Следобед с Едит


"Следобед с Едит" е младежко и развлекателно предаване, което разчита на живата връзка със своите слушатели. В него се инициират и популяризират социални, екологични и други градски каузи, като аудиторията също може да задава темите, които се разработват в предаването.

"Следобед с Едит" развлича и усмихва слушателите, привлича повече публика, поддържа жива връзката със своята аудитория и прави я съпричастна на обществено-полезните каузи и инициативи, които организира и в ефир, и в интернет пространството.

"Следобед с Едит" се идлъчва всеки делничен ден от 14.00 до 15.00 часа.

Водещ и автор на предаването е Едит УнджиянНе се сяда в сряда със "Следобед с Едит"

Здравейте, милички! 🥰 Пети ден от новата година, а ти не си тренирал нито веднъж? 🤔 Обеща си какво ли не на 31ви, но сега всичко изглежда трудно постижимо? Спокойно! При мен ще откриеш нужната мотивация и желание, за да запретнеш ръкави и да се захванеш..

публикувано на 05.01.22 в 13:00

"За хайваните с Любов!" днес в "Следобед с Едит"

Здравейте, сладурчета! 😻 Годината започна и няма да чакам нито ден повече, за да ви подпуквам с игрите! Време е! "За хайваните с любов!" - играта, в която ще чуете неистови звуци от животинското царство! 🙉 Ослушвай много внимателно между 14 и 15ч. 👂 В..

публикувано на 04.01.22 в 13:00

Почини си в понеделник със "Следобед с Едит"

Здравейте, сладурчета! 🎉 За много години! 🍾 Ако и вие сте объркани и вече не ви е ясно кой ден от седмицата е, заповядайте на територията на "Следобед с Едит", за да се забъркаме в различни теми, съчетани с хубава музика! 😁 🤔 Защо сармите нямат край?..

обновено на 03.01.22 в 13:07

4 часов "Следобед с Едит" - като за последно!

Здравейте, сладки радиослушатели! 🎉 Днес сме заедно от 14 до 18ч. по случай Новата Година! Отброяваме заедно оставащите часове до 2022ра с надеждата да е блага, здрава и много щастлива! 🍾 Освен шутки и честитки, в предаването ще има и две забавни игри! 🥂..

публикувано на 31.12.21 в 13:00

Последен Арменски поп в "Следобед с Едит"

Здравейте, мрънколиновци! 😁 Време е за оплаквания! 🤗 Нека си измрънкаме мрънкането като за последно, тази година, за да влезем в новата 2022 - леки, усмихнати и без претенции! 💗 ➡ Рубрика "Арменски Поп" - обади се, оплачи се! ⬅ Ако ти е писнало от..

публикувано на 30.12.21 в 13:00

Последна сряда на "Следобед с Едит" за 2021г.

Отброяваме оставащите дни до новата 2022ра година заедно, докато слушаме хубава музика и се зареждаме с добро настроение! Днес в предаването "Следобед с Едит", ще ви разкажа за някои доста необичайни новогодишни традиции по света и у нас, които гарантирано..

публикувано на 29.12.21 в 13:00

“За Хайваните с любов!” днес в “Следобед с Едит”

Хайде да си поиграем! 😇  Вторник е и знаете какво следва! 🥳  Играта, в която ще чуете най - необичайните звуци от различни хайвани, а вашата задача е да познаете - Кое е това животно? 🐒  “Следобед с Едит” започва веднага след новините в 14ч. 

обновено на 28.12.21 в 13:27

Празничен Понеделник в "Следобед с Едит"

Здравейте, сладурчета! 😽 🎄 Честита Коледа! 🎄 Бъдете здрави, усмихнати и добри към себе си и околните! 🎊 Ще споделим и днешния празничен следобед с много музика и добро настроение! 🎶 В Предаването днес си говорим си за елени, имели, сарми, новогодишни..

публикувано на 27.12.21 в 13:00

Коледен "Следобед с Едит"

🎄 Вече отброяваме не дните, а часовете преди Коледа! 🎄 В оставащото време до светлия празник, ви предлагам да се заредите с много добро настроение. 🎉 Днес отново ще бъдем заедно при това не един, а цели два часа! 😻 🎵 Веднага след новините ще ви..

публикувано на 24.12.21 в 13:00

Група Габана в "Следобед с Едит"

Остават само 2 дни до Коледа и мен вече треска ме тресе! 🎄 Не само празнична, но и музикална! 🎵 Предлагам ви и днес да си подарите 60 минути добро настроение с мен и чудните ми гости! 🦄 В минутите след 14ч. в студиото ще Виктор и Никсъна от любимата ми..

публикувано на 23.12.21 в 13:00