в темите..

публикувано на 21.01.22 в 13:00

Испански "Едит Пилаф" в "Следобед с Едит"

➡ В рубриката "Едит Пилаф", съчетавам две мои страсти - музиката и храната.🥘 Разказвам ви за различни рецепти и блюда, докато слушаме музика именно от същата географска ширина. 🎵 🇪🇸 Днес кацаме директно на Пиренейския полуостров, за да се насладим..

публикувано на 20.01.22 в 13:00