Следобед с Едит


"Следобед с Едит" е младежко и развлекателно предаване, което разчита на живата връзка със своите слушатели. В него се инициират и популяризират социални, екологични и други градски каузи, като аудиторията също може да задава темите, които се разработват в предаването.

"Следобед с Едит" развлича и усмихва слушателите, привлича повече публика, поддържа жива връзката със своята аудитория и прави я съпричастна на обществено-полезните каузи и инициативи, които организира и в ефир, и в интернет пространството.

"Следобед с Едит" се идлъчва всеки делничен ден от 14.00 до 15.00 часа.

Водещ и автор на предаването е Едит Унджиян"Следобед с Едит" започва точно в 14ч.

И днес се зареждаме с хубава музика и добро настроение, за да е усмихнат деня! 🎊 Отново нямам спирачки в темите. 🤣 Споделям следобедът си с вас, за да съм сигурна, че поне до края на деня ще ви е балансирано и спокойно! 🥰 📻 Очаквам те веднага след новините..

публикувано на 08.12.21 в 13:00

"За хайваните с Любов!" днес в "Следобед с Едит"

🙉 Все по - изтрещели звуци се чуват всеки вторник в "Следобед с Едит" 🐵 🎉 Време е за играта "За хайваните с любов!", в която ви питам - Кое е това животно? 🤔 Периодично ще чувате стенания от различни създания, а вашата цел е да познаете - без колебания!..

публикувано на 07.12.21 в 13:00

"Следобед с Едит" днес е "Следобед с Ники"

Ника, Нико, Нина, Нино, Николайки и Николайчовци - обединявайте се! 🐟 Днес отбелязваме един от най - обичаните български празници - Никулден! 🐠 Морска ни е тематиката, а аз мисля да се прекръстя на Николетка, само за днешния ден. Очаквам вашите честитки,..

публикувано на 06.12.21 в 13:05

Петъчна манджа с грозде в "Следобед с Едит"

Както и заглавието подсказва, днес в "Следобед с Едит" си говорим по всякакви теми. 📻 От еднорози до сметки, от коледни подаръци до горещи летни хитове, от манджи до изкуство. 🦄 Просто нямаме спирачки в днешния ден! 😍 Нека завършим работната седмица с..

обновено на 03.12.21 в 13:27

Рубрика "Арменски Поп" - обади се, оплачи се!

Само втори декември е, а вече си чул Марая 10 пъти? 🤯 Обичаш лятото, а пак е зима? 🥶  Или пък ти е писнало някой да ти прецаква коледния дух с нацупена физиономия? 🎄   За каквото щеш мрънкай ти, мрънкай на воля, помрънкай си на моите честоти!  🙃 🧙..

публикувано на 02.12.21 в 13:05

Коледното настроение завладява "Следобед с Едит"

🎄Вече ми е коледно! 🎄 А вие к олко песни знаете, в чието заглавие да присъства думата "декември"? 🤔 Аз се сещам поне за 10, но няма да ви ги пусна всички днес! 🤣 Освен за музика,. на 1ви декември в "Следобед с Едит" си говорим за уютните споделени..

публикувано на 01.12.21 в 13:05

"За Хайваните с любов!" днес в "Следобед с Едит"

Всеки вторник играем "За хайваните с любов!" Играта, в която ще чуете  неистови звуци от животинското царство! 🙉   😻 Днес, между 14 и 15ч. се ослушвай много внимателно. 👂 В ефира на Радио Пловдив ще чуеш стенания от различни създания, а твоята задача..

публикувано на 30.11.21 в 13:05

Усмихнат понеделник със "Следобед с Едит"

Трудно ти е да се събудиш? 😴 Нямаш много ток в батериите? 🔋 Едитка - Заредитка е тук, за да те енергизира и усмихне! 💜 ➡ Днес в "Следобед с Едит" си говорим предпразнично за най - добрата коледна напитка, райетата на зебрите и синдромът "понеделник..

обновено на 29.11.21 в 13:01

Петъчна рaздумка в "Следобед с Едит"

Колкото по - близо е финалът на седмицата, толкова по - бавно тече времето! ⌚Забързай стрелките с 60 минути добро настроение и хубава музика от мен! 🌈 В петък си говорим за видовете паста (не суха), колосалното значение на пържените картофи, с какво най -..

публикувано на 26.11.21 в 13:05

Играй и спечели! Днес в "Следобед с Едит"

Здравейте, сладури! 🍷 Знаете, че съм истински фен на виното, а този уикенд в града под тепетата, ще се проведе един от любимите ми фестивали - "Дефиле на младото вино"! 🥂 По повода съм ви приготвила чудна игра с подаръци! 🍾 👂 Ослушвайте се внимателно,..

обновено на 25.11.21 в 13:08