Следобед с Едит


"Следобед с Едит" е младежко и развлекателно предаване, което разчита на живата връзка със своите слушатели. В него се инициират и популяризират социални, екологични и други градски каузи, като аудиторията също може да задава темите, които се разработват в предаването.

"Следобед с Едит" развлича и усмихва слушателите, привлича повече публика, поддържа жива връзката със своята аудитория и прави я съпричастна на обществено-полезните каузи и инициативи, които организира и в ефир, и в интернет пространството.

"Следобед с Едит" се идлъчва всеки делничен ден от 14.00 до 15.00 часа.

Водещ и автор на предаването е Едит УнджиянСлънчев понеделник със "Следобед с Едит"

Здравейте, сладурчета! ☀ Днес отбелязваме Антоновден! Честитим с песни и познат рефрен, преглеждаме събитията от изминалия ден и пеем ли пеем без да спрем! 🥳 Ха...нищо чудно и цялото предаване да изкарам в рими, личи си, че са ми любими! 🤣 ➡ Каня..

публикувано на 17.01.22 в 13:00

Петъчна раздумка в "Следобед с Едит"

Здравейте, сладурчета! 💗 Официално настъпи последният ден от първата пълна работна седмица за 2022-ра! 🥳 Нека я завършим с много добро настроение, хубава музика и широки усмивки, за да са весели и слънчеви почивните дни! ☀ Днес традиционно се събираме..

публикувано на 14.01.22 в 13:00

Френски "Едит Пилаф" в "Следобед с Едит"

Днес "Едит Пилаф" е в компанията на Едит Пиаф!🎙 Страхотно, нали? ➡ В рубриката "Едит Пилаф", съчетавам две мои страсти - музиката и храната.🥘 Разказвам ви за различни рецепти и блюда, докато слушаме музика именно от същата географска ширина. 🎵 🇫🇷 Днес..

публикувано на 13.01.22 в 13:00

Сряда в "Следобед с Едит"

Здравейте, сладурчета! 🤗 В средата на работната седмица, отново имаме повод за празнуване! 🤗 Днес имен ден отбелязват всички, които носят красивите имена Таня, Татияна, Татяна, Траяна. 🥳 Бъдете здрави, вечно усмихнати и много, много обичани! 🥰 ☎ Освен,..

публикувано на 12.01.22 в 13:00

"За хайваните с Любов!" днес в "Следобед с Едит"

Навън вали безпаметно дълго, а на мен в ума ми се въртят игри! 🎉 Вторник е време за играта "За хайваните с любов!", в която ви питам - Кое е това животно? 🤔 😻 Днес, между 14 и 15ч. се ослушвай много внимателно. 👂 В ефира на Радио Пловдив ще..

публикувано на 11.01.22 в 13:00

Рожденичката черпи! Днес в "Следобед с Едит"

Здравейте, сладурчета! 🥰 Време е за парти! 🎉 За никого не е тайна, че обичам да споделям дните си с вас, a когато са и рождени ми е още по - приятно! 🥳 🎂 Да, днес добавям още една цифра към годините и празнувам в ефир! 📻 Очаква ви нестихващо добро..

публикувано на 10.01.22 в 13:00

Празнувай Ивановден със “Следобед с Едит"

Здравейте, Иванчета, Ванчета, Йоанки, Янки и още и още! 😁 Повече от 300 хиляди души днес имат повод да празнуват! 🎉 Честит Ивановден! 🎉 Днес, отново отварям двете си линии за поздрави, честитки, желания и пожелания! ☎ Обаждайте ми се на тел. 032 632..

публикувано на 07.01.22 в 13:00

Италиански "Едит Пилаф" днес в "Следобед с Едит"

Направо ще приритвате за вкусна пица, след като приключа с днешната рубрика, която ни отвежда директно към Ботуша! 👢 🥘 Рубриката "Едит Пилаф" съчетава две мои страсти - музиката и храната. 🎵 Разказвам ви за различните кухни по света, докато слушаме..

публикувано на 06.01.22 в 13:00

Не се сяда в сряда със "Следобед с Едит"

Здравейте, милички! 🥰 Пети ден от новата година, а ти не си тренирал нито веднъж? 🤔 Обеща си какво ли не на 31ви, но сега всичко изглежда трудно постижимо? Спокойно! При мен ще откриеш нужната мотивация и желание, за да запретнеш ръкави и да се захванеш..

публикувано на 05.01.22 в 13:00

"За хайваните с Любов!" днес в "Следобед с Едит"

Здравейте, сладурчета! 😻 Годината започна и няма да чакам нито ден повече, за да ви подпуквам с игрите! Време е! "За хайваните с любов!" - играта, в която ще чуете неистови звуци от животинското царство! 🙉 Ослушвай много внимателно между 14 и 15ч. 👂 В..

публикувано на 04.01.22 в 13:00